Örömszerzés

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Hogyan szerezz örömöt magadnak és párodnak?

Freud óta a köztudat is tudja, hogy az ember mélyen, legbelül valamilyen szinten egy ösztönlény, akit alapvetően az örömelv mozgat. A kisgyerekben ez még leplezetlen: ha éhes, sír és enni követel, ha álmos, elalszik, ha játszani akar anyjával, addig nem tágít, míg figyelmét magához nem láncolja. Az örömelv vezérelte lénykék azonnali és ellentmondást nem ismerő kielégülést várnak vágyukra.

Az átlagosan fejlett felnőttek már megtanultak várni és ismerik a társadalom szabályait, elvárásait. Hiába okozna örömet egy felmerülő érzés, ha azt az utcán, a színházban, az autópályán nem lehet kiélni. És még egy fontos jellemzője az átlagosan fejlett felnőtteknek, hogy örömüket szívesebben osztják meg számukra kedves, szeretett emberekkel, mint élik meg egyedül.

A felnőttek már felnőttesen játsszák a papásmamást. Nem funkcionális az együttlét: az örömszerzés kölcsönös vágyteljesítést jelent, ahol a gyönyörteljes beteljesülés a cél. Nagyon intim, nagyon bensőséges kapcsolat az ideális. A keleti filozófiákban ezért is jelenik meg annyira szoros kapcsolatban a teljes értékű egyénvezérelt ember életmód tanácsaiban a szerelmeskedésualitás. De ebben az örömszerzésben nem az orgazmus fiziológiai elérése a cél és a siker. A tantra is arra ösztönöz, hogy a megélt beteljesülést ne övön alul, hanem a szívben élje át a pár. Sok az idea, melyet jelen korunk médiája sugároz az emberek felé, ezzel szemben a valóság tapasztalata tendenciózusan nem ezt a meghitt párkapcsolatszerűséget tükrözi. A szeretkezés is sajnos sokszor olyan, mint a fogyasztói társadalom egy versenye: fontosabb a mennyiség, mint a minőség.

Napjaink szingli és agglegénydivatja, az egyéjszakás kalandok kora van, ahol a családalapítás, az elköteleződés még várat magára. Ez nem a legjobb irány. Tény, hogy fontosak a próbálkozások, tapasztalatszerzés, a saját magunk megismerése és kipróbálása, ami megalapozhatja a későbbi ‘jó döntés’ meghozását. Hiszen a cél: szerezzünk örömet magunknak és partnerünknek egy hosszú távú kapcsolatban. Praktikák, fogásos, szeretkezési tippek és trükkök, ételek és helyszínek tanácsaival árasztják el az embereket, állítva, hogy ezek bevetésével felejthetetlen örömszerzésben lesz részük mind nekik, mind partnerüknek.

Az örömszerzés alatt azonban nem mindig csak a szerelmeskedésuális együttlétet kell érteni.

Persze az is fontos, hogy milyen gyengédséggel és milyen erővel, milyen figyelmességgel és milyen helyeken fedezitek fel az örömzónáitokat. Az örömszerzés célja itt is közös. De egy bókhadjárat, egy flörttől felhevült este, egy random sms stb. mind lehet ugyanúgy az örömszerzés forrása. Pick Up Artistnak lenni és igazi Férfiként viselkedni ugyanis nem a lányok elcsábítását és lefektetését jelenti, tehát a skalpvadászatot. Az örömszerzés lényege, hogy a kis dolgok, a figyelmesség, a humor vagy az, ha társasági emberként vonzalmat keltünk a másikban, ugyanúgy kielégítő lehet. A nőkben különösen erős vonzalmat kelt, ha a férfi valóban Férfi, aki sugározza feléjük a magabiztosságot és vezető egyéniséget. Mellettük érzik ugyanis biztonságban magukat (evolúciósan ez ugye a gyermekvállalásra utal vissza). Ha a férfi eredeti, meglepő és még szociálisan mulatságos is, akivel még büszkeség is akár a nőnek együtt mutatkozni, az is örömszerzés mindkét fél számára.

De ez is, mint minden, a változásról szól.

A változás mint értékteremtés pedig befektetés. Ahhoz, hogy másoknak örömet tudjunk okozni, magunkkal kell kezdenünk a leckét. Ha szerethető vagyok magam számára, és tudok egy sor olyan tulajdonságot hitelesen képviselni a szociális maszk fojtogatása nélkül, akkor már a jó úton haladok. De ha ez még görcsös, vagy csak egy nagy fekete űrt érzek magamban magamról, akkor a pua.hu trénerei segíthetnek abban, hogy előbb magadat megismerd, a benned rejlő vonzerőt felszínre hozd, és utána élesben is bevesd, hogy magadból másoknak is adj. Hiszen már tudsz adni, hiszen már van miből. Ha pedig ez az alap biztosan megvan, már lépegethetsz az örömszerzés térképén a csajozástól az udvarláson át a párkapcsolatig. A csajozós közösség tanácsaival és kollektív tapasztalataival pedig ebben a játékban sok örömet szerezhetsz mind magadnak, mind a szerencsés nőnek.