Szexuális élet

Mi hiányzik az elégedett szexuális élethez?

Már-már ciki bevallani mennyire siralmas a szexuális életed? Talán elköveted azt a hibát, hogy még mindig az exeddel találkozgatsz? Valójában szégyenkezésre csak azért van okod, mert nem tűnik úgy, hogy saját kezedben tartanád az életed irányítását. És ebből kifolyólag szexuális életed sincs kontroll alatt.

Milyen tanácsokat tud adni a PUA.HU annak érdekében, hogy a helyes mederbe tereld szexuális életedet?

Először is ha még nincsen párod, akkor a legfontosabb: cselekvés, aktivitás. Természetesen ne csak emiatt akard megtalálni életed szerelmét, de attól, hogy a legnagyobb lelki nyugalomban az univerzumra bízod a sorsodat, és arra vársz, hogy egyszer majd rád ír a facebookon vagy becsönget életed nője, aki mellett aztán semmi panaszod nem lehet szexuális életed felpörgetésére, arra nagyon csekély esélyt látok.

Ahhoz, hogy haladjon és fejlődjön az életed, és hogy megtaláld a hozzád illő nőt, fontos, hogy tegyél érte, dolgozz a helyzeteden és magadon, különben leéled az életed, és csak távolról integethetsz a lehetőségeknek, amik szemtelenül elúsznak az orrod előtt.

Kik azok, akik általában a párkeresés útjára tévednek?

Mindenki vágyik egy társra, akivel aztán a szexuális élet, az intim együttlét fellendítése is sok férfi gondolati között központi szereplővé válik. Nem élünk erkölcsi kalodában, hogy elítélendő lenne az önkielégítés, azonban mit ér a gyönyör foka, ha azt nincs kivel megosztani. Tehát a kielégítő szexuális élet fontos hozzávalója a párod.

De hogy ha még nincs, akkor meg kell találni. Még mindig nem lehet kapni környezetbarát vákuumcsomagolt barátnőt a hipermarketekben, ugyanúgy ahogy végkiárúsításon sem árulják. Ez olyan dolog, amiért tenni kell, ugyanis annál élvezetesebb, annál értékesebb lesz, minél több energiát fektettél abba, hogy részesülj benne.

Ismerkedni és szexuális életet élni, de mikor?

A csajozás, nőkkel való ismerkedés tehát nem megkerülhető. Sokaknak van önbizalom-problémájuk. Ezt kell előbb feloldani, majd társat találni, mielőtt nekilátnánk a szexuális élet-projektnek, hiszen ha már az ismerkedés is csak véletlenül jön össze, akkor a párkapcsolat sem teljesedhet ki. A szorongás, a magabiztosság teljes hiánya, az önbizalom deficitje nemcsak érzelmi, de fiziológiai szinten is megmutatkozik. Kell említenem a férfi népbetegséget, az impotenciát? Vagy legalábbis ennek gyanúját, amely csak esetek kis százalékában magyarázható valóban élettani problémával, legtöbbször azonban lelki eredetű gondok okozzák.

Ma már csak nagyon szűk körben él az a felfogás, hogy házasság előtt nem élnek a fiatalok szexuális életet. Kis iróniával azt is lehet mondani, hogy több évi házasság után nem élnek már a párok szexuális életet. Viszont az is tény, hogy a mai fiatalok, szinte még gyerekek, de már komoly tudással rendelkeznek a szexuális élet rejtelmeiről. Amikor egy szülő úgy gondolná, hogy ideje 12-13 éves gyerekét felvilágosítani a gólyáról és a méhecskékről, rá kell, hogy jöjjön, hogy a gyerek már rég mindent tud, s csak remélheti, hogy a szexuális élet gyakorlati tapasztalataival még nem rendelkezik.

Önkontrollált szexuális élet

A szexuális élet intenzitása, ha folyamatos partnercserével történik, ugyanolyan önpusztító, mint a több éves önkéntes cölibátusba vonulás. Mivel a szeretkezés az egyik legintimebb együttlét forma férfi és nő között, ezért különösen fontos, hogy a kielégülés ne csak testi síkra koncentráljon, hanem érzelmileg is involváltak legyenek aktus közben. Mert különben? Jön a kiégés.

Ha nagyon sok inger ér, ahhoz ugyanúgy hozzá lehet szokni, mintha semmi nem ér. Az ingerküszöb feljebb tolódik, még annál is nagyobb inger kell, hogy valami hatást váltson ki belőlünk. A mohóság így felülírja a minőséget, s nagyon könnyen kéjhajhászatba csaphat át, mivel nem tud kielégülni.

Testi-lelki kielégülés

Az egészséges szexuális életben nem csak a test éli meg a gyönyöröket, hanem az érzelmek és a szellem is azáltal, hogy teljesen egymásra van hangolódva két ember. Persze a hűség nem jelenti azt, hogy a szexuális életet a monotónia kell, hogy jellemezze. Egymásra figyelés és egymás folyamatos meglepetésekkel való elhalmozása nagyon dobhat egy-egy szeretkezésen.

Szexpózok tömegei várják, hogy új életre keljenek a ti hálószobátokban is. Gyertyafényes vacsora, habfürdő, szexmentes szeretkezés? Ezekkel mind-mind fel lehet dobni a szexuális életet akár évek múltán is. Ahhoz, hogy megtanulj igazán elbűvölni egy nőt és megadd neki, amire régóta vár, a pua.hu csajozási tréningjei segítenek hozzá.

Bevezető tréning
2019.04.07.
Intenzív gyakorlati tréning
2019.04.13.
Bevezető Tréning
2019.04.27.
Intenzív gyakorlati tréning
2019.05.18.