Nyelves csók

Nyelves csók csatája

A csókok családja népes társaság. Pusziszkodás, csókolózás minőségben és mennyiségben sok-sok variációra és kombinációra nyit teret. Első csók lehet ártatlan, szerelmes, szűzies, de lehet egy vad nyelves csókcsata is egy tópart egy padján ülve. Ahogy az intim, szerelmes első csóknál riasztja csak a lányt, ha már a párkapcsolatban valaki nyelvvel támad, úgy egy vad, szenvedélyes pillanatban mélyebben is ki lehet aknázni a csókolózás fogalmát. A nyelves csókot (vagy másként francia csókot) a csókolózásnak egy nagyon bensőséges formája. Nagyon izgató a pár számára, főleg ha már nincsenek is olyan messze a hálószoba titkaitól. A csókfajta ugyanis már erősen asszociál szeretkezésre, hiszen a nyelvek nemcsak gyengéden izgatják az ajkakat, hanem ténylegesen behatolnak a partner szájába és intenzív mozgásukkal felfedezik azt. De fontos, hogy tisztázzunk néhány fogalmat. Annak ellenére, hogy a francia csók is nagyon mély és bensőséges élményt ad, kevésbé való nyilvános helyekre, mégsem azonos a “franciázással”.

Nyelves csók, francia csók – tabuk nélkül

A francia csókban minden megengedett, amit mindkét fél egyaránt szeretne és élvez. A szeretkezésben ez egy alapelv, így nem is nevezhető perverznek és nem is ítélhető el, ha egy lány nyelves csókolózásban üzen vágyairól barátjának. A francia csók egyenrangúsít, nincs szabálya, hogy csak férfi kezdeményezhet és csak nő fogadhat. Srácokat is sokszor szeretik, ha rámenős a barátnőjük. Ahogy a nők állítólag messzemenő következtetéseket vonnak le az első csókból párkapcsolatukra, úgy a férfiak is megteszik ezt az első szenvedélyes nyelves csók után a szeretkezésre vonatkoztatva. A nyelves csókolózás közben nyitva van a szátok, úgy játszadoztok egymás nyelvével. Hogy erre van-e jó technika? Ritkán lehet instant megoldást adni erre, hiszen a játék hajtóereje maga az a feltüzelt pillanat, amiben megfogant és kibontakozott a csókcsata. A vágynak lehet ebben hangot adni.

Szeretkezésre hangolva 

A nyelves csókot sem a semmiből kell rázúdítani a párodra, még akkor sem, ha ez lenne vágyad őszinte kifejező nyelve. Ahhoz, hogy igazán érzéki és izgató legyen, fő a fokozatosság. A csókoknál amúgy is fontos észben tartani, hogy nemcsak ajkakról van szó, hanem kezekről, fejről, orcáról is, melyeket simogatva, megmarkolva, derekát határozottan magadhoz húzva tudsz vágyat ébreszteni benne. És maga a csók sem azonnal lerohanás kell, hogy legyen. Először csak az ajkak izgatása, majd a nyelv hegyeinek találkozása, majd egyre beljebb és beljebb hatolva lehet fokozni a játékot. Fogak, fogíny, nyelvhát határozott vagy ernyedten gyengéd simogatása lázba hozhat téged is és őt is. Hiszen nem sok kiegészítő fantáziálással kell megsegíteni a nyelves csókolózást, hogy izgalmas előjáték legyen és bevezessen valami még intimebb, mélyebb együttlétbe.

Intenzív gyakorlati tréning
2019.03.02.