Rapid randi

Céltudatos társkeresés rapid randin

A társkeresés igen fontos feladat, nem amolyan luxusszórakozás. Nem találtad meg az iskolaévek alatt, s a munkahelyeden sincs módod találkozni a nagy Ő-vel? Azt érzed, hogy az évek előrehaladtával egyre jobban szűkülnek a szociális kereteid? Ebben az esetben nem ritka, ha a társkeresés szükségessége is egyre nagyobb súllyal nehezedik a válladra. Sajnos vagy szerencsére – nézőpont kérdése – már nem azt a kort írjuk, amikor egy hivatásos kerítőnő vagy a szülők megbeszélik, kik legyenek a friss házasulandók, s mekkora hozomány üti az új család markát. Helyette itt van a rapid randi vagy az online társkeresés.

Társadalmi változás a pártalálásban is

Manapság a párkapcsolat és a házasság fogalmai is gyökeresen megváltoztak: társkeresés és randi során más preferenciáink vannak, mint akár a szüleinknek. Az élet is felgyorsult, rohan – lehet hallani úton útfélen ezt a közhelyet. Azonban tény, hogy sokan azzal bújnak ki a társkeresés feladata elől, hogy a munka mellett nincs idejük napokat és órákat tölteni az ismerkedéssel… sok esetben időpocsékolásnak tűnik, amíg a sok “nem megfelelő” hölgy között megtaláljuk az éppen nekünk valót (és akkor még mindig kérdés, hogy vajon ez a vonzalom kölcsönös-e).

A társkeresésnek egy humoros új és igencsak időtakarékos formája a rapid randi. Hogy ez miről szól? 7 nő és 7 férfi 7 önálló 7 perces vakrandiban alakíthatják ki egymásról az első benyomást. Hogy mi ebben a legnagyobb pozitívum? Az online társkereséssel szemben, ahol nagyjából ugyanígy csak egy első benyomást lehet szerezni az adatlap alapján a másikról, a rapid randi élőben zajlik, szervezett keretet biztosítanak a megszólításnak, tehát nem kell különösebben stresszelni azon, hogy vajon, mikor van itt a megfelelő pillanat, hogy megszólítsd a nőt.

Kölcsönös az interakció, tehát azonnal kapsz visszajelzést a szimpátiáról, vonzalomról. A játékszabályok szerint minden férfi résztvevő “randizik” minden női résztvevővel, s a találkozó után mindenki kitölt egy szimpátia lapot, melyet a szervezők kiértékelnek, s kölcsönös vonzalom esetén értesítik a személyeket, hogy a második találkozást már önállóan vezényeljék le.

A társkeresésnek egy nagyon kompakt módja, hiszen egyetlen délután alatt legalább 7 nővel kapcsolatban tesztelhetted elvárásaidat, céljaidat. Ez máris jóval több, mint amit életed legelső rapid randija előtti években megtettél.

Rapid randi nélkül boldog párkapcsolat

A PUAHU képzésén éppen azt tanulhatod meg, hogy miképp tudod kialakítani ezt a gondolkodási keretet, vagyis, hogy nem csak a nő az, aki válogat. Pozitív kisugárzás, határozott és magabiztos személyiség, aki otthon van a szociális interakciókban, képes hol elbűvölő, hol kicsit rosszfiús lenni… Tulajdonképpen ez az, amit vonzerőnek nevezünk, s amire egy nő vágyakozik.

Ahogy az online ismerkedést is lehet tudatosan, körültekintően és célirányosan művelni, úgy egy-egy rapid randira való felkészülés is lehet hogy képes eldönteni egy egész párkapcsolatot. Mivel rövid az idő, fontos, hogy meg tudd mutatni magadban azokat a vonzó személyiségjegyeket és tulajdonságokat, amelyek annyira megragadnak a nőkben, hogy távozáskor (szakzsargonnal élve) “lájkolni” fognak. Szeretnél olyan visszajelzéseket kapni, hogy a nők csípnek, szeretnének közelebbről megismerni, megfogta őket benned valami, felkeltetted a kíváncsiságukat? Ezek a célok nem elérhetetlenek, de nem is jönnek automatikusan.

Tudatos fejlesztésre van szükség. A PUA.HU tréningeken útmutatót adunk a kezedbe, hogyan menj végig önfejlesztésed fontos útján, hogy soha többé ne kelljen önbizalomhiány, szorongás vagy kisebbrendűségi érzés miatt elszalasztanod a nőkkel való ismerkedés tökéletes lehetőségeit. S menni fog ez magadtól is, amikor már saját magad szervezel, szólítasz meg egy lányt, aki aztán megadja az elérhetőségét, és akiből lehet, hogy a párod lesz.

Szervezett randiztatás helyett vonzó személyiséggel hódíts

S hogy mi a jó még abban, ha rendelkezel az ismerkedéshez szükséges legfontosabb kompetenciákkal? Míg a rapid randira és általában az ilyen helyekre azok a nők mennek többségével, akik valóban küzdenek a párkapcsolat kérdésével, avagy mert nagyon önbizalomhiányosak vagy mert nem tartoznak a leggyönyörűbb nők közé, addig a természetes élethelyzetekben nincs ilyesfajta szelekció. A legszebb és a legokosabb, legvonzóbb lányokkal van esély, hogy találkozz egy rapid randin is, de kicsi.

A könyvtárban, a metrón, a pékségben vagy a bárban sokkal nagyon koncentrációban és előfordulási gyakorisággal bukkannak fel azok a lányok, akik mellett szívesen elképzelnéd az előtted álló 20-30 évet. Sok idő, jól kell választani! De a legjobb választáshoz meg kell szerezni a tapasztalatokat is a nőkkel való ismerkedésben. Ehhez a tapasztalatszerzéshez szükséges technikai és gondolkodásmódbeli tudást kaphatod meg a PUA.HU-nál.