A jó hangulat, a csajozási kedv

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Hogyan segít a csajozásban?

Van egy bizonyos érzés, melyet úgy érzed, nem lehet sose pontosan megfogalmazni. Belépsz a szórakozóhelyre, mész társaságról társaságra, és az érzés egyre erősebb és erősebb lesz, úgy érzed a te erőd, befolyásod is vele együtt nő. Újabb társaságok jönnek, elutasítanak? Mi az? Még jobban felgyorsítja csak a folyamatot.. az érzés egyre erősebb és erősebb, míg nem már azt érzed, hogy örökké ebben az állapotban maradsz, akármi történik.. az embereket, akiket megszólítasz, magával ragadja ez az energialöket, akárkivel beszélsz, feldobod az érzelmi hangulatát.. aztán reggel felébredsz és álmos vagy… gondolkozol az érzésen, honnan jött ez a mágikus energialöket, és hogyan tudod visszaszerezni legközelebb is…

Legközelebb kimész gyakorloni újra csajozás céljából, próbálsz visszaemlékezni, hogy mit csináltál azon a bizonyos estén, mi adta azt a bizonyos energiát. Sok a visszautasítás, egyre több nő küld el, érzik, hogy valami fura benned, de te egyre erősebben vissza akarod szerezni, úgy érzed nélküle csak fele olyan jó vagy, FÜGGSZ TŐLE, és az a bizonyos ÁLLAPOT, az a bizonyos érzés nem ér el hozzád, míg el nem engeded magad…

Bizonyára már megtapasztaltad ezt az érzést, még ha nem is konkrétan ismerkedés közben. Azonban pontosan mi is ez, miért jó, hogyan lehet ilyen állapotba kerülni, illetve mi történik, ha kicsúszik az irányításunk alól… ezekről lesz szó ebben a cikkben.

Mi is ez az állapot és miért jó?

A fenti leírás elég közel áll hozzá, de tudományosabban fogalmazva, mondhatjuk, hogy ez egy olyan állapot, amikor előjön az igazi éned. Mint egy burok a külső források ellen, amelyek amúgy befolyásolják a pillanatnyi érzelmeidet, állapotodat. Ezért mondják, hogy a természetes ismerkedés alapja ez az állapot, más kérdés, hogy ki hogy tekint rá. Hasonló, mint amikor részeg vagy, akkor is teljesen gátlástalanul viselkedsz, felszabadulsz a szociális nyomás alól, más kérdés hogy részegen öntudatlanul viselkedsz, és az egyik legundorítóbb dolog egy nőnek ha a srác, aki megszólítja, bűzlik az alkoholtól. Kanyarodjunk vissza az eredeti témához.

Ha ebban az állapotban vagy:

 • pozitív, domináns vagy
 • úgy érzed, minden működik, teljesen kikapcsolódhatsz
 • élvezed magadat, a jelen pillanatra koncentrálsz
 • előjön az igazi személyiséged
 • nem befolyásol mások véleménye
 • nem függsz az interakció végkimenetelétől
 • teljesen elengeded magad, nincs szükséged semmilyen rutinra, minden jön magától. Sose érzed úgy, hogy kifogytál a mondanivalóból.

Ez az állapot értéket sugároz!!!

Ha nem vagy ilyen állapotban, a külső tényezők (érdeklődéshiány, szociális nyomás, stb.) befolyásolják, hogy mennyire tudod kifejezni magadat.

Néhány jellemzője:

 • érzed a nyomást magadon
 • nyugtalannak érzed magad, úgy gondolod mindenki jól érzi magát, csak te nem
 • nem tudod kimutatni az igazi személyiséged teljesen

Hogyan lehet ebbe az állapotba kerülni?

Egy vonzó férfi elfogadja, hogy ahogy az este halad, úgy egyre jobban belekerül ebbe az állapotba.

Még egyszer mi is történik, ha nem vagyunk benne? Rajtunk van a szociális nyomás!

Ebből kiindulva, visszafele haladva, ahhoz hogy felszabadítsuk magunkat ez alól, olyan dolgokat kell tennünk, amik ezt a nyomást okozzák.

