Megszólítások fajtái

Az a megszólítástípus, amit itt meg fogsz tanulni, a világ minden más megszólításától eltér. Ennek oka, hogy ez egy folyamat, mely arra lett tervezve, hogy segítsen férfivé érni, olyan férfivé, aki sikeres halad párja megtalálása felé, miközben a lehető legkevesebbet is teszi. A cél, hogy a lehető legkisebb erőfeszítéssel a legjobb eredményt érjük el.

Egy nőhöz odamenni lehet direkten és indirekten is. Mindkét módszernek vannak előnyei és hátrányai.

Egy indirekt megszólítás bármikor megeshet, mikor a férfi egy ártalmatlan dolgot használ fel ürügyként, hogy egy nővel szóba elegyedjen. Egy ártalmatlan ürügy lehet bármi, ami nem tűnik fenyegetőnek úgy, mint megkérdezni az időt, útbaigazítást kérni, vagy véleményt.

Egy direkt megszólítás bármikor megeshet, mikor a férfi nem kísérli meg elrejteni beszélgetésének valódi okát a nő elől. A direkt megközelítések intenzitásban változhatnak a langymeleg: „Mi a helyzet?” – től a meleg – „Ide kellett jönnöm, hogy rád köszönjek.” – szövegen át, egészen a parázsló – „Úgy gondolom, hihetetlenül szerelmeskedési vagy.” – megnyilvánulásig.

Megszólítás, indirekt

Az indirekt megszólítások előnye, hogy olyan férfiak is használhatják, akik kevés tapasztalattal rendelkeznek egy nő megmegszólítása terén, így elrejthetnek bármilyen ismerkedési szándékot. Megengedi a férfinak, hogy a megmegszólítás néhány lényeges elemét gyakorolja, anélkül, hogy idegesnek, zavartnak, vagy félénknek érezze magát, a mondókáját illetően.

A legtöbbcsajozási iskola indirekt nyitásokat fog tanítani neked a társalgási előnyei miatt; valami előkészített szöveggel mész oda a társasághoz, ami gyakran tompítja ennek a helyzetnek az élét. A módszer részeként nem ez az elsődleges indok, amiért használni fogod ezeket a megszólításokat. Arra fogod használni, hogy gyakorold az előadásmódodat.

A megközelítés non-verbális szempontjai közé beletartozik a szemkontaktus, a hang kontrollálása és a testhelyzet. Három dolog, melyeket legvalószínűbben nem fogsz észrevenni, mivel számodra túl nyilvánvalóak és távol állnak a világrengető dolgoktól.

Egyike az indirekt megmegszólítás legfőbb árnyoldalainak, hogy előidézi, hogy a férfi elrejtse a valódi szándékát, holott egy sikeres párkereséshez egy olyan férfira van szükség, aki felvállalja. A megszólítás az egész interakció mivoltát meghatározza és mikor egy férfi megpróbál „radar alatt maradni”, utólag kell nagyon tudatos erőfeszítéseket hoznia, hogy felkapcsolja a különféle vonzalmi kapcsolókat, miáltal a nő társként tekinthet rá, s nem pusztán barátként.

A második hátrány, hogy függetlenül attól, hogy milyen okosan rejted el az igazi szándékaidat, a vonzó nők elég jó társasági intelligenciával rendelkeznek ahhoz, hogy felfogják, miért is vagy itt. Csak tudd, hogy még mielőtt kinyitnád a szádat, a nő már azt feltételezi, hogy a szándékaid nem plátóiak, hacsak nem ő kérdezi tőled, hogy akarsz-e tejet, vagy cukrot, papírlapot, vagy ragasztót.

Természetesen rengeteg módszer van arra, hogy elkészítsd a saját indirekt megmegszólításodat. Az olyan ismerkedős szövegek, mint: „Szerinted lehet hinni a horoszkópokban?” – rögtönzöttebbnek tűnnek, talán egy bizonyos fokig a nő valóban el fogja hinni, hogy ez csak színtiszta véletlen, hogy befejezted vele a beszélgetést. Azonban, mikor elsajátítod a megközelítés non-verbális szempontjait, eljön az idő, hogy megkérdezd magadtól, valóban ebben az irányban akarod-e folytatni. Itt beszélsz egy gyönyörű nőhöz, akit a bárban minden egyedülálló férfi figyelemmel kísér. Magabiztos férfiként fokoznod kell az intenzitást és nem elijedni attól.

Megszólítás, direkt

Itt a végső cél egy direkt megmegszólítás („Megláttalak téged itt, s ezért ide kellett jönnöm, hogy rád köszönjek.”) anélkül, hogy ez az egész ne egy átlagos, kanos fickó próbálkozásaként jöjjön át. Ezért van szükséged arra, hogy indirekt megszólításokkal kezdjél. Az indirekt megszólításokat nem használja egy kanos srác, ezek csupán kérdések, amik lehetővé teszik, hogy kikapcsold az agyad és a szemeidre, a hangodra és a testtartásodra gondolj. A célod nem az, hogy beszélgetésbe keveredj vele, nem is az, hogy azonnal feleségül vedd. A célod, hogy megszólítsd, feltedd a kérdésedet, fordíts különleges figyelmet a fentebb említett három dologra, majd kiszállj.

Miért szállj ki? Mert az indirekt megszólítások nem a legmagabiztosabb, vagy leghatékonyabb módjai egy beszélgetés elkezdésének. Talán alávalónak érzed magad amiatt, hogy legbelül benned van ez a titkos motiváció, s tudod, hogy előbb vagy utóbb elő kell jönnie. Mindez idegessé tehet, amit észre fognak venni azok a nők, akikkel kapcsolatba kerülsz.

A direktség elképesztő mennyiségű időt spórol meg neked, nem csak azért, mert az idő kevesebb, mint 5%-ában utasítanak el (ha jól csinálod), de azonnal meg is tudod mondani, hogy érdeklődnek-e, vagy nem, s gyakran azon kapod magad, hogy beszélgetsz vele 20 percen keresztül.

Minden ilyen eredmény pusztán azon múlik, hogy elkezded a megszólítást indirekten, kérdéseket teszel fel, kialakítod a non-verbális kommunikációdat, majd, ha már kialakultak, elmozdulsz a direkt megszólítások irányába.

 Tanulj mások példáiból és találd ki saját megszólításkor bevethető csajozós dumáidat!

Ehhez minden segítséget megad az Intenzív Gyakorlati Tréning, amit már el is végezhetsz 2 vagy 3 nap alatt!

Esetleg kifejezetten a megkapott telefonszámból akarsz randit összehozni?! A csajozás sms-ben művészetére most rengeteg példán keresztül tanítunk meg!