Randiegyeztetés

Az a filozófiám, hogy a randik hasonlóak a telefonbeszélgetéshez. Ha a lány megjelenik, akkor szimpatikus vagy neki, és ha már kialakult benne egy vélemény rólad, akkor valamit nagyon el kell rontanod ahhoz, hogy ne alakíts ki vonzalmat.

Randiegyeztetés, hogyan és hova:

Először is: első alkalmakkor NE vidd el őt étterembe! Hosszú, unalmas, túl udvarias köntösbe bújtatott dolog, ahol a cselekvés háttérbe szorul, és nincs esély a lánnyal való érintkezésre, neki pedig okot adsz olyanokon aggódni, hogy mit egyen, ki fizet, stb. A mozizás kb. ugyanilyen rossz, mert nincs esélyetek beszélgetni. Néha van esélyetek egymáshoz érni, és kiélvezni azt a pár pillanatot, de első randik közé ezt sem tenném be, mert itt már fix vonzalom kéne legyen. Egy jó randiban A-K-C-I-Ó kell legyen. Parkban sétálni, múzeumot látogatni, biciklizni, üdítőzni és fagyizni, bárba menni, sportolni, sporteseményre vagy koncertre menni, olyan buliba menni, ahol beszélgetni is lehet. Ezek mind interaktív dolgok. A randi alatt kapcsolatba kell tudnod lépni a lánnyal, és az itt prezentált lehetőségek elősegíthetik kreatív társalgást és az intimitást. Természetesen a jó randiban helyszínváltás is van. Minél több helyre mentek, annál több élménye lesz rólad, annál több közös élménye lesz veled, és annál kényelmesebben érzi magát melletted.

Randiegyeztetés, a minta:

A jó randi valahogy így néz ki: találkoztok a helyi bárnál, kipróbáltok néhány új jellegzetességet, elmentek egy másik helyre táncolni, majd késő este megisztok egy olasz kávét. Tudd meg, hogy hol lakik, és olyan helyen legyen az utolsó állomás, ahonnan mindketten hamar hazaértek. Ha már egy ideje ismerkedtek, úgy érzed, hogy komolyabbra fog fordulni a dolog, és jól sikerült a randi, akkor mindketten egy helyre (hozzátok) mentek. Az elhívás úgy működik, hogy valami ürüggyel magadhoz hívod. Pl. nézze meg a jófej kutyádat, a hörcsögödet, a növényeidet, az ásványgyűjteményed, játsszatok valami társast, nézzetek meg egy filmet. Ha igent mond jó, ha nem, az sem gond. Ha a saját otthona irányába indul el, ajánld fel neki, hogy hazakíséred. Kedves dolog, és sosem fog nemet mondani. Ha eljutottál a kapuig, mondd, hogy WC-re kell menned… Ez a trükk kb. olyan idős mint én, és a lány is pontosan tudja, hogy mire megy ki a dolog, de mindez nem gond. Bemész, „elvégzed a dolgod”, kijössz, és ha azt látod, hogy még mindig a nyitott ajtó előtt áll, akkor ez azt jelenti, hogy nem elég nagy a komfort kettőtök közt, ha viszont becsukta az ajtót, levette a cipőjét, és felajánlja, hogy körbevezet, akkor bent vagy…

Használd ki két randi között a telefon és sms nyújtotta pótolhatatlan előnyt! Mit tegyél, hogy vonzalmat erősíts a lányban, hogy már alig várja, hogy újra lásson? Kattints tovább a bővebb infókért!