SMS randi

SMS randi: szerelem 160 karakterben

A virtuális ismerkedés futótűzként terjed korunk társadalmában. A férfiak rengeteg csalódással és kudarcnak vélt helyzettel a hátuk mögött inkább óvatosabbak és a neten próbálkoznak a társkereséssel ahelyett, hogy kitennék magukat a személyes és azonnali interakcióknak. SMS-ben kérnek randit, s már hallhattunk olyan “love story”-kat is, ahol a modern lánykérés éppen sms-ben történt.

Mire számíts a rövid szöveges üzenetnél?

Minden randilehetőségnek megvannak a maga buktatói és előnyei, de mégis érdemes vizsgázni és körültekintően eljárni. Pár évvel korábban felrebbent a hír, hogy randicégek sms küldésre buzdítottak gyanútlan férfiakat, akik azt hitték, hogy a hirdetésben szereplő vonzó nőknek küldik a rövid szöveges üzenetet. Ez önmagában több, mint öngyilkosság.

Telefonszámot a nők csak akkor adnak ismerős ismeretlen férfiaknak, ha már valamennyire megszilárdult és kölcsönös a vonzalom, illetve a bizalomépítés is olyan szinten áll, hogy ezt a személyes információt ki merik adni a kezükből.

Általános tanács, hogy aki a virtuális színtéren kezdi meg a nőkkel való ismerkedés tapasztalatainak a gyűjtését, ugyanúgy végig kell, hogy járja a kapcsolatépítés kötelező lépcsőfokait. Megszólítás, vonzalomkeltés, bizalomépítés, elérhetőség-csere. Ekkor általában a Facebook vagy Skype cím megadás, majd az ezt követő szinten a telefonszámhoz való hozzájutás történik.

Egy személyes randi pedig legjobb esetben már éppen sms randi formájában kerül megbeszélésre. Úgy, hogy egy sms randi, egy-két telefonbeszélgetések során még hitelesebb képet tudott mindkét fél kialakítani a másikról, még ismerősebb lesz az a valaki, akivel majd megesik az első találkozás.

Az SMS randi egy lehetőséggel többet nyújt

Az mindenképpen le kell szögezni, hogy az sms randi és az sms küldése a nőknek semmiképpen nem helyettesíti a kapcsolatépítést, csupán egy jó játék, egy kiegészítő eszköz a kézben. Hatalmas előnye, hogy a szavakkal ellentétben nem száll el a szélben, hanem akár még hónapok múltán is visszaolvashatja, s mosolyt csalhat az ajkaira. És az ez egyik cél.

Maga a tény, hogy egy sms-t küldtél neki, akár olyat, amire választ sem vársz, néha többet ér akármilyen hatásvadász bóknál. A cselekvés és a tetterő az, aminek ez is egy bizonyítéka. Hiába is bizonygatnánk bárkinek szóban, hogy de hiszen gondolok én rá, a másik ezt honnan tudhatná. Ha egy sms ott marad kézzelfogható bizonyítékként, akkor már elhiszi a nő, hogy valaki fejében valóban helye van.

Mit írj bele a karakterekbe?

Annak, hogy milyen randi sms-eket lehet írni, különböző időpontok szerint különböző típusai vannak. Ezekről a típusokról és arról, hogy mik azok a tipikus hibák, amiket a férfiak 90%-a elkövet a PUA.HU tréningeken, részletesen tanulhatsz, hogy te már abba a 10 %-ba tartozz, aki képes tudatosan elkerülni ezeket a csapdákat.

random sms, vagy a vonzalom és a bizalom építő sms nagyon jó segítséget nyújt, hogy a lánybn kialakuljon a vonzódás és a ragaszkodás egy vonzó férfi iránt, de csak akkor, ha ezek az sms-ek jól vannak időzítve. Mindent nyersz, de sokat el is veszíthetsz akkor, ha ha túl korán, vagy túl későn küldöd aktuális rövid szöveges üzeneteidet.

Már egyetlen Intenzív Gyakorlati Tréning-hétvége elég ahhoz, hogy a legfontosabb szempontokat elsajátítsd, s új alapokra építsd a párkeresés képességét.