Tanács, hogyan akadj fenn egy nő radarján

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Első lépés: vetesd észre magad

Ismerkednél. Mielőtt szavakkal közelednél, pillantásoddal már kommunikálsz. A léleklátó szemkontaktus, a játékos szemezés, a sármos pillantás szabad utat nyit a verbális csajozásnak. A vonzalomkeltés itt kezdődik. Ahhoz viszont, hogy egyáltalán meglegyen a szemezés lehetősége, muszáj, hogy először is észrevegyenek bennünket. Fel kell tűnni a nő látóhatárán