Önbizalom és siker egymás hegyén hátán

A nulláról 2 nap alatt exponenciálisan növekvő önbizalom?! Semmi sincs véletlenül

Szombat este ismét a morri 2 felé vettük az irányt. Nem meglepő módon most még az előző napnál is nagyobb izgalmat érzékeltem, mivel a srácok is megízlelték a sikert. Már közel sem tartották elképzelhetetlennek, hogy odamenjenek egy elbűvölő lányhoz és addig maradjanak ott, amíg le nem fixálják a randit. Ez kicsit aggasztotta is őket, mivel nem érezték tét nélkülinek a dolgot, sőt. Fáradtak voltunk és közel sem volt egyszerű felrázni őket. Megint az elmélettel kezdtünk. Gyors ismétlés, majd a megszólítások és a korlátlan beszélgetés gyakorlása következett.

Voltak lefagyások és sokszor a tegnapi sablont szerették volna ellőni. Azért a végére megértették, hogy ha most itt egy szőrős srácnak sem képesek improvizálni még egy egyszerű mondatot sem, akkor mit akarnak majd egy lánnyal a táncparketten, akire csak úgy tapadnak a pasik.

Nem maradsz egyedül

A szociális gyakorlatokat most felturbóztuk éljenzéssel, csatakiáltással, de a legnagyszerűbb az volt az egészben, hogy ebbe másokat is bevontunk, akiknek tetszett, hogy csapatként működünk együtt. Nem csoda, hogy ők is bekapcsolódtak egy-egy kiáltás erejéig. A határozottság és az, hogy érződött rajtuk, többek lettek mint két nappal ezelőtt voltak, már a járásukon is könnyen észrevehető volt.

Az elején két srácot is keményen visszautasítottak, de nem vették fel és ezért nem törte le a kedvüket sem. Nem álltak le. Ha elkezdesz gondolkodni, blokkolod magad, kész, vége. Ebben az esetben negatívvá válik a gondolkodásod, a kifogások száma, hogy miért ne csináld és miért veszélyes ezt tenni pedig, exponenciálisan nő. Az este legfontosabb eleme az volt, hogy miután néhányuk az elején komoly lelki pofont kapott, képesek voltak folytatni és nem vert kutyaként elkullogni a bárpulthoz egy újabb adag piáért, mint ahogy azt láthattuk a körülöttünk lévőknél. A srácok saját magukba vetett hite kezdett egyre erősebb lenni, az a kis hang pedig odabent, ami szüntelenül hajtogatta nekik, hogy „nem fog sikerülni, te erre nem vagy képes” – halkult.

A változás dinamikája

És hogy miért? Egyszerű a válasz. A semmiből 2 nap leforgása alatt mérhető önbizalmuk lett, ezáltal képesek voltak sikerélményeket szerezni (fb és telefon elérhetőségek is akadtak, klassz lányok elismerései). Csak akkor fog működni ha csinálod! Ha keresed a kifogásokat vagy valamiféle csodára, jelre vársz, akkor megint csak a magányosan töltött napjaid számát gyarapítod. Hitetlenkedve értették meg az este végén, hogy ez bizony komoly munka volt és egyik-másik nem is fogta fel, mi történt vele. Hiszen minden csak megtörtént. De ez már a harmadik eset volt, amikor valami olyat tettek, ami korábban lehetetlennek tűnt számukra. És tessék! Jött a negyedik alkalom.

Véletlenek márpedig nincsenek… ahogy a te életedben is mindez megtörténhet. Gyere el a következő intenzív ismerkedési tréningre, ahol nemcsak az eddigi félelmeiddel nézhetsz szembe, és találhatsz megoldást a párkeresési problémáidra, de új haverokra is szert tehetsz, akikkel igazán fun lesz a csajozás! Itt olvashatsz bővebben a részletekről! 

Sőt, ha a folytatásban is segítség kell, hogyan érd el, hogy a lány a randira is örömmel elmenjen, akkor ismerkedj meg a PUA Egyetem programunkkal! Hogy hogyan fog ez segíteni? Csajozz tovább sms-ben! Hogyan? Ha tovább olvasol, megtudod!