Szerezz magadnak barátnőt

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Mit kéne máshogyan tenned, annak érdekében, hogy egy sima randiból kapcsolat legyen? A kérdésnek az oka, abban rejlik, hogy véleményem szerint sok férfi gondolkozik azon, mit kéne máshogyan csinálnia, hogy sikeresen kialakítson egy párkapcsolatot, ahelyett, hogy párszor találkozik vele.

A nők két féle képpen gondolkoznak erről.

  1. Ha a férfi nagyon hajt rám, akkor menekülök előle.
  2. Ha a férfi nem hajt rám, akkor nekem kell tennem valamit.

Van pár kivétel erre, is, de az esetek 90%-ban ez igaz.

Ha állandóan hivogatsz egy lányt, akkor ő ehhez hozzá fog szokni, és téged sosem fog felhívni.

Ha hetente 3x elviszed kajálni egy drága étterembe, akkor nem fog áthívni téged hozzá, hogy vacsorát főzzön neked.

Ezzel szemben, ha találkozol egy lánnyal, és ő baromira jól érzi magát veled, és ezután pár napig nem hívod fel, max. küldesz neki egy sms-t, akkor ezzel azt mutatod ki számára, hogy egy elfoglalt ember vagy.

Mit érsz el vele?

Azt, hogy állandóan rád fog gondolni ezeken a napokon.

Ha te nagyon erőszakosan párkapcsolatot akarsz, akkor ezt a lány megérzi és a teljes döntést átrakod az ő kezébe.

Ha viszont te jól érzed magadat a bőrödben, de ha találkozol a megfelelő nővel, akkor kész vagy egy kapcsolatra, akkor ez már teljesen máshogy vetődik le a nőkben.

Az én saját tapasztalatom, hogy a nők sokkal többet fognak beléd és a kapcsolatba invesztálni, ha te nem feszülöd túl a dolgot. Ez azt jelenti, hogy neked az elején mindegy teljesen, hogy mi fog történni. Egyenlőre vannak sokkal fontosabb dolgok is az életedben, de ha a lányról tényleg bebizonyosodik, hogy különleges és hozzád illő, akkor benne vagy egy párkapcsolatban is.

Sohasem fogod előre tudni, hogy melyik lány lesz az, akivel járni fogsz, és ki lesz az, akivel csak párszor randizol.

Ha még csak most találkoztál a lánnyal, még alig ismered, akkor dőlj hátra, relaxálj és lazíts. Hagyd, hadd alakuljanak a dolgok, ne sürgess semmit se.

Ne gondold azt, hogy ha nem mutatod ki az elején, hogy te komoly kapcsolatra vágysz, akkor a lány ott fog hagyni!

Attól, hogy nem hívod fel napi 10x, még nem fog a lány otthagyni téged!

A tapasztalat az, hogy pont akkor fog menekülni előled, ha túl gyakran keresed.

A másik gyakori probléma, amiről a tréningjeimen szoktam beszélni, hogy sok férfi ott rontja el a dolgot, hogy túl hamar, túl mélyen belemegy egy kapcsolatba anélkül, hogy egyáltalán ismerné az illetőt elegendően.

Ha tényleg bírod a lányt, akkor hívd heti 1-2x, találkozz vele kb. hetente 1x egy hónapig. Ismerd meg jobban.

És ha közben más lányok is érdekelnek, akkor találkozz velük is, hogy el tudd dönteni, ki illik hozzád a leginkább. Csináld azt, amit te jónak ítélsz meg és jó számodra.

De soha ne válj papuccsá, mikor elkezdesz egy kapcsolatot. Ha azzá válsz, akkor vagy kifognak dobni vagy pedig lehet, hogy egy olyan nővel osztod majd meg a házad és fizetésed, aki dirigál, zsémbes és ráadásul minden este fejfájással küzd, mikor kettesben szeretnél vele lenni.