Szexelés

Intim együttlét, azaz áldozás a gyönyörök oltárán

“Pedig milyen jó is egy kis reggeli szeretkezés!” – sóhajt fel sóváran megannyi férfi (és megannyi nő). Ha már úgyis ott a vágy mindkét nem részéről, miért kell sóvárogni, miért nem lehet tevőlegesen kedvezni a helyzetnek. Ja, hogy nincs kivel? Legyen. (Könnyű azt mondani?) Persze ne csak ezért akarj párt találni. Mert nem is mondani kell, hanem elindulni, fejlődni, kilépni a komfort zónából, tágítani a szóciális hálót és keresni a számodra ideális nőt. Ahhoz, hogy társra leljünk, akivel utána megélhetjük az intim együttéátet, nem árt, ha birtokában vagyunk a képességnek, hogy hogyan kommunikáljunk egy nővel. Nem kell semmi rettentő bonyolult szuperképességre gondolni, de nem árt tisztában lenni azzal sem, hogy a csajozás, ismerkedés tanulható, és vannak ennek olyan mesteri művelői, mint a Pick Up Artistok, akik nemcsak művelik, de oktatják is ezt a “mesterséget”.

Az intimitásig vezető út

Egy nővel való ismerkedés az érdeklődés és a vonzalom felkeltésével indul. Viszont egy ismerkedési folyamat a folyamatosan fokozódó fizikai érintkezések során mélyül a verbális kommunikációtól a testi felé, a szavakkal való simogatástól a csókon át a szexuális örömszerzésig. Egy intim kapcsolat, egy szeretkezés ma már nem függ az egyházi áldástól és egy boldogító igentől.

És még ha egy barátod még tapasztalatlan, ezek után te adhatsz neki tippeket a párjával való együttléthez. Mennyi sok szó van arra, hogy jellemezzük a szeretkezést! A szerelmeskedés vagy a szeretkezés inkább a dolgok érzelmi oldalával összekapcsolódó, mély, spirituális gyönyört szokta megnevezni, viszont az együttlét “egészségügyi” pozitív hatásai sem elhanyagolhatóak.

Szeretkezés és az egészség

Miért is ne? Szeretkezni egészségügyi szempontból sem hátrány, hiszen bizonyítottan stresszcsökkentő, növeli az endorfin szintet, jót tesz a hormonháztartásnak és pszichésen is bizonyít férfiasságot és nőiséget. Az örömszerzés csúcsa, amikor testileg és érzelmileg is átéli egy pár az orgazmust. De van, hogy a gyönyör éppen abban rejlik, hogy vad szenvedéllyel kényezteted a barátnődet egy hosszú nap után.

Természetesen a felelősségteljes együttlétet is fontos kihangsúlyozni, még mielőtt a tervezettnél korábban bekövetkezik az apaságba esési eset. Mindez szép és jó, csak ha éppen továbbra sincs kivel, akkor itt a lehetőség, hogy változtass a helyzeten. Hogy megtanulj ismerkedni, tanácsaid, ötleteid pedig ne a fantáziád meddő mezején pörögjenek. A csajozási közösség éppen azért jött létre, és vált mára már mozgalommá, hogy csak akkor kelljen társ és intim együttlét nélkül maradni, amikor az egy tudatos döntés eredménye és nem általános létállapot.

 

Intenzív gyakorlati tréning
2019.03.02.