Női tesztek

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Átmész vagy megbuksz? – Ismerd fel a női tesztekek

Hiába, evolúciósan valahogy még mindig kódolt, hogy a nő választ. Vagy legalábbis nem mindegyik nő szeretné bevonni a férfit a választásba. Ezek direkt és indirekt szinteken működnek, sőt nem is biztos, hogy tudatosak. Ide tartoznak azok a bizonyos női praktikák vagy éppen az ún. női tesztek is. A csajozási közösségben fontos fogalom a női hitelességi teszt, ugyanis ezeknek az apró vizsgáknak a jó abszolválása feltétele annak, hogy a csajozást egyáltalán érdemben folytatni lehessen.

Hogy mire való a női teszt?

Arra, hogy a nő tesztelhesse, a srác valóban az és olyan, amilyennek mutatja magát. Menő ruha, duma, vonzó megjelenés, sármos mosoly, jól időzített bókok, de vajon ez egy maszk avagy a valóság? De nem csak a lányok élnek a teszt eszközével. Majdnem minden ember vizsgáztatja a másikat, ám mégiscsak a nők fejlesztették tökélyre az ipart. Mondjuk azt önvédelemből? A nőknek, pláne a gyönyörű lányoknak van egy elvárásuk és van egy halom negatív tapasztalatuk azzal kapcsolatban, hogy kik környékezik meg őket folyamatosan. Mivel ma már kevésbé szervezhető egy-egy ölre menő párbaj, hogy utána válogassanak a lányok, kénytelenek a dominanciáért folytatott harcban ők maguk ilyen női teszteket beszórni, hogy lássák, megérdemli-e figyelmüket a férfi.

Másrészt éppen a lánypkszociális értékét növeli, ha pl. azt mondja, hogy van barátja. Elvileg ezzel kihelyezte a STOP-táblát, ám hogyha nincs párja, és jön egy jófej, sármos, vonzó férfi, aki átmegy a tesztjein, nem tart sokáig, hogy az ismerkedésből kapcsolat legyen. De ne felejtsük el azt sem, hogy ezeket a teszteket nemcsak azért mondhatja, mert reflexből hárítja a veled való kapcsolatot, hanem pont azért, hogy mire számíthat, ha tovább fajul ez a dolog. Elég humoros vagy-e, jól tudsz-e helyzeteket kezelni, mennyire vagy frappáns és milyen a szociális érzékenységed. A nők viszolyognak attól, hogy náluk puhább, gyengébb pasival kerüljenek össze. (Aki nem így gondolja, az csak egy kényelmes papucsra vágyott.)

A női teszt, mint a férfira leselkedő veszély

Ha változol pozitív irányba, kiemelkedsz a szürke kisemberek tömegéből, megváltozik a hajad, fejlődik a szociális érzékenységed, elérsz valamit az életben, a tömeg azonnal kiszemel magának és hasonló esztekkel próbál meg visszarángatni a korábbi szintre. Irigység? Féltékenység? Teszt, hogy kongruens vagy-e? Onnan lehet tudni, hogy átmész a vizsgán, hogy magabiztos maradsz, nem jössz zavarba és nem tudnak kizökkenteni eredeti állapotodból. Tehát nem esik le a „felvett” maszkod. Gúnyolódás, rosszindulattal már-már határos beszólás, csipkelődés, kekeckedés… nyelvileg ezekre tudsz figyelni, ha be akarod azonosítani, hogy vajon téged most valóban ezekkel a tesztekkel kóstolgatnak-e. A társasjáték lépésszabálya: ha felhúzod magad, megbuksz, ha teszel rá, mit mondanak, átmész.

Ha sikerül már magabiztosnak, önmagadnak maradnod egyilyen helyzetben, akkor nyert ügyed van. Miért? Mert nem hagytad, hogy mások irányításának befolyása alá kerülj, van saját véleményed, ami mellett természetes módon kitartasz, van egy vonzó stílusod, megjelenésed, szöveged, amit mások is észre tudnak venni, és ami a lényeg, hogy mindez hiteles, hiszen a gunyoros beszólás nem billentett ki saját magad egyensúlyából. A női teszteken indirekt módon lehet átmenni, vagyis sosem szabad ezeket a női hitelességi “vizsgákat” szó szerint értelmezni, nem is szabad rájuk konkrétan reagálni. Vagy hidegvérrel elereszted a füled mellett, és más témába vágsz, megkezdett témát folytatsz, vagy átfordítod a keretet, és mintegy a saját eszközét felhasználva veszed a kezedbe az irányítói szerepet. Pl. “Alacsony vagy!” – mondja a csaj. Erre te: “mit találsz olyan vonzónak az alacsony srácokban, aminek annyire nem tudsz ellenállni?”

Milyen fajtái lehetnek a női teszteknek, mire kell figyelni?

Gyanús, ha irreleváns dolgokkal közbevág – ezzel tesztel, hogy kezedben tudod-e tartani az irányítást. Előfordul, hogy lazán flörtölget jelenlétedben, amikor pedig már tudod, hogy vonzódik hozzád – nyugi, csak féltékennyé akar tenni. És persze az sem a véletlen szórakozása, ha értelmetlennek tűnő dolgokkal szivat akár nyilvánosan is – ezzel is csak a határaidat próbálgatja. Tehát tudjuk, hogy a nők tesztelnek. Mindig. És ennek örülni kell, hiszen feladat elé állít, kíváncsi, átmész-e rajta. Ha még erre sem veszi a fáradságot, akkor fájdalom, de pasiként nem rúgsz nála labdába. Vagy csak nem vetted észre, hogy tesztelt.

Hogyan lehet kezelni a teszteket?

Képzeljük el a fejlődési szinteket egy átalgosan fejlett pasinál. Egy gyönyörű lányt hajlandó volt leszólítani, dumálnak, erre a lány beszól valami bántónak tűnőt. Mihez kezdhet ekkor? Egyrészt szerencsétlen tétlen csendbe süpped. Felsült. Dühös lesz a lányra. Felsült. Észrevette, hogy hoppá, itt most valamit villantani kellene, de nem tesz semmit, ezért haragszik is magára. Felsült. De legalább már tudatos. Nem lesz dühös, nem reagál rá sehogy, legfeljebb közömbösen “aház” egyet, de pont azzal reagál, hogy nyugtázza és folytatja lazán tovább a társalgást. Átment a vizsgán. Nyugtázhatja és pozitívan értelmezi. Szintén jól átment a vizsgán. Megfordítja a keretet, és ügyesen felhasználja a lánnyal folytatott beszélgetésben. Érdemjegye: kitűnő. A helyes női teszt kezelésének kulcsa, hogy nem szentel neki sok figyelmet. Nem megfelelni akar egy elvárásnak, hanem felelni rá.

 Tudj meg még többet a női tesztek kezeléséről ide kattintva! Frappáns visszavágások minden körülmények kötött! Ne késlekedj, a nők már szívják a véred!

Gyakorold a spontán érvágást, amikor a nők kóstolgatnak. Felkészültél vonzódásukra? Akár 3 nap alatt is eljuthatsz nulláról arra a szintre, akihez még a legvonzóbb nők is vágynak! Olvass tovább, és jelentkezz, amíg még vannak helyek!