Szerepjátékok végtelen sora

Hogyan játssz egy szerepet színészképző nélkül is?

Most megosztok veled néhány ötletet a szerepjátékra.

Milyen változatai és bennük milyen humorstratégiák aknázhatók ki?

1. Mindig éppen az ellenkezőjét mondd annak, amit a nő elvárna. Ha extrém módon jól néz ki, azt mondom: “biztos szorongsz kicsit, hogy nem érdeklődnek irántad a pasik, nem?”

2. Ha a lány a telefonjával babrál, amit sajnos az unatkozó nők elég gyakran meg is tesznek, csak annyit mondok: “szeretem azokat a nőket, akik tudnak sms-t írni. Nagyon nehéz? Szerinted meg tudnám tanulni?”

3. Ha egy nő láthatóan halálra unja magát és csak a sarokban ül és a körmét nézegeti: “abbahagynád végre, hogy ilyen kétértelmű pillantásokkal méregetsz? A haverjaim elég jól szórakoznak rajtunk. Wow, micsoda körmök! Újak, ugye?”

4. Úgy viselkedek vele, mintha a kishúgom volna. “Állj már rendesen!”, “Kezeket ki az orrodból!”

5. Megpróbálom a lány elvárásait teljesen kifordítani: ő az, aki a barátnőm akar lenni. Csak engem akar. Már túl öreg hozzám. Ha megkér, hogy találjam ki, mennyi idős, akkor én legalább 15 évvel többet mondok, mint amennyi valójában lehet. Aztán meg nem hiszem el, amikor mondja, valójában hány éves és megállapítom, hogy túl öreg még így is hozzám. Még akkor is, ha a valóságban 10 évvel fiatalabb nálam.

A másokon való kárörvendés is összekovácsol

Van egy másik nagyon jó kapcsolatteremtési stratégia is. El kell ismerni ugyanis, hogy a nők nagyon szeretnek gyalázkodni, intrikázni, másokat kibeszélni. Úgy teremtek tehát közösséget velük, hogy együtt szidunk másokat. Így teszem cinkostársammá.

Például utánzok valakit, akit az imént együtt láttunk. “Úgy nézett ki az a fazon, mint egy béka, aki farkasszemet néz az autólámpával, mielőtt palacsintává lapítanák.” Vagy például azok a típusok, akik a sörüket pont úgy tartják a mellük előtt, mint Napóleon a kezét, iszonyú viccesek tudnak lenni – kifigurázásra is.

 

Intenzív gyakorlati tréning
2019.05.18.
Intenzív gyakorlati tréning
2019.04.13.
Bevezető Tréning
2019.04.27.
Bevezető tréning
2019.04.07.