Nők, akik valami különlegesre várnak tőled

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Régi új találkozás: érzed a kihagyást?

Istvánnal ilyen-olyan okok miatt több, mint egy hónapig nem találkoztam. Ez nem kevés idő és bizony könnyen megérződik egy ekkora kihagyás.

Nem csak nála, de nálam is, ugyanis ez nekem is nagy kihívás, mivel újra rá kell hangolódnom az ő viselkedésére, meg kell értenem a cselekvésének a mozgatórugóit, hogy mit miért tesz. Mi vezérli, mi motiválja, hogyan lehet rávenni, hogy olyasmit tegyen, ami számára kényelmetlen. Ezért is vártam már, hogyan alakul majd a “visszatérésünk”.

Egy rövid beszélgetést követően, ahol átbeszéltük az egymással kapcsolatos történéseket, elindultunk, hogy megnézzük, ki mennyire rozsdásodott be.

Első körben nem indult könnyen a dolog, kissé merev volt és feszengett, mégiscsak eltelt némi idő a legutóbbi találkozásunk óta.

Soha véget nem érő megszólítások

Aztán jöttek a megszólítások. Először együtt, közösen. Nem volt egyszerű, mert én csak az alap szöveget mondtam el, után átadtam a szót. Aztán később még ennyit sem tettem és már csak akkor szólaltam meg, mikor elakadt a beszélgetés, vagy épp egy holtponthoz értünk és kellett egy jó szöveg, kérdés, hozzászólás, ami továbblendíti a szófolyamot.

Aztán, mikor kissé belerázódtunk, egyedül következett. Akadtak kisebb csúszások, késések, néhol még ütemtelen volt, de az egészet tekintve kezdett összeállni a munka.

A lányok látták, hogy nem egy bunkó, nem is valami idióta zaklató, aki mezei kérdésekkel és hátsó szándékkal igyekszik haladni, hogy „mikor adod meg a számod?” stb. Egyszerűen látták, hogy korrekt srác, érdekes témával, igyekszik egy izgalmas párbeszédet kialakítani jófej lányok segítségével.

Érezték, hogy ez valami más, valamivel különlegesebb, mint az átlagos leszólítások és dumák. Ami már – valljuk be – a könyökükön jön ki.

A „szia, te vagy a legszebb csaj itt a sétányon, gyere igyunk egyet” megszólítás már a múlté.

Unalmas, elcsépelt. Izgalomra, újdonságra valami különleges témára, érzésre, élményre vágynak. Ez az, amit meg kell nekik adni. Onnantól kezdve meg már gyerekjáték. Mindez csak gyakorlás kérdése.

Érezted már, milyen az, amikor próbálkozol, nem megy és már nem is próbálkozol? Ilyen esetekben jön jól, ha van melletted valaki, aki átlendít a holtponton

Hogyan tudsz stílusodon csiszolni, hogy a lányok élvezzék a társaságodat, és soha ne kelljen a kínos csenddel találkozniuk melletted? Tudj meg többet a korlátlan beszélgetés technikájáról és minden más megszólítási módszerről!