Íratlan Öltözködési Szabályok és Stílustippek a Vonzó Külsődhöz

Szerezd Meg az Önbizalmat a Megnyerő Kisugárzáshoz, Magabiztos Fellépéshez és Pozitív Első Benyomáshoz!

Tedd rendbe a ruhatáradat egyszer és mindenkorra.

Összegyűjtöttük számodra a legfontosabb tudnivalókat: hogyan öltözz mostantól stílusosan!

Az öltözködés és stílus bizony egy femimin dolog. Ezért értik meg általában a férfiak kevésbé.

A nők sokkal otthonosabban mozognak a színek, árnyalatok és stílusok világában és bizony nagyra értékelik azt a férfit, aki erre időt és energiát szán.

Ezért most meghívlak Téged, hogy szerezd meg azt a tudást, melyre eddig lehet nem figyeltél eléggé, de most végre Te is rendelkezhetsz vele!

Ha a hozzád hasonló korú nők érdekelnek, akkor NE az anyukád öltöztessen többé!

Szakíts a kényelmes és régi berögződésekkel!

Itt az idő, hogy a kezedbe vedd az öltözködésed és stílusod feletti irányítást. Fordulj hozzánk és mindent elmondunk Neked, amit tudnod kell!

Ha még soha nem kaptál bókot a nőktől a stílusodra, akkor itt az idő ezen változtatnod!

Leszűrtük számodra a lényeget! Nem kell többé azon gondolkoznod, hogy mit vegyél fel, hol vásárolj vagy mi passzol mihez.

Mit kapsz az 1 napos öltözködés és stílus képzésünkön?

Sok száz gyakorlati példákkal ismered meg, hogy mikor, melyik alkalomra, mit vegyél fel!

Miért tartjuk meg egyetlen alkalommal ezt a képzést?

Freiwill Ádám vagyok az tanfolyam alapítója és vezetője. Több, mint 10 év segítek férfiaknak a belső és külső önbizalom fejlesztésében. Csapatommal és női oktatóimmal rengeteg férfinak segítettünk megtalálni a hozzájuk illő stílust, mentünk el velük közösen vásárolni és kaptak egy teljesen új, személyreszabott vonzó megjelenést.

A mostani alkalommal elérhetőbb áron szeretnénk segíteni bárkinek, aki számára fontos a megjelenés, viszont csak egyszer tartjuk meg ezt a képzést.

Szeretnél előnyt a többi férfival szemben? Öltözz jobban és a kisugárzásod is jobb lesz!

A legtöbb férfinak akkor lesz talán esélye jobban öltözni, mikor „szerencsével” összejön egy nővel. Szóval mikor egy nő „felszedi” őt.

Ne várj a szerencsére, főleg ha nem akarsz alárendelt szerepben, egy dominánsabb nő mellett papucsként leélni az életedet.

 

Hihetetlen mennyiségű tudást fogsz kapni a gyakorlati képzésünkön

Unod, hogy egyes eladók rád nem illő ruhákra beszéltek rá?

Több különböző ruhaboltba viszünk be és hívjuk fel a figyelmedet a legjobb és a kerülendő ruhadarabokra! Megmutatjuk Neked azokat a boltokat, akciókat és helyeket, ahol sokszor a teljes ár töredékéért kapod a legjobb ruhákat!

Felejtsd el a drága ruhákat! Nélkülük is nézhetsz ki jól!

Ha eddig a pénztárcád tartott vissza, akkor ezzel a képzéssel nem csak jól fogsz kinézni, hanem még pénzt is fogsz spórolni. Megtanítunk Téged kedvező áron és egyben stílusosan öltözködni, árérték arányban a legjobb helyekről!

KÉRD A SZUPER OKTATÓANYAGOT ÉS VÁLTS VONZÓBB KÜLSŐRE MINDÖSSZE 29.970 Ft-ért

100% Garanciát vállalunk

Ha valamilyen oknál fogva nem lennél elégedett a képzéssel akkor jelezd felénk napközben és a befizetett összeget visszaadjuk. Ha a végén úgy éreznéd, hogy még nem tartasz ott, ahol szeretnél – annak ellenére, hogy mindent beleadtál, együtt leülünk és megbeszéljük, hogyan tudnád még jobban beépíteni az itt tanultakat és belátható időn belül elérni a célodat.

Gyakran feltett kérdések és válaszok

V. Magyarországon nem igazán tudok ehhez hasonló képzésről férfiaknak, ahol nem csak végigvezetünk az öltözködés és stílus legfontosabb részein, hanem még a gyakorlatban is segítünk neked ezt megvalósítani.

V.  Abszolút! Számos tanulónk hosszútávú kapcsolatban él és azért jön el a hozzánk, hogy megtanulja, hogyan váljon vonzóbbá a társa számára. Gondold el milyen boldog lesz a barátnőd, ha végre nem a régi gönceidben lát, hanem hozzád illő, előnyös stílusban.

V. Szuper! Ez azt jelenti hogy nagyon jó alapjaid vannak a munkához. helyekre. Az öltözködésed sokat segíthet az első, pozitív benyomás eléréséhez. Miért ne élnél a lehetőséggel?

Minden jog fenntartva – Vonzó Férfi Kft. – Email: info(kukac) pua.hu – Tel: +36.70.428.6190
ÁSZF Adatvédelmi nyilatkozat