Önmegismerés

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Önmegismerés: a kaland, ami egy életre szól

A PUA.HU-nál az önmegismerés az alapja az önfejlesztésnek. Az önfejlesztés pedig annak, hogy vonzó férfivá válhass, aki szembe mer nézni a félelmeivel a nőkkel való ismerkedéskor, aki tudja, hogy kell hódítani és hogyan kell kialakítani azot a kapcsolatot, mely építenek, energetizál és fejlesztően hat mindkét fél számára.

Vajon fordítasz-e időt arra, hogy jó barátságban élj magaddal?

Vajon ismered-e magad annyira, mint bármelyik barátodat? Foglalkozol-e hétről hétre, évről évre önmegismerésed mindig aktualizált folyamatával? Ugyanis akár tetszik, akár nem, saját magaddal életfogytiglani együttélésre ítéltettek szüleid. Ezt a 70-90 évet érdemes akkor már úgy leélni, hogy tudod kivel osztottad meg életedet. Életedben a barátnők jönnek-mennek, gyerekek kirepülnek, barátok elpártolnak, de saját magadat akkor sem tudod lecserélni, ha már tényleg szeretnéd.

Megváltoztatni viszont lehetséges. Ki lehet művelni, munkálkodni kell rajta, hogy teljes értékű életet élhess. Ehhez fontos lépés az önmegismerés. Tudod-e, ki vagy most? Milyennek látnak mások ahhoz képes, amilyennek magadat véled? Mit szólnál hozzá, ha egy hétig kamerára vennénk minden lélegzetvételedet is, s vissza kellene nézni. Kívülről szemlélve sokkal gyorsabban meglátod a számodra – s valószínűleg mások számára is – zavaró tényezőket.

Milyennek tartod magad: inkább a szorongó, aggodalmaskodó, gondolkodó típusba tartozol, vagy abba, aki szemtelenül, bátran és hangosan éli a társasági életét? Figyelsz másokra vagy csak a magad érdekében cselekszel?

Ki vagy? Ismered önmagad?

Ha úgy gondolod, hogy felesleges időpocsékolás csupán energiát fektetni az önmegismerési folyamatba, akkor még biztosan nem tudod, hol mindenhol tapasztalnál pozitív változást kapcsolataidban, életszíntereiden. Először is, ha tudatos vagy, ismered önmagad, tisztában lehetsz saját határaiddal. Így sokkal céltudatosabban tudsz nekivágni bizonyos feladatoknak, mivel nem fenyeget a próba-szerencse kétes kimenetelű veszélye, hiszen csak olyanba vágsz bele, amiről meggyőződésed, hogy képes vagy megcsinálni.

Másrészt számos konfliktus kerülhető el, ha képes vagy az önreflexióra: egy témában folytatott meddő vita nem kell, hogy agresszivitásba vagy sértődöttségbe fulladjon, ha tudod, hogy pusztán gondolkodási kereteitek különbözősége miatt nem azonos dimenzióban beszéltek. Legalábbis Te már tudod, mert ismered magadat.

Ugyanígy hasznos készség az önmegismerés a nőkkel való ismerkedésben is és a vonzó férfivá válásban. Ahhoz, hogy vonzó és érdekes legyél egy nő számára, el kell tudnod adni magad, aminek viszont előfeltétele, hogy ismerd magadat, mint “mint modellt”. Önmegismerésed eredménye, hogy listázhatnád erősségeidet, gyengeségeidet, tudod, hogy mire kell különösen figyelni, tudod, hogy az ismerkedés mely fázisában küzdesz még problémával. Így válhat a személyiségfejlesztés is maradéktalanul sikeressé, hiszen releváns problémára kapsz megfelelő választ. Ez a képesség sem elérhetetlen, a tréning után észre sem veszed, hogy már birtoklod is.

Hogyan kell nekivágni az önmegismerésnek

Elhatározással. És kitartással, hogy foglalkozol magaddal. Hajlandósággal, hogy végiggondold a napjaidat, a cselekedeteidet, számot adj a sikerekről és a kudarcokról, s mindarról az érzésmennyiségről, amelyet ezek az események voltak képesek kiváltani belőled. Mialatt átgondolod, meg is fogalmazod, tehát beszélni is tudsz róla. Egy párkapcsolatban pedig nagyon fontos, hogy mivel alakuló és változó személyiségek vagytok, ezt a fajta közös felfedezőutat, ezt az önmegismerést és egymás folyamatos megismerését természetesnek vegyétek. Így lesz tartós, így lehet megállapodni.

Az PUA.HU program sikerének alapja, hogy minden tanítvány megindul az önmegismerés útján, melyen a férfi és a női oktatók kísérik és folyamatos reflexióikkal segítik, hogy megfelelő irányba fejlődjön. Ahhoz, hogy tovább tudj lépni, fontos, hogy tisztában legyél, és elfogadd jelen állapotodat erényeiddel és hibáiddal egyetemben, hiszen erre az alapszintre fogod építeni azt a vonzalomkeltő személyiséget, azokat a hatékony kommunikációs stratégiákat, amelyek hihetetlen mértékben változtatják meg pozitív irányban az életedet. Az Intenzív Gyakorlati Tréning önbizalomnövelő stratégiái az önmegismerési folyamattal párhuzamosan fejlesztik a teljes embert.