Randiguru

Íme a segítség minden magyar férfinak a randizásban!

Uraim, örömmel állapíthatjuk meg, hogy a férfiak sem maradtak tündérmese nélkül. Van egy film, ami bizonyítja, hogy nincs az az előnytelen külsejű vagy túlszorongó férfi, aki, ha valóban és őszintén meg szeretné hódítani a szívének kedves hölgyet, akkor arra ne lenne képes. Will Smith a Randiguru (Hitch) című filmben megmutatta, hogyan lehet bárkinek személyi randitanácsadójává és az ismerkedésben személyi edzőjévé válni. De kinek könyvelhető el a siker: a randigurunak vagy a párra várónak? Mert hiszen mit csinál egy Randiguru: egyénre szabott mankót ad a kézbe, bíztat, segít felállni, de járni már mindenkinek egyedül kell megtanulnia.
De, Uraim, ez a tündérmese nem csak a fantáziavilág Üveghegyén túl, esetleg Hollywood filmgyáraiban létezik. Ha ma Magyarországon bárki beleunt az egyedüllétbe és szeretne barátnőt, feleséget, de valójában nem mer belevágni a csajozás ingoványába, akkor sem kell csüggednie, hiszen amiben Will Smith a filmben, a PUA.HU pedig a valóságban tud segíteni.
Ma már egész csapat ismerkedési trénerből álló holdudvar alakult ki a PUA.HU körül. Ez érthető, mivel már a filmből is sejthetjük: erre a tudásra, tanulásra, (fogalmazzunk úgy:) szolgáltatásra igen intenzív igény mutatkozik a férfiak körében. Ebben az esetben távolról sem igaz a mondás, hogy aki nem tudja, az tanítja.

Alapvetően kétféle ismerkedő létezik: az egyik, aki így született, a másik, aki saját kudarcaiból tanulva vérbeli csajozóvá fejlesztette magát. Hogy ez miért hasznos? Mert Mex Deluxe is, mint a filmben bemutatott lúzerből sikeresen ismerkedővé vedlett Will Smith is pontosan megérti, hogy milyen gátlásokat, feszültségeket, önsorsrontó gondolatokat kell feloldani azelőtt, hogy konkrétan a csajozás módszertanához érne a tananyag.

És ez az egész valóban olyan is, mintha az Élet iskolájának tananyaga lenne. Mindezt meg lehet, sőt érdemes is megtanulni, mert ahogy Mex Deluxe is állítja, minden fejben dől el. Egy vonzó személyiség és egy vonzó életstílus a gondolkodásmód változtatásával, a magabiztosság növelésével, a személy pozitív kisugárzásával az élet minden területén sikereket érhet el. És ami a szerencse, hogy ez mindenki számára elérhető, aki hajlandó változtatni és fejleszteni önmagán.

Saját tapasztalatit, kipróbált módszereit, sikereit és kudarcait osztja meg könyvben, e-DVD-n, tanfolyamokon és tréningeken azokkal, akik segítséget szeretnének kérni a mielőbbi sikeres csajozás elsajátításában. Tippek és tanácsok segítik a kezdő ismerkedőket, ha csatlakoznak a pua.hu közösségéhez. A kezdeményezés, melyet Mex hozott létre itthon, egy ilyen közösségben kiteljesedik és önálló életre kel, hiszen mindenki hozzáadhatja saját ismereteit, ötleteit, szabadon saját stílusára egyedítheti azokat a sablonokat, amelyek már a gyakorlatban beváltak.

Legyen az ismerkedés személyes a való életben, vagy virtuális a nők nagyon bonyolult lénynek tűnnek.

Pedig nem azok, csak fel kell készülni a párkeresésre. Mex Deluxe segít abban, hogy a férfiasság minden férfiban felébredjen, hogy a nők barát zónájából mihamarabb kitörjenek, és a “rendes jófiúból” a nők számára teljes Férfivá váljanak.