Szociális maszk

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Mi férfiak majdnem mindennél jobban szeretnénk igazi vonzalmat és mély kapcsolatot egy nővel.

De ami az IGAZI kapcsolat útjában áll az a szociális maszk. Tudod, ez az a vidám arc, amit mindig felveszünk, hogy átvészeljük a napot. A zöldséges kérdezi: „Jó napot, hogy van?” te válaszolsz: „jól”.

A valóságban lehet, hogy nemrég halt meg a kutyád, a belsődet kitekertnek érzed, a szíved sajog, és kimerült vagy. A szociális maszk ment meg attól, hogy kiöntsük a lelkünket egy ismeretlen zöldségesnek. Helyette ezt feleled: „Köszönöm jól. Önöknél most van almaakció, igaz?”

Tény, hogy a szociális maszk értékes és helyénvaló bizonyos körülményekben… de megölik a vonzalmat egy nőnél, ha nem tudjuk, hogyan kell levenni.

Képzeljük el az előző helyzetet, de most egy randin egy szupervonzó nővel. Nagyon fáj belül, de folytatod a maszk viselését, ami azt mutatja, hogy minden rendben van.

A legtöbb srácnak fogalma sincs arról, hogy milyen érzékenyek, és figyelmesek a nők. Amikor visszatartod, vagy ellenállsz az érzelmeidnek, a nők ezt észreveszik, és úgy érzik, hogy valami „elmúlt”.

Amikor a lány úgy érzi, hogy valami „elmúlt”, nem tud többé megbízni benned, vagy megnyílni neked úgy, ahogy akar. Kissé nyersen, ez a kezdete a végnek.

Tehát ez azt jelenti, hogy magzati pózban addig kell sírjál, míg elalszol a randid közepén? Tulajdonképp ezt nem ajánljuk.

De amikor egy férfi ledobja a szociális maszkját, és megosztja az érzelmeit, a nők megdöbbentően szerelmeskedésinek fogják látni.

Tehát mit jelent az „érzelmek megosztása”?

Mondjuk, hogy randin vagy, és borzasztóan szomorúvá tett a kutyád elvesztése. Ha teljességgel átéled a szomorúságodat anélkül, hogy összeomlanál, ÉS még így is a jelenben tudsz maradni, és teljesen a lányra tudsz figyelni, akkor épp most jelöltek az év pasija díjra.

Pont mint a biciklizés, ez is egy kis gyakorlást igényel. De amint megtanultad levenni a szociális maszkot, átérezni az érzelmeidet, ugyanakkor viszont nyugodt tudsz maradni, idővel olyan ember leszel, akiről még a legvonzóbb nők is álmodnak.

Ha gyors segítség kell, mert nem tudod, hogy mi a maszk és ki vagy te magad, akkor a megoldás részletei itt vannak