Szép munka volt! Megcsináltad!

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Félelmeid megdöntése – most itt az alkalom!

Ákos, egy korábbi három napos tréning résztvevője volt és annyira tetszett neki, amit a hétvége során kapott, hogy úgy érezte, itt az ideje még többet fejlődni. Mivel sok idejét veszi el a munka, ezért csak így érzi értelmét a befektetett gyakorlásnak. Különben úgy is eltolná, halogatná és hagyná, hogy a barátok lebeszéljék a közös fejlődésről.

Aggasztó kétségek? Lebukás veszélye?

Néha kell melléd valaki, aki utat mutat és fáklyaként végigkísér a célig! Néha kell, hogy valaki a kellő pillanatban azt mondja, micsoda őrült vagy, ha most hagyod továbbmenni. És van, mikor csak egy jó nagy fenékberúgás kell, semmi több.

Ákost zavarta, hogy esetleg egy ismerősével futunk össze, aki majd kiszúrja, hogy mi mit csinálunk. Most elárulom mindenkinek, akit ilyen félelmek gyötörnek: az oktatódat nem ismerik, így csak azt látják, hogy egy barátoddal lógsz. Ha pedig látnak, hogy mit csinálsz, akkor sem vesznek észre egyebet, mint hogy csinos lányokkal társalogsz. Ennyi. 

Ja, és még egy dolog! Megeszi őket az irigység látva, hogy „húú, te már megint milyen szép lányokkal beszélgetsz?!” Azt sem tudják, hogy ezek a lányok számodra idegenek és valószínűleg soha nem is láttad őket. Ez imponáló számodra és erővel tölt majd el.

Senkit nem érdekel rajtad kívül, hogy mit csinálsz! 

A gyakorlás egy rövid bemutatóval indult, ami kellően látványos volt ahhoz, hogy kiderüljön, az emberek mennyire sietnek és milyen nagy ívben hidegen hagyja őket, hogy mi folyik körülöttük. Senki, de tényleg senki nem figyelt fel ránk, pedig minden tőlem telhetőt megtettem a tűzijátékért, és mégsem. Ákos felfogta, hogy “nincs veszély” és végre elkezdett önmagára összpontosítani.

Megosztotta velem, hogy óriási erőfeszítésekbe kerül neki rávennie magát arra, hogy odamenjen egy idegen lányhoz és megszólítsa.

Szabályos háború dúl benne ilyenkor és általában veszít vagy egészen addig hezitál… amíg veszít.

A kezdeti félelem elleni kúra

Ezen változtatni kell! Egy nő megszólítása előtt érzett görcsös félelem nem az ellenséged, hanem a legjobb barátod kell, hogy legyen. Ha ismered a megfelelő módszereket és kitartó vagy, egy elfogadható tartományba tudod szorítani, ahol többé már nem zavaró tényező számodra.

Mindent együtt csináltunk, minden járókelőt együtt szólítottuk meg és a hatás sem maradt el.

Hatékonysága bámulatos volt. Ahogy ezt az arcán kirajzolódó elégedettség is jelezte: „Ezt megcsináltam.” Bizony Ákos, ez szép munka volt. Hamarosan következik a folytatás.

Ha te is úgy érzed, hogy meg tudod csinálni, de azt még nem tudod, hogyan vágj bele, akkor akár 1-2 alkalommal is állunk rendelkezésedre a VIP coachingon, hogy megmutassuk az első sikeres lépéseket. Kattints ide és ízleld meg a siker ízét magad is!

Ám, ha még nincs bátorságod belevágni hosszútávú, drasztikus fejlődésbe és inkább apró lépésekben élveznéd a változást, akkor a belső félelmek legyőzésének legjobb módja, ha elsajátítod az önbizalomnövelés és megfelelő gondolkodás módszereit az Intenzív Gyakorlati Tréningen. További részleteket itt találsz!