Randi tippek

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Randi tippek, hogy a csajozás igazi játék legyen

A randizás valami olyan dolog a nagykönyv szerint, amin stresszelni kell. Muszáj, kötelező. Mert sok múlik rajta. És a randi emellett még egy olyan dolog szintén a nagykönyv, de legalábbis az internetes tanácsadó cikkek szerint, ami előtt minimum egy alapszakos kreativitást fejlesztő képzésbe kell beiratkoznod, hogy ne vallj kudarcot. Csak azt felejtjük el a randizás kapcsán, hogy ez nem egy vizsga. Vagy ha vizsga is, akkor mindkét fél vizsgázik a másik szemében. Az éremnek két oldala van.

Amikor eljutsz oda, hogy el mered hívni a lányt randira, ötleteid legmélyebb zugaiban is randi tippek után kutatsz. Vigyek virágot? Hol találkozzunk? Miről beszélgessünk? Mennyire mutassam ki, hogy bejön nekem? Nagyon frappáns, nagyon eredeti, nagyon lehengerlő akarsz lenni – aztán a valóságban kiderül, hogy azt a lányt éppen halálra untatta a program, téged pedig annyira leköt, hogy minden simán menjen, hogy randi tippek ide, randi tippek oda, jól megtermett csalódással térsz haza.

Tehát mi lehet mégis az első és legfontosabb randi tipp férfiaknak?

Nem is az ötletek, nem is a helyszín vagy egy pénztárcafogyasztó étterem a titok nyitja, hanem te magad. Személyiséged lehet a legsikeresebb afrodiziákum. Hiszen, ha a lány mellett egy pozitív kisugárzású, ízig-vérig Férfi áll, mindegy, hogy hol vagytok, mit csináltok, a randi élménye – jó értelemben persze – álmatlan éjszakákat fog okozni a hölgyeménynek. Hogyan? Határozottság, magabiztosság, dominancia. Látszódjon rajtad, hogy mindig ura vagy a helyzetnek, és van terved az este minden pillanatára nézve. Akár több is, hogy ha netán az A terv nem jön be, akkor a B, C, D terv még mindig betaláljon.

A csajozós közösség kollektív tapasztalata is azt mutatja, ha valódi férfi jelenik meg a nő mellett, és mellesleg még olyan eredeti randi tippet dob be, amivel felülmúlja a lány elvárásait, akkor férfi részről a siker el van könyvelve. Ha meg nem, mert nem veszi a lapot, pedig tényleg igyekeztél olyat találni, amiről feltételezted, hogy neki is tetszeni fog (pl. vidámpark, séta a várban, meghitt teázás, korcsolyaparti stb.), akkor ennyi volt, talán még jobban is jársz, ha zárolod magadban a lányt és tovább keresel.

A sikeres randi tippek titka

A legtutibb csajozós tippek tehát mindenképpen egy stílusra és egy személyiségre kell, hogy épüljenek. Hiszen a randinak célja: amellett, hogy jól érzitek magatokat (ahogy ő, úgy te is), monitorozzátok is egymás reakcióit. A randizás ugyanis az az alkalom az udvarlásban és a kapcsolatépítésben, amikor megismeritek a másikat, felméritek a terepet, hogy biztosan jó lesz-e, ő lesz-e az, akit sejtetek. Azért nem árt, ha az első randin még igyekszel a lehető legjobb arcodat mutatni. Hosszú távú tervekkel pedig érdemes némi türelmet magadra erőltetni. Például, ha a helyzet netalántán egészen odáig fokozódik, hogy már alig van köztetek a ruhán kívül némi levegő, akkor sem célszerű az első randikon lefeküdnötök, még ha a lány is benne lenne a dologban. (Dolgozhatnál is utána épp eleget, hogy felülírd a “könnyen megkapható nőszemély vagyok” komplexust.)

Viszont ne légy teljesen szűzies sem, hiszen ezen a randin eldől, hogy a lány milyen kategóriájú csávónak regisztrál. Könnyen benne maradsz az “aranyos, rendes, de olyan kis szerencsétlen” című dobozban, ahelyett, hogy vonzó férfinak bélyegezne. A flörtölés a randin miért lenne tilos, továbblépni a fokozatosság elvét megtartva kiválóan lehet. Minél intenzívebb a játék, az incselkedés, amiben ő is partner, annál jobban elköteleződik szívben a következő találkozás lehetősége mellett.

Önvédelmi randi tipp

Ha saját magadat akarod levédeni, akkor megfogadod azt a sokat próbált randi tippet, hogy olyan helyre szervezed a találkát, ahol valamilyen közös tevékenységben vehettek részt. Ezzel részben kiküszöbölöd a potenciális kínos csend pillanatait, mivel maga a tevékenység témát ad, másrészt megvan az első közös mélyen bevésődött élmény. Azonban, hogy adekvát legyen az a randi tipp, valamelyest már ismerned kell a lányt. Hiába akarnád elvinni egy paintball játékra, ha irtózik az adrenalinemelő helyzetektől. De második, harmadik, sokadik randira már kiismerheted. És legalább nem adod ki magadból és saját randi tippjeidből az adukat. Van idő, nem kell egy este alatt megismernetek egymást testestül-lelkestül.