Random SMS

Nemrég küldtem pár lánynak, egy elég jól konvertáló random SMS-t, ezt most megosztom Veled. 

A random sms lényege: egy olyan sms, melyben nincsen kérdés, nem illik bele a képbe és a korábbi beszélgetésetekbe, bárkinek küldheted, mivel nem kell személyre szabni.

Mi a célja a random sms-nek?

A célja az, hogy időközönként helyzetjelentést adsz magadról, azaz időnként a lány eszébe juttatod önmagad. Sokszor történik meg az, hogy mikor megadja a lány a számát, akkor éppen van barátja és nem akarja megcsalni (amit támogatok), aztán lehet, hogy 2 hónap múlva, mikor éppen küldesz neki egy sms-t akkor már nincsen neki és reagál rá.

Mi a legjobb a random sms-ben?

Az, hogy ha a lány nem válaszol rá, az nem jelenti azt, hogy utál vagy hogy nem érdekled, viszont ha visszaír egy full random dologra, akkor az egy nagy érdeklődési jel a részéről.

Íme a legutóbbi RANDOM sms-em:

„Billenő zetortraktor sofőröket keresünk hosszú távra.Kisállat hozható.Kezdés:azonnal mert Józsi beszorult egy akna alá és ki kéne szedni mert ő ma az ebédfelelős”

Pár reakció:

„Azt hiszem azonnal munkába tudok állni…viszem a papagájomat is:D”

„??? 😀 Köszönöm, hogy rám is gondoltál, de nincs kisállatom:D Józsinak meg kitartást:D”

„Jól van indulok és viszem a Füli kutyámat a gyerekülésbe!mi újság veled?”

További random sms ötletek katalogizálva »itt«!

Próbáljátok ki, várom a ti saját random SMS-eiteket a kommentek közé!

Ádám (Mex)

u.i.: Tapasztalatok kellenének, hogyan nevettesd meg a lányt és ne érdekeljen, mit gondolnak mások? Gyűjts fun élményeket 3 nap alatt hozzád hasonló arcokkal és észbontó gyakorlatok segítségével! A fejlődésed intenzív lesz!