Öltözködés, páváskodás

Az öltözet az első dolog, amit megfognak nézni rajtad a nők, mikor terepen vagyismerkedni mész, és az első ítéleteket és véleményt is ez alapján fogod kapni. A Páva Elmélet szerint mindig lennie kell rajtad legalább egy feltűnő ruhadarabnak/kiegészítőnek.

Ezért nem mindegy teljesen, hogy milyen ruha van rajtad, mert ha szakadt, igénytelen ruhában vagy, akkor úgy is mondhatjuk, hogy hátrányból indulsz és sokkal nehezebb dolgod lesz.

Ezért javasoljuk neked, hogy mindig öltözz ki, amennyire csak tudsz, hordd a legjobb ruháidat, mert azzal már egy lépéssel közelebb kerültél a párod megtalálásához.

Páváskodás:Mystery könyvében olvashatunk róla, a lényege, hogy olyan ruhadarabokat vagy ékszereket veszel fel, amik nagyon feltűnőek, és így több lány néz meg téged, esetleg ők jönnek oda hozzád.

Arra mindig óva intjük az újakat, hogy az elején ne vigyék túlzásba a páváskodást, mert 1. nagy önbizalom kell a feltűnő ruhákhoz, 2. a páváskodás nem feltétlenül jelenti azt, hogy egy bohócnak kell kiöltözni. 1 érdekes nyaklánc, karkötő, 1 feltűnő póló vagy cipő az sokszor már elég ahhoz, hogy kitűnj a tömegből.

Bővebben a pua egyetemen olvashattok öltözködési tippeket, tanácsokat, a divatról stb.