Hálószobai pózok

Változatos szexpózok a hálószoba gyönyöréért

Íme az egyik alapigazság: a változatosság gyönyörködtet. És most természetesen nem arra gondolok, hogy különböző partnerekkel kell ágyba bújni. A nemi életet egy kis fantáziával soha nem lehet megunni, még ha már évek óta is ugyanaz a lány ébred reggel mellettünk. Sőt, az összeszokott páros kísérletező, felfedező kedve komolyan hordozza a függőség kockázatát. Van a vágy és a lehetőség, hogy éljük az életet, méghozzá az aktív szexuális életet. Viszont egy idő után kopik az újdonság varázsa, tudod, hogyan és hol kell hozzáérned barátnődhöz, hogy jól érezze magát, már ő is megtanulta, hogyan szereted a kényeztetést.

Szexpózokkal felpezsdülni?

Ez jó is, de azért évek múltán mint férj és feleség könnyen bele tudtok fásulni a napi, később heti rutinba. A megszokás pedig vágyölő. Ezt senki, aki szeret szeretkezni, nem akarja még rémálmaiban sem megélni. De nincs is semmi eredendően elkönyvelve, ugyanis egy kis fantáziával fűszerezett játszadozás olyan szenvedélyes energiákat csempész bele a kapcsolatba és az együttlétekbe, hogy magad is meglepődsz erőforrásaitokon még a hosszú együttélés/együttalvás után is. Ugyanis a változatosság elérésére alsó hangon is végtelen számú szexpóz áll rendelkezésetekre. Van néhány alapelem, amit már szinte észre sem vesztek, annyira automatikus, de ezeket mindaddig lehet kombinálni, felbukkanó új ötletekkel színesíteni, amíg csak bírjátok erővel.

A szexpózok katalógusa

A szexpózok kézikönyve koronként és kultúránként is változik. Az ókorban született szexuális tanácsadó iratok keletről például nemcsak a testi vágy kielégítésének céljából íródtak. Ott a szeretkezés és a szerelem egy magasabb erő, egyfajta szentség szolgálatában álltak. Az igazi gyönyörrel és örömszerzéssel az univerzum erőit lehet megtapasztalni. Ezért forgatják azóta is előszeretettel és igen elterjedt mértékben pl. a Káma Szútrát, amely a partnerek tiszteletén, meghódításán keresztül vezeti végig az olvasót a gyönyörök könyvébe, ahol már a szexuális játszadozás és a szexpózok katalógusából lehet szemezgetni.

Mely szexpózokat vessük be és mikor?

A szexuális együttlétnek is vannak tér-idő koordinátái. Hol akarjuk csinálni, mikor és egyáltalán mennyi időnk van rá? Tévedés azt hinni, hogy a nők mindig csak az elnyújtott, hosszú, gyengéd szerelmeskedést vágyják, hiszen az ő fantáziájukban is ugyanúgy villog a gyors, vad szeretkezés felirata extrém vagy a lebukás feszültségétől izzó helyzetekben. És a férfiakra sem igaz, hogy ők szintén csak arra vágynak, hogy ajtóstul a házba, durr bele a lényeg közepébe. Ezzel szemben viszont vannak olyanok is, akik csak a hálószobában, csak este és csak sötétben, csak a hagyomáynos szexpózban élvezik az egymást.

A helyszíntől nagyban függ, hogy milyen szex pózt lehet bevetni a kölcsönös gyönyörért. Álló, ülő vagy fekvő, elölről, hátulról vagy oldalról… (három dimenziós világunk jótékony hatását élvezzük itt is.) Ki az aktív, és ki a befogadó fél? Mivel a férfiakat sokkal könnyebben lehet izgatni vizuális ingerekkel is, ezért egy szeretkezésben, amelyben az alkalmazott szexpózban a nő van felül és ő az aktív, s láthatóan még élvezi is, különösen fokozza a gyönyört. Ha a férfi szüntelen megerősítéssel és bókolással bíztatja erre a jó szokására párját, biztos nem marad “jutalom” nélkül.

Nincs megszabva, hogyan élvezd

A szexuális életben a szexpózok bevetésére nincs normaszabályozás vagy elváráslista. A testhelyzetek megítélésében sincsenek örök érvényű szabályok. Míg korábban az orális szex viszolygást keltett, ma már szerves része a szexuális életnek és a vele kombinált szexpózoknak (pl. franciázás). A leghagyományosabb szexpózként számon tartott helyzet, amikor a nő a hátán fekve várja, hogy a férfi behatoljon. Misszionárius póznak nevezik – könnyű kitalálni, hogy történelmi háttere miatt. További standard póznak tekintik az ún. kutya pózt, amely a hátulról való közösülés hagyományos formája.

Azonban mindezeket nem kell lebecsülni. Számtalan variáció ered belőlük, attól függően, hogy a nő picit megemelkedik-e, vagy hogyan tartja a lábát, máris változik a behatolás szöge és ezzel együtt az élmény intenzitása is. A pornóipar termékei láttán esélyes azt gondolni, hogy csak az akrobata végzettséggel rendelkező pasik és csajok képesek egymást gyönyörre juttatni. Nem kell erőművésznek sem lenni, hogy kéjes pozitúrákat találjatok egymás örömére. Van, hogy csak kialakul (és jól megjegyzitek), de van, hogy előjáték gyanánt egy közös fantáziálás hevében osztjátok meg egymással az azonnal tesztelhető legújabb szexpózt.

 

Intenzív Gyakorlati Tréning
2019.09.14.
Bevezető Tréning
2019.08.10.
Intenzív Gyakorlati Tréning
2019.08.17.
Intenzív Gyakorlati Tréning
2019.09.14.
Bevezető Tréning
2019.08.10.
Intenzív Gyakorlati Tréning
2019.08.17.