Randevú a félelmeiddel

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Tapasztalati példa, hogy nincs varázslat – minden nővel lehet ismerkedni

Zolival folytattuk a korábban megkezdett munkát. Jó hangulatban jött a találkozónkra: azért, hogy tökéletesek legyenek a körülmények, még szabit is vett ki erre a napra.

Célod az alagút végén

Többször is hangsúlyozta, hogy legfőbb célja: a számára legvonzóbb lányokkal könnyedén, feszültségmentesen tudjon kialakítani jó viszonyt és ne érezze azt, hogy kevés lenne mellettük vagy hogy  bármelyiküknek is meg kellene felelnie.

Ezért gondot okoz a számára kevésbé vonzó vagy az olyan lányokhoz odamenni, akik helyesek ugyan, de nem az esetei. Ezzel kapcsolatban érdemes megjegyezni néhány dolgot…

Nota bene – vésd mélyen az eszedbe!

Mielőtt bármibe is fogsz szögezd le a következőket:

  1. Magam miatt fogok megváltozni!
  2. Nem tölt be egy lány fontosabb szerepet az életemben, mint saját magam.
  3. A cél soha nem “az” a lány lesz, hanem a fejlődés, hogy napról napra egyre jobbá válj és értékesebb személyiséggel rendelkezz.

Tudatos kapcsolatteremtés

Folytassuk. Az elején sok információt gyűjtöttünk az emberektől, megtudtuk, ki az a Zimány Linda, hol lehet vasalót kapni és miért jó az, ha az embernek van takarítórobotja.

Ezek feloldották a gátlásokat és megadták a kezdő lökést a további gyakorlatokhoz. Simán mentek a megszólítások és még néhányan a számukat is megadták.

A kocka el van vetve

Jó hangulatban telt az oktatás, míg el nem sétált melletünk két nagyon szép nő.

  • „Na látod” – mondja nekem Zoli – „az ilyen lányokról beszélek. Ők azok, akik azonnal offolnak, leppatintanak általában. Tuti esélyem se lenne és zavar, hogy nem tudom őket megközelíteni.”
  • „Általában” – mondom magamnak. „Gyere, lássuk, most mi lesz!”
  • „Neeee, most komoly?”
  • „Gyerünk csináljuk meg”

Odamentünk, megszólítottuk őket, a véleményüket kértük egy témában. Azt mondtuk, hogy a velvet.hu-nál vagyunk újságírók és a férfi-női kapcsolatokról írunk cikket. Ők, ha ilyen oldalt olvasnának, akkor milyen témákat kedvelnének a leginkább?

Felejtsd el, mitől féltél korábban!

Ennyi kell csupán. Innentől fogva áttörtük a jeget, a lányok egymást okítják és lelkesen túlbeszélik, hogy előbb válaszolhassanak és kíváncsian várják a reakciónkat.

Ezután már csak néhány jól elejtett megjegyzés, egy-egy érintés és erős testbeszéd kérdése, hogy folytatás is legyen a dologból. Zoli le volt nyűgözve, az eddigi oktatásaim egyik legjobb pillanata volt és azt mondta, hogy ez kellett neki. A tökéletes bemutató, ahol kirajzolódik a nagy egész. Ezért megérte.

Belső forrás benned van – táplálkozz és fejlődj tovább!

Az ilyen napok adnak erőt a folytatáshoz, amikor rossz napot fogunk ki, akkor ezekből az élményekből tudunk erőt meríteni és továbblépni.

Veled mi volt a legérdekesebb dolog, ami az elmúlt egy hónapban történt?

Ha szeretnéd, hogy életed egy akciódús kalandfilmre emlékeztessen egy gyönyörű nő társaságában, de nincs bátorságod megtenni az első lépéseket, akkor a VIP coaching már 1-2 alkalommal is megadja számodra a kellő lendületet a profi trénerek  irányításával mindehhez. A részletekért olvass tovább!

Ha szeretnél egy lányt végre a benned lappangó értékekkel és a valódi férfiasságoddal lenyűgözni, esetleg néhány érintéssel a vonzalmát is masszívan fokozni, akkor ha nem akarsz lemaradni, most az intenzív tréningünkön megtanulhatod mindezt! Részletes információkat itt találsz az Intenzív Gyakorlati Tréningen megtanulható szupertitkos módszerről!