Szüzesség elvesztése

A férfiszüzesség elvesztése mint nagy tabu

Ha a szüzesség elvesztése szóba kerül, általában a lányok beszélnek róla, hogy milyen az első alkalom, vagy mennyire félnek: milyen lesz az első alkalom. A srácokkal kapcsolatban ez a téma homályban marad, mintha őket egyáltalán nem érintené. Pedig a fiúk sem úgy születtek, hogy az összes szeretkezéshez szükséges tapasztalat és praktika birtokában vannak.

Mivel egyre korábban szerzik a fiatalok első intim tapasztalataikat, plusz a szex-központú médiavilág is folyton azt hangsúlyozza, hogy mennyire fontos a kielégítő nemi élet, még több frusztrációt okoz lányokban és fiúkban egyaránt, ha még mindig nem estek át a szüzesség elvesztésén. De most én kérdezek!

Mit értünk szüzességen, tehát mit kell elveszítenünk?

Ez egy biológiai fogalom? A szűzhártya elszakadása. Na jó, de akkor a férfiak hol hordják a szűzhártyájukat? Vagy netán egy olyan kulturális fogalom, aminek értelmében akkor veszíti el egy pár a szüzességet, amikor abból gyerek is sikerül? Akkor mihez kezdjenek a homoszexuális párok, akiknek biztos nem lesz részük gyermekáldásban. Netán az első szexuális élmény a határ, amikor már megízleli egy pár, milyen adni és kapni a gyönyöröket?

Orális vagy anális szexnél biztosan nem szakad át szűzhártya, de olyan rémhírekről is hallottunk már, hogy az első vaginális szeretkezés előtt már jóval korábban elszakadt. De most már megint csak a női test az, ami támpontul szolgálhat. Netán fiúknál azt értjük alatta, amikor az első önkielégítés során átélt orgazmus megtörténik? Tehát nem is olyan egyértelmű a szüzesség fogalmának definiálása. Általánosan elfogadott, hogy az első szeretkezéssel már biztosan elvesztettük a szüzességet.

A szüzesség elvesztése mint tanulási folyamat

Azonban a szüzesség mint kulturális fogalom egy világmegismerési folyamat is. Egy felfedezési út, hiszen az alapállapothoz képest egészen új érzések kerítik birtokába az ember testét. Amíg eljutottál oda, hogy valakivel megtörténjen az első együttlétm és elveszítsd a szüzességed, vagy elvedd valakinek a szüzességét, bőven volt időd serdülőkorban megtapasztalni saját magadon, hogy milyen hatással is vannak rád az érzékeny pontjaid. A férfi önkielégítés során szerzett tapasztalatok segíthetnek, hogy aztán duettben is kielégítően tudj teljesíteni. Azzal, ha egy férfi ismeri a saját testét, megtanulja, hogyan kell önkontrollal tartania magát, hogy akár sorozatos orgazmust átélve minél tovább húzhassa a magömlést.

Stresszes első együttlét

Az első alkalom nem épp stresszementes. Ha már nagyon úgy érzed, hogy érik az idő a szüzességed elvesztésére, azt javaslom, legyél türelmes. Semmiképp se egy jött-ment lánnyal történjen meg, inkább találd meg a társad, az isteni hölgyet. Bár előny lehet, ha olyasvalakivel történik meg , aki már tapasztaltabb, ezért türelmesen segít neked és akiben meg tudsz bízni. Nagyon sok gátlás alakulhat ki a férfiakban, ha az első alkalom nem úgy sikerült, ahogy a pornófilmek hamis valósága alapján elképzelte. Fontos, hogy időt szánjatok rá.

Az előjáték vagy a huzamosabb ideje gyakorolt petting segít abban, hogy párosan elég felkészültek legyetek. Ha ugyanis egy lány nem tud kellőképpen felizgulni és benedvesedni, akkor a behatolás nemcsak neki, hanem neked is nagyon kellemetlen, fájdalmas lehet, onnantól pedig kényszerteljesítéssé változik az örömszerzés. Ugye mennyire praktikus az a kis előjáték? A szüzesség elvesztése mindig emlékezetes együttlét marad, még akkor is, ha később nem fogod az első 5 legjobb szeretkezés közé sem besorolni.

Hogyha már igazán vágysz egy társra, ne habozz, ismerd meg a nők gondolkodását, viselkedését, hogy mielőbb karjaidban tarthasd álmaid nőjét!

Jelentkezés az intenzív gyakorlati tanfolyamra itt!

Intenzív gyakorlati tréning
2019.03.02.