Rólunk

Célunk és a kezdetek

A PUA.HU az első számú, legtöbb embert elérő ismerkedési és önbizalom-növelést oktató cég Magyarországon 2007 óta. Minden tréningen vagy és privát coachingon személyre szabott módszert dolgozzunk ki a hozzánk forduló számára, ami passzol a személyiségéhez és céljaihoz. Azt tanítjuk az ügyfeleknek, hogyan használják saját személyiségüket és valós identitásukat és hozzák elő a rejtett tartalékait, hogy az általuk választott nők vonzónak találják őket – mindezt felcsípős szövegek, hamis rutinok és csajozós dumák nélkül. 

Ez nem a csajozós dumákról szól!

A hangsúly nem a csajozós dumák és szövegek betanulásán van, hanem kőkemény személysiség és életstílus fejlesztésen. Freiwill Ádám, azaz Mex Deluxe (az alapító) eltökélt célja a PUA.HU által megreformálja a magyar férfiak gondolkodását és életvitelét.

Hogy egy férfiasabb és egyben céltudatosabb életre nevelve tudjanak a egy csodálatos nővel az oldalukon, boldog párkapcsolatban élni.

A legnagyobb ismerkedési kommunikációt és önbizalom-növelést oktató cég vagyunk Magyarországon.

A PUA.HU 2007-ben indult és 2011-re Magyarország vezető ismerkedést és önfejlesztést oktató tréningcégévé vált, budapesti székhellyel, sokszoros média szerepléssel. Az egész mozgalom egy nonprofit kezdeményezésből jött létre Ádám, underground nevén Mex Deluxe által. Több, mint 4000 férfi vett részt eddig különböző ingyenes és fizetős PUA.HU tanfolyamokon, tréningeken, előadásokon, táborokban és konferenciákon és változtatta meg az életét akár 180 fokban. A programok iránti nagyszámú érdeklődés miatt, 2011-re egy jól menő vállalkozássá nőtte ki magát a dolog.

Ádám (Mex Deluxe), az alapító

Az alapító és cégvezető, Freiwill Ádám azaz Mex Deluxe a legnézettebb magyar újságokban, TV műsorokban, rádióműsorokban és egyéb médiákban is szerepelt az évek alatt (bővebben: média megjelenések), ő alapította meg a magyar csajozási közösséget 2006-ban és az Ismerkedési és Párkapcsolati Konferenciát is 2009-ban Magyarországon. Külfölddel kiváló kapcsolatot ápol, több híres külföldi tréner és oktató látogatta már meg őt és ingyenes rendezvényeit, köztük

 • Badboy Horvátországból
 • Richard La Ruina/Gambler Angliából (PuaTraining)
 • Papa (Real Social Dynamics – RSD) Los Angelesből
 • Pete Sweeney (Paul Janka UK) Manchesterből
 • Yad (Daygame.com) Londonból
 • T. Jonathan Sankey (SeduceInSeconds) Sydney, Ausztráliából.
Mi a PUA.HU-nál hiszünk abban, hogy ügyfeleink személyiségét és életét az újító és hatékony megoldások viszik előre.

Tréningjeinken minden esetben tökéletességre és kifogástalan munkavégzésre törekszünk. Teljes felelősséget vállalunk az eredményekért és addig kutatunk újabb meg újabb megoldások után, amíg azok megfelelnek az elvárásaidnak, sőt, túlszárnyalják azokat.

A vállalkozásról

A PUA.HU tréning és tanácsadói vállalkozás gyökerei 2005/2006-ra vezethetőek vissza, ugyanis ekkor alakult meg az oktatói csapat magja Mex vezetévésel. Eleinte teljesen ingyen oktattuk emberek százait éveken át, de az egyre növekvő igény miatt válalkozássá nőtte ki magát a dolog. Azóta magasan képzett oktató és személyiségfejlesztő szakemberek egész csapata dolgozik nálunk, köztük találhatóak ismerkedési, párkapcsolati, személyiségfejlesztési és lifestyle tanácsadók, tánctanárok, humor és verbális önvédelem trénerek is. Személyre szabott, hatékony és célorientált képzéseink kivitelezéséhez olyan szakembereket válogatunk és képzünk, akik tehetségüket és kreatív képességeiket ügyfeleink javára kamatoztatják. Trénereink híres magyar (ELTE/CORVINUS) és külföldi egyetemeken tanultak/tanulnak, hogy a tudásokat professzionális és tudományos úton is fejlesszék.

Mit fogsz kapni a PUA.HU-tól?

 • Gyakorlati tréning terepen és valósághű események modellezése
 • Személyre szabott program, ami kifejezetten a te személyiségedhez illeszkedik
 • Visszacsatolás minden közeledésedről
 • Gyakorlás és szerepjáték élőben
 • Teljes külső és stílus tanácsadás
 • Önbizalom-növelő gyakorlatok
 • Megbizatások, feladatok amelyek motiváltan tartanak a tréning folyamán
 • Minden tájékoztató irodalom és forrás, amire szükséged van a sikerhez
 • Minden eszköz ami ahhoz szükséges, hogy elkezdj randizni azokkal a nőkkel akikre vágysz

Más tréningek és könyvek csak általános információkat adnak, mint például szövegek és technikák, de mi tudjuk, hogy minden srác különböző és mindenkinek egyediek a vonzó jellemvonásai. Az oktatóink kihozzák belőled a vonzó tulajdonságaidat és megerősítenek abban, amiben bizonytalan vagy, hogy végül azzá a vonzó férfivá válj, akire a nők vágynak.

 

Rendkívül hosszú időt töltöttünk el azzal, hogy tökéletesítsük az ismerkedés, a személyiségfejlesztés és az önbizalom-növelés technikáit és tanulmányozzuk a női-férfi pszichológiát. Felülvizsgáltunk minden módszert, rendszert és technikát a személyiségfejlesztésről. Keresztülmentünk több ezer órányi intenzív gyakorlaton is, beleértve a személyiségfejlesztő tanfolyamokat, az önfejlesztés tökéletesítését, az agykontrollt és a pszichológiai workshopokat, és elemeztünk minden, nőkkel való interakciót. Valóban személyesen keresztülmentünk mindezen és így most egy forradalmasított programot tudunk kínálni, amely egyedileg tervezett és több százszor tesztelt, hogy maximális eredményeket biztosítsunk ügyfeleinknek.

A tréningek exkluzívak és bizalmasak, a résztvevők között neves ügyvédek, sportolók, vezető beosztású üzletemberek és hírességek találhatóak, mely megköveteli a 100%-os titoktartást.

Az idő ellened dolgozik, minden nap rengeteg lehetőséget hagysz ki amelyek nem térnek vissza!

Ne hezitálj, lépj velünk kapcsolatba, hogy hozzálássunk az új, vonzó személyiséged és életed felépítéséhez.

Ne várd meg, amíg túl késő lesz!