Szerezz barátokat konditeremben!

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Szocializálódás az edzőteremben

Szerezz barátokat konditeremben!

Írta: Stinson

Első lépés:

– konditerem / mozgási helyszín kiválasztása.

Szempontok:

– ár / érték arány

Pénztárcádnak és igényeidnek megfelelő legyen

– igényesség

Mosdó, zuhany, szauna

– szolgáltatások

Kondi, küzdősport, aerobic, squash stb? egy helyen.

– vendégkör (milyen emberek járnak oda)

Szociális kör építéséhez fontos. Nyílván valóan értékes szociális kört szeretnél, tehát meg kell figyelni, hogy milyen emberek járnak oda. Olyan helyet kell választani, ahol a te társadalmi elvárásaidnak megfelelő emberek járnak. Persze olyan nincs hogy tökéletes legyen, de figyelni kell az arányokat. Flegma és unintelligens ember a legdrágább és legexkluzívabb helyeken is vannak.

Második lépés: – rávenni magad az első edzésre

Mikor kiválasztottad a termet, az első hónapot arra szánd, hogy megismerd azt. A helyszínt, a gépeket, a gyakorlatokat. Ekkor még alacsony profilban vagy. Heti 2X elég járni az elején, az első hónapban 8 alkalom. Ilyenkor szinte észrevehetetlen vagy.

Szociális kontaktusok az első hónapban: a gépek használata során, ha van valaki ott, kérdések feltétele:

– Szeva, használod a gépet? / mennyi van még hátra? / Van mág valaki a gépen? / stb?

Persze ez nincs kőbe vésve. Kezdőknek írom a reportot, hogy én is kezdtem még január 5-én. Ha már elég magabiztos vagy, akkor be lehet robbani a terembe, és első héten ismerkedni.

Tapasztalatom, hogy jobb előbb az arcod megmutatni, majd magabiztosan kezelni a srácokat.

Harmadik lépés: belső magabiztosság fejlesztése, szociális kör építés, barátkozás

Eltelt egy hónap, megismerted a termet, döntöttél, hogy itt maradsz. Megemeled az edzések számát 3-4 re, egyre többet vagy lent, egyre többen ismernek fel. Köszönsz minden ismerős arcnak. Ez lehet csak egy kézemeléssel, kézfogással. TE kell megtedd az első lépést, az ismerős arcokhoz menj oda és kezelj le velük. Feljönnek olyan témák hogy: mikor jöttél? Mire edzel? Stb?

A bemutatkozás is ekkor jön: (amúgy) Tibi vagyok, stb?

Emelt fővel járj a teremben. Ne ijedj meg a szemkontaktusoktól.

A teremben, edzés közben ne nagyon foglald le az embereket, elvégre edzeni mentél. Nem kellenek zavaró tényezők. Beszélgetések a pultnál (pihenés, shake ivás közben), öltözőben, szaunában, szauna pihenő részében alakulhatnak ki legjobban és legeffektívebben.

Ilyenkor a már ismert arcokkal lehet beszélgetni mindennapi dolgokról: mit dolgozol, mióta jársz edzeni, hova mentek bulizni, stb?

Idővel lehet látni az emberek értékeit, és hogy azokat te hogyan tudod a te saját ökoszisztémádba beépíteni. Miért érdemesek ők, hogy behúzd őket a szociális körödbe, vagy te kerülj be az övékbe.

NE a szociális kör építése legyen az elsődleges célpont. Edzeni mész !!! Emellett persze lehet barátkozni.

Lányokat is ilyen sorrendben kezeld. Lehet velük csipkelődni: Hú látom, ma nagyon gyúrsz? / Fogadjunk iwiw-en is gyúrós képed van fent alapértelmezettnek / hajrá hajrá stb…

Érdemes megfigyelni, melyik lányok járnak gyakrabban és tényleg komolyan gondolják a fitnesszt. Ezek lehetnek kicsit husibbak, barátkozz velük, 2-3 hónap múlva már egyébként jobban is fognak kinézni, ekkor dicsérd meg őket, hogy szép munka, stb?, invesztálj a kapcsolatba.

Továbbá érdekes tanulságok / fejlődési pontok

Intimitástól való félelem leküzdése: régebben szégyenlős voltam a fiú öltözőben is (középiskola, stb..) többek közt azért, mert prűd nevelést kaptam. Ezt persze régen levetkőztem, de az edzőteremben is fejlődik az ember ilyen téren. Le kell vetkőzni mások előtt és pucéran kell járkálni. Teljes intimitási szabadságod lesz.

A belső magabiztosságod az egész folyamat fejleszti. Én kondi mellett bokszolok is ugyanabban a létesítményben. Beépítettem az életstílusomba. Az életem része. Egy hét kihagyás után már érzem hogy mennem kell, és tennem valamit az egészségem érdekében.

Van különbség a kigyúrt állat és a szépen felépített izom között. Méretben kb ugyanaz, de a hozzáállás teljesen más. Nagyon kevés a rosszarcú ember (legalábbis ahova én járok). Sok kigyúrt gyerek normális.

A kigyúrt szekrények nem azért feszítenek bulikban hogy keménykedjenek, hanem mert így beállt az izomzatuk. Nagyon lassúak. Gyorsasággal le lehet őket győzni, de kerüljük a balhét.

Ha nap mint nap ilyen nagydarab srácok mellett edzel és az öltözőben is látod őket, természetes lesz a jelenlétük, és a bulikban mér fel sem tűnnek, ha eléd vagy melléd kerülnek.

Én nem gyúrok, hanem kondiban tartom magam. Heti 2 súlyzós edzés (tömegnövelés), heti 2 boksz edzés (szálkásítás, gyorsaság, állóképesség).

Ha komolyan sportolsz (heti 3-4) és odateszed magad az edzéseken, jönnek az eredmények, és egyre jobban fogod érezni magad a bőrödben. Ez mindennek az alapja = legyél megelégedve magaddal!

Sokan mondják, hogy nem számít a kinézet, de igenis számít ! Egy kapcsolat kezdetén, FŐLEG ha nem barátokon keresztül ismerted meg a lányt, legalább 50%. De fogalmazhatunk úgy is hogy: SOKAT SEGÍT.

Persze ezt lehet egyensúlyozni mással, de ha tehetsz valamit a testedért, a megjelenésedért, akkor

TEDD MEG AZ ELSŐ LÉPÉST.

HAJRÁ !