Rosszfiúk

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

A nőknek a rosszfiúk kellenek, hogy értük jó fiúk legyenek?

Hogy mi a tapasztalat? Mi az, amit nagyon sok kedves, rendes srác értetlenül lát? Hogy bizonyos lányoknak nem kellenek a megbízható, rendes, mindig otthon ülő, kedves fiúk. Pont az nem kell nekik, amire elvileg, a józan ész szabályai szerint vágyniuk kellene: szerető férfi, aki megcsinálja reggel a kávét és az ágyban felszolgálja a reggelit. Aki szívesen segít a házimunkában, a gyereknevelésben, akiről mindig lehet tudni, hogy hol van, aki jóban van az anyósjelölttel, imádják a lány barátnői, elismerik a munkahelyén stb. Tehát a lányok nem mindig helyezik előtérbe a kiszámítható, nyugodt rendezett életet élő férfiakat. Akkor? Bizonyos rosszfiús tulajdonságok is kellenek nekik.

A rosszfiúk, akik el-eltűnnek napokra, akikről soha nem lehet tudni, hogy éppen mit csinálnak, akiket félteni kell, akiknek a nők néha egyetlen köszönöm-szemvillanástól elalélnak. Bizonyos lányok azokra a rosszfiúkra vágyakoznak, akikért meg kell küzdeni. Akik rosszak, vagányak, akiknek társadalmi elvárással szemben valami kihágás éktelenkedik a bizonyítványán. Ez semmiképpen sem követendő példa, viszont ezek a nők egyszerűen csak azokat az pasikat kedvelik, akikről soha nem tudhatják biztosra, hogy hozzájuk tartoznak-e.

Rosszfiús vonzerő

Furcsa gondolkodás a női, de ennek ismerete könnyedén hozzásegítheti a tipikus rendes srácokat, hogy ne essenek bele az oly sokak által elkövetett halálos hibába. Érdekes kedves srácból könnyen lehetsz “csak” barát, esetleg papucs, de semmiképpen sem az erőt sugárzó férfi. Természetesen fontos, hogy ezzel az erővel sose okozz fájdalmat egy nőnek.

Érdekes, mert a kevésbé boldog párkapcsolatos történetben, amikor a nő hűséggel kitart a falu bikája mellett ahelyett, hogy a józan észre hallgatva faképnél hagyja, sajnos inkább szenved. Mi állhat ennek a hátterében? A pszichológusok, családtearápiás csoportok egyre gyakoribb vendégei ugyanis azok a nők, akik ilyen se veled- se nélküled kapcsolatban élnek a rosszfiúkkal.

Ha a rosszfiúnak jó napja van, akkor a mennyekig röpíti a nőket, ha viszont rátör a szabadságvágy, akkor eltűnik, telefonra, sms-re nem válaszol, beleborsózik a háta, ha arra gondol, hogy otthon ölelő karok és meleg családi fészek várja… Ahelyett, hogy megpróbálna elköteleződni, és a helyes úton járni.

Rosszfiúknak úgy néz ki, mindig van kit elcsábítani

nőcsábász macsóknak szinte tenniük sem kell azért, hogy meghódítsanak nőket, hiszen bizonyos csajok szinte keselyűként vetik rá magukat a lehetőségre, hogy együtt lehessenek egy ilyen fickóval. Szenvedély van benne, kiszámíthatatlanság, izgalom. Ezek a tulajdonságok már pozitívak, ezeket érdemes is eltanulni tőlük. Ez az, amit sokan a szerelemnek bélyegeznek. És ennek tapasztalata pedig az: aki mellett boldog vagyok, abba szerelmes sem lehetek, hiszen a rosszfiús szerelem éppen szenvedéssel és nagyon hullámzó érzelmekkel terhes. Mindenesetre semmi köze a megnyugvással teljes kiteljesedett boldog érzésekhez. Egy rosszfiúnak a párja lenni valamiért dicsőség egyes nők számára.

Miért? Mert nem mindennapi. Elhiszik, mert elhitetik magukkal, hogy a rosszfiú majd most, az ő hatásukra, értük és az ő kedvükért meg fog változni, meg fog állapodni, mert ők… Tehát ez az egész viszony nem a rosszfiú imidzsű pasikról, inkább azokról a nőkről szól, akiknek nincsenek saját ambícióik, életcéljuk a párkapcsolat és hogy megváltoztassák a fekete bárányt. Jó útra tereljenek egy rossz fiút. Vajon, ha sikerülne és tipikus házi urat nevelnének belőle, mennyi ideig bírnák? Nem rónák-e fel neki, hogy unalmas mellette az élet, hol marad a régi izgalom? Elhagynák egy újabb rosszfiúért.

Hiszen saját maguk számára jelent kihívást az, hogy vajon mellettük marad-e a rosszfiú? A rosszfiúk pedig tudják, hogy sokan nem veszíthetnek, ha szakítanak egy nővel, aki túlfojtja őket érzelmileg, hiszen nagyon keresnie sem kell, hogy újabb áldozatba bukkanjon, akit “tarthat” maga mellett.

Mit tanítanak a rosszfiúk?

Nade, hogy ne csak a negatív tulajdonságaikat emeljük ki a tipikus rosszfiúknak, nézzük inkább meg, hogy, melyek azok a vonások, amelyeket minden férfinak el kellene sajátítania, meg kellene értenie, hogy a nőket le tudja nyűgözni, mint egy igazi PUA. A látszat ellenére ugyanis nem minden nő arra vár, hogy minden igényét kiszolgáljuk. Sőt! Viszolyognak azoktól, akik hercegnőként körülugrálják őket, akik gondoskodó szeretettel és meghunyászkodó magatartással töltik ki az életüket. A nők vágynak a kiszámíthatatlanságra, a misztikumra, arra hogy dolgozniuk kelljen a valakihez tartozás bizonyosságán.

A rosszfiúkkal való kapcsolatában is ez a jellemző: egyszer fenn a mámorban, egyszer lenn az érzelmi pokolban. Ez az impulzív élmény lépi át az ingerküszöböt, ettől érzik szenvedélyesnek a kapcsolatot. A megszokás ellen hat. A megszokás csak unalmat és szakítást szül.

A nőnek nem kell, hogy kiszolgálják mindig. Nem kell, hogy tűrjék a hisztijeit. Nem kell, hogy veszekedés közben is kedves legyen. A nőnek általában az kell, hogy egy autonóm valakit tudjon magához szelídíteni. A rosszfiúkkal kapcsolatban ezt az illúziót maximálisan megkapja. Akit tálcán kapna, abban semmi élvezet, akiért küzdeni kell, az már jutalomra érdemes. A pua.hu tréningeken is ezt a lényeges törvényt tudatosítják mindazok, akik vállalják, hogy kezükbe veszik saját életük irányítását.