Úgy gondolom, hogy meghatározó tényező a szempontjából, mit csináltál a szórakozóhelyre beérés előtt. Ha pl. dolgoztál, akkor természetes, hogy nem olyan energiaszinttel érkezel a helyre, mint ha pl. a haverokkal szórakoztatok volna.

Amikor még kezdő voltam ebben az egészben, viszont már tudtam erről az állapotról, mielőtt kimentünk volna gyakorolni, már előtte felhúztuk a hangulatunkat elég magasra (nem sokára leírom, hogyan lehet), és amint beértem a szórakozóhelyre, bumm a hangulatom leesett. Ha még nem tudod kontrollálni teljesen, akkor segítségedre lehet, hogy az elején alacsonyabb hangulattal mész be a szórakozóhelyre, és hagyod, hogy onnan épüljön fel.

Ezeket a technikákat, amiket leírok, ne vedd túl komolyan, hogy West azt írta ugráljak, áhh hülyén érzem magam inkább abbahagyom… Engedd el magad teljesen, ne görcsölj rá.

Legjobb mód, hogy ebbe az állapotba kerülj, ha elengeded magad, és egyből cselekedsz.

Mint írtam, sokat segíthet az est szempontjából, ha már az ismerkedés előtt 1 órával egyre jobb állapotba kerülsz. Ismét abból kiindulva, hogy ez az állapot a szociális nyomás feloldása, néhány technika, melyeket utcán, villamoson, de a szórakozóhelyen belül is csinálhatsz:

 • Üvöltözz!!! Igen őrültnek tűnhet, de pont ezért hatásos, felszabadítod magad. Kiabáljatok akármit, pl. gyakori a közösségben a WOOOOOO ; Yeeeehaaa; Nűűűűűűweld; Cibáljátok; PUA.HU stb. stb. Ami titeket szórakoztat, nem mellesleg ezáltal felismered, ha más önfejlesztő is van a környéken, instant GPS.
 • Ugrálj!!! Mozogj!!! Ha mozogsz, ugrálsz, akkor kilépsz egy időre a fejedből, és a tested kerül a figyelem előterébe (test tudatosság), ezáltal jobban elengeded magad.
 • Énekelj valami fun dalt.

Habár sokan hangoztatják, hogy bizonyos zene, lányokról képek, önfejlesztő videók segítenek nekik, sokkal hatásosabb, hogyha nem külső forrásból meríted a hangulatod, hanem saját magad generálod.

A legfontosabb dolog:

Amint leérsz a szórakozóhelyre, SZÓLÍTSD MEG az első személyt, akit látsz!!! Nem számít, ha idős vagy fiatal, ronda vagy vonzó, srác vagy lány, csak szólítsd meg. Akármivel!!!

Például: Hello milyen koncert volt ma? / Hello MATT DAMON/BRAD PITT/POPEYE.. vagyok!!

Innen az alapszabály az, hogy mindig előre haladj, ne visszafele. Szóval ha megszólítottál valakit, bumm irány a következő, amint vége a beszélgetésnek, NEXT ONE!!! Ne állj le egy pillanatra se, főleg ne a társaddal, haverokkal. Egy általános elmélet szerint 20 perc folyamatos áramlás kell, hogy elérj olyan állapotot, ami fennmarad.

Ha megszólítasz egy srácot az elején, akkor utána egy lányhoz menj oda. Ha megszólítasz egy kevésbé vonzó nőt az elején, akkor utána egy vonzóbbhoz menj oda. Egy alapszabály, hogy mindig ugyanolyan, vagy nehezebben megközelíthető társasághoz menj oda, amiben mondjuk egy vonzóbb lány vcan, ezáltal előre fele haladsz, és nem hátra fele. Habár a legfontosabb dolog, hogy mindig társaságban legyél, és valószínűleg nem mindig találsz egyből jobbat, mint az előző volt, kiegészítésnek ez tökéletes, inkább az elméletre koncentrálj, ami ez mögött van (folyamatos előre haladás).

NE úgy tekints erre az állapotra, mint egy ki-be kapcsoló gombra, hanem mint egy hangerő szabályozóra. Ahogy haladsz emberről emberre, egyre feljebb, ha pedig visszafele haladsz, nem beszélsz senkivel, akkor lejjebb tekeredik.

Tényezők, amelyek meggátolnak az állapot elérésében:

Egyik ilyen tényező, ha túlságosan rágörcsölsz, mert tudod, hogy mennyivel könnyebb kifejezned magad, ha benne vagy. Különböző hátráltató szövegekkel szövik be magukat az elmédbe. Nem érzed magad jól, és ellenállsz neki. Aminek pedig ellenállsz, az jelen van.

Fogadd el, hogy kell egy bizonyos idő, ahhoz hogy jöjjön a WOOOO állapot, fogadd el, ha nem érzed magad teljesen felszabadultan. És szólíts meg így is valakit. Szólíts meg úgy, hogy benned van a félelem, szólíts meg úgy, hogy nem vagy teljesen szabad, engedd el teljesen, ne koncentrálj rá, túl fogod élni, hidd el. És amint egyre jobban elengeded magad, valami történik, kezded érezni magadban.. egyre erősebb lesz ez az érzés.. míg nem eljött hozzád a WOOOOO.

Másik tényező, hogy sokan ha elküldenek, csalódásként élik meg, úgy érzik, őt utasították vissza, pedig csak a megközelítését. Röhögj rajta!! Amint röhögsz rajta, az agyad érzi hogy nincs mitől félni, hisz röhögsz a helyzeten. És jöhet a következő próbálkozás.

Mi van, ha túlságosan elragad ez az állapot?

A másik hiba, ha valaki átesik a túloldalra. Nekem is volt már számos olyan estém, mikor olyan felfokozott állapotba kerültem, hogy nem bírtam egy társaságban maradni sokáig, pedig mindenki megnyílt, de úgy éreztem, mennem kell tovább megszólítás, fun, menj, gyerünk, új emberek, fun fun fun…

Ezért kísérleteztem az elmúlt időszakban ezzel az állpottal, először megpróbáltam nélküle (elfelejtettem a tényt, hogy ez egy érzés, mint a többi, és erőssége van, nem ki-be kapcsolható), majd ennek hatására egyre gyakrabban kerültem bele ultra módon, mert teljesen elengedtem magam (az volt a fejemben, hogy „nem kell ez, anélkül csinálom”). Ennek hatására volt, mikor túlságosan és nagyon belekerültem, nem kontrolláltam..

De aztán végre megtaláltam a választ a kérdésekre melyek foglalkoztattak.

SOSE felejtsd el, miért mentél le gyakorolni!!! Valószínűleg azért, hogy fejlődj, és végül párt találj!! Menj oda minél több emberhez, szocializálódj, ismerkedj fiúkkal lányokkal, ha pedig egy lány nagyon megfog, kérd el a számát. De akár anélkül is, hogy begyakorold! Kontrolláld a hangulatod, jusson eszedbe, hogy nem mindenkit akarsz megismerni, hanem lehetőleg egy vonzó lányt, akivel folytatni akarod az interakciót.

Amint ráérzel erre az állapotra, és tudod, hogy mi a mozgató tényező mögötte (nagyrészt ezt hivatott elérni ez a cikk, hogy legyen egy mélyebb megértésed róla, ezáltal te irányíthasd), akkor már tudod kontrollálni, te magad szabályozni. Ez alapján 2 félét is megkülönböztethetünk:

 • Az egyik a super woooo, ugrálsz, mozogsz sokat, bumm bumm magas energia szint van.
 • A másik, amelyet viszont kevesen vesznek figyelembe, a chill nimbus, egy nyugodt állapot, melyet reményeim szerint egyre gyakrabban megtapasztalsz majd.

Mindkettőben úgy érzed, hogy minden működik, a szabályok eltörlődnek, viszont szolidabb elérhetőségcseréhez jobb kontrollálni. Ha viszont csak haverokkal lementek bulizni, és über jó állapotban vagytok, akkor az egész szórakozóhely azt gondolja, wooow ti vagytok a party.

Ahogy egyre több alkalommal átéled ezt az érzést, egyre jobban megismered, és észreveszed, hogy ez nem egy mágikus energia, hanem egy rész magadban. Vannak pillanatok, egyre többször, mikor már a mindennapi életedben is elragad ez az érzés/állapot, miközben sétálsz egy csodálatos napsütéses délután, vagy lent fekszel a tengerpart aranybarna homokjában hallgatva a mennyei hullámok moraját… TE vagy ez az ÁLLAPOT!!

West