Rólunk

Célunk és a kezdetek

A PUA.HU az első számú, legtöbb embert elérő ismerkedési és önbizalom-növelést oktató csapat Magyarországon 2007 óta.  A legjobban működő módszert dolgoztuk ki a hozzánk forduló számára, azt tanítjuk az ügyfeleknek, hogyan használják saját személyiségüket és valós identitásukat és hozzák elő a rejtett tartalékait, hogy az általuk választott nők vonzónak találják őket – mindezt felcsípős szövegek, hamis rutinok és csajozós dumák nélkül. 

Ez nem a csajozós dumákról szól!

A hangsúly nem a csajozós dumák és szövegek betanulásán van, hanem kőkemény személysiség és életstílus fejlesztésen, azaz Mex Deluxe (az alapító) eltökélt célja a PUA.HU által megreformálja a magyar férfiak gondolkodását és életvitelét.

Hogy egy férfiasabb és egyben céltudatosabb életre nevelve tudjanak a egy csodálatos nővel az oldalukon, boldog párkapcsolatban élni.

A legnagyobb ismerkedési kommunikációt és önbizalom-növelést oktató cég vagyunk Magyarországon.

A PUA.HU 2007-ben indult és 2011-re Magyarország vezető ismerkedést és önfejlesztést oktató tréningcégévé vált, budapesti székhellyel, sokszoros média szerepléssel. Az egész mozgalom egy nonprofit kezdeményezésből jött létre Ádám, underground nevén Mex Deluxe által. Több, mint 4000 férfi vett részt eddig különböző ingyenes és fizetős PUA.HU tanfolyamokon, tréningeken, előadásokon, táborokban és konferenciákon és változtatta meg az életét akár 180 fokban. A programok iránti nagyszámú érdeklődés miatt, 2011-re egy jól menő vállalkozássá nőtte ki magát a dolog.

Ádám (Mex Deluxe), az alapító

Az alapító és cégvezető Mex Deluxe a legnézettebb magyar újságokban, TV műsorokban, rádióműsorokban és egyéb médiákban is szerepelt az évek alatt (bővebben: média megjelenések), ő alapította meg a magyar csajozási közösséget 2006-ban és az Ismerkedési és Párkapcsolati Konferenciát is 2009-ban Magyarországon.

Mi a PUA.HU-nál hiszünk abban, hogy ügyfeleink személyiségét és életét az újító és hatékony megoldások viszik előre.

Tréningjeinken minden esetben tökéletességre és kifogástalan munkavégzésre törekszünk. Teljes felelősséget vállalunk az eredményekért és addig kutatunk újabb meg újabb megoldások után, amíg azok megfelelnek az elvárásaidnak, sőt, túlszárnyalják azokat.

Az idő ellened dolgozik, minden nap rengeteg lehetőséget hagysz ki amelyek nem térnek vissza!

Ne hezitálj, lépj velünk kapcsolatba, hogy hozzálássunk az új, vonzó személyiséged és életed felépítéséhez.