Randi ötletek

Frappáns randi ötletekkel a sikeres hódításért

Várva várt első randi. Elkerülhetetlen gyomorideg. A randi már egy biztos jele annak, hogy elég erős a vonzalom köztetek, de még bármi lehet. Most táncolsz kardélen. Az első randi után biztos, hogy értékelés lesz az esti program. Ilyenkor sok minden dől el. Akár visszájára is fordulhat a megkezdett folyamat.

Sikeres randi ötletek az unalom ellen

Ezért nem árt, ha a férfiak alaposan felkészülnek a legjobb randi ötletekből, hogy biztosítsák magukat minden eshetőségre. Mi a sikeres csajozás egyik alappillére? Hogy eredeti vagy. Egyedi, frappáns, jófej, sziporka, aki mellett jól és biztonságban érzi magát a lány. Nem kell megjátszanod magad, fontos, hogy természetes és őszinte légy első perctől, mert az álca könnyedén lehull, és ott maradsz védtelen meztelenül. Na, ez kudarc, nem az, ha egy ismeretlen lány nem akar veled táncolni a szórakozóhelyen. Amikor az első randira készülve frappáns randi ötleteken töröd a fejed, vedd számításba, hogy mi érdekelheti őt. És mi érdekel téged. Hol van a közös metszet? És igen: jól látod.

Sablonmentesen a randitippekkel

Egy jó randi helyszíne nem az “elhívlak egy kávéra, vacsorázni” című megoldás. Hogy miért? Ha éppen nem szenvedsz krónikus szómenésben, elég kínos pillanatokra is fel kell készülnöd, ha csak ültök egymással szemben a kávétok felett és nem jön a következő téma. (Nem érdemes abban a sztereotípiában elringatnod magad, hogy a lányok úgyis sokat beszélnek, majd ők viszik a főműsorszámot. A lányok nem szeretik a papucs pasikat, akik nem tudnak felhozni témát, és csak ülnek mulyán.) A legjobb randevú ötletek spontán és természetes módon születnek.

A randevú ötletek tárházát éppen ezért ki kell tágítani, sokkal szélesebb értelmezési tartományban kell kezelni. Vidd valami programra. Legyen az együttlében valami aktivitás, hiszen ha más téma fel sem merül, a konkrét tevékenységetek még mindig ott hever előttetek. Egy vidámpark, egy kiállítás, egy kirándulás, egy hajókázás, egy biciklis randi, egy főzőklub, egy társasjáték klub, egy interaktív bármi sokkal több élményre ad lehetőséget, mint egy séta a tóparton vagy egy ital a bárban. Tehát azzal, hogy kreatívat gondolsz, tulajdonképpen csak magadat véded le a kellemetlen helyzetek elől.

A kreatív randi ötletek hosszú távú haszna

Nem mellesleg hosszú távra is bebiztosítod magad, hiszen azzal, hogy egy teljesen váratlan randevú ötlettel állsz elő, kikerülhetetlenül az érdeklődés középpontjába kerülsz, még annál is sokkal jobban, mint ezt eddig elérted. A lányok szeretik látni és tapasztalni, hogy a férfi Férfi, vannak önálló elképzelései, amit a másik igényeinek figyelembe vételével képes is megvalósítani. Az első randi tehát egy vizsga is. Te is vizsgázol randiötleteddel és a lány is vizsgázik a szemedben, hogy mennyire tudta átadni magát – neked tetsző módon – a feldobott ötletnek. Ahhoz, hogy valóban felkészülhess életed aktuális első randijára, majd másodikra, harmadikra nem kell egyedül agyalnod.

A magyar csajozós közösség és a pua.hu segítségével nemcsak számos randi ötlet közül válogathatsz, de arra vonatkozó tanácsokkal is ellátnak, hogy mit csinálj, mikor fogd meg a kezét, mikor öleld át, mikor, mennyire és hogyan bókolj akár negatívan, akár pozitívan. Tehát hogyan legyen a randevú mint következő szint egy párkapcsolat előszobája.