Semleges álláspontok

Ha nem akarod, hogy a lány szerelmes legyen beléd, akkor ne olvasd tovább. Ez a módszer csak tizenegy alkalommal lett tesztelve, ebből tízszer a fogadó fél belebolondult a srácba. Ha nem állsz készen arra, hogy viszonozd azokat az érzéseket, amiket ki készülsz váltani, akkor ne olvasd tovább.

Ez a technika akkor használható, mikor a lány még mindig határozatlan abban a tekintetben, hogy kapcsolat alakuljon-e ki köztetek, vagy, hogy elmélyítsétek-e a kapcsolatot.

Ha úgy érzed, hogy valaki még mindig nem biztos téged illetően, akkor mindez tökéletes a számodra. Megmutatkozott, hogy 40-90%-os növekedést tapasztaltak az emberek érzelmi befektetésének terén ennek alkalmazásával, melyet én is megtettem, s a tanítványaimnál is megfigyeltem.

Semleges álláspontok, a módszer lépései

Az első lépés, hogy gyakori kapcsolat legyen közted és a célszemély között. Egy napi kávé, telefonhívás, e-mail, vagy sms elegendő lesz. Minden alkalommal arra kérni a nőt, hogy találkozzatok, olyannak fog hatni, mintha túlzottan függenél tőle, egyszerűen elég lehet, ha csak flörtölős megjegyzésekkel szolgálsz, melyekre válaszolni sem szükséges.

El kell kezdened a nő mindennapi életének a részévé válni. A cél, hogy elfogadja a jelenlétedet. Úgy kell érezze, mintha az övé lennél, a kulcs az önelégültség. Légy olyan, mint a sziklahal, ami hagyja, hogy az áldozata csemegézzen rajta, mialatt holtnak tetteti magát, majd BUMM! Mielőtt a lány ráeszmélne, már a karjaidban találja magát Barry White-ot hallgatva, s azon tűnődve, vajon mikor kéred már meg a kezét.

Ha egyszer a nő rendszeres kapcsolatba kerül veled, kezd elégedetté válni és az fogja gondolni, hogy MINDIG ott leszel neki. Így 1-2 hét gyakori kapcsolattartás után, elmaradozhatsz egy hétig, vagy tovább. Ez alatt azt értem, hogy teljesen szakítsd meg vele a kapcsolatot; nincs visszahívás, nem veszed fel a telefont, s szöveges üzenet sincs. Majd, miután egy hét eltelt, kezd újra a rendszeres kapcsolattartást. Leginkább aggodalmaskodó érdeklődés mutatkozik a lány részéről, hogy hová mentél és miért nem válaszoltál a hívásaira. El kell mondanod neki nyugodt, higgadt hangnemben, hogy csak szükséged volt egy hétig némi nyugalomra és csendre, hogy kikapcsolódj és ellazulj. Mindezt kivitelezni nem nagy dolog.

Elsöprően hatékony módszer ez, mely azzal a mondással operál, hogy: „Nem tudod, mid van, míg el nem veszted.” Olyan ez, mint amikor túl sokat kapsz egy jó dologból, s így már azt észre sem veszed. Mikor visszatérsz, a lány jobban meg fog becsülni, s számottevően fogékonyabb lesz a társaságodra.

Semleges álláspontok, hogy bukkantam rá

Véletlenül bukkantam rá erre az elméletre. Egy közeli barátomért két éven át odavolt egy lány. A lány tíz évvel volt fiatalabb nála és állandóan azt mondta, hogy mennyire szereti őt, s hogy mennyire nagyszerű pasi. Annyira önelégültté vált a srác a lány folyamatos egó növelése miatt, mely oly sok ideje tartott, hogy egyre kevésbé akarta őt, most már nem volt kihívás számára a lány, s csupán egy B tervként tekintett rá. Eljött az a pont, amikor a fickó felismerte, hogy az egyetlen dolog, amivel hatást tud gyakorolni rá, az a kiszámíthatósága; a lány minden este egy kedves üzenetet küld neki.

A barátom és én mindketten leírtuk a lány fejlődését, mely több egy tini szerelemnél, míg egy nap a barátom megadta magát és megcsókolta őt. Ettől a csóktól kezdve két héten keresztül nem kapott semmilyen online üzenetet, sms-t, telefonhívást, vagy akármilyen jelet a lánytól.

Egy egész világ kezdett összedőlni benne.

Itt van egyike a legintelligensebb, legönzőbb, s leglogikusabb férfiaknak, akit ismerek, s akinek elképzelése sem volt afelől, hogy miért érez úgy, ahogy. Olyan volt, mintha az egész eddigi életét egy hajón töltötte volna, s egyszer csak felismeri, hogy ez az egész süllyed. Eddig a napig, ennek a technikának a hatása még mindig összezavart, hogy miért ennyire hatékony. Alapos kutatást végeztem a történelem során előfordult ismerkedések terén, hogy bepillantást nyerjek, s rátaláljak a titokra. Személyes kedvencem más módszerek között Kleopátra, mikor megnyer magának olyan embereket, akik ahhoz vannak szokva, hogy mások megalázkodjanak körülöttük.

Úgy gondoltam, talán valamilyen személyiségbeli hibája van a barátomnak, szóval kimozdultam és én magam teszteltem, s tíz pártfogolttal is megcsináltattam ugyanezt, s ugyanolyan hatékonyan működött.

Próbáld ki Te is a gyakorlatban, hogyan működik a semleges álláspontok alkalmazása!

Néhány szempontot nem árt figyelembe venni, például, ha sms-ezel vele! Ha kíváncsi vagy arra, hogy mire figyelj, kattints ide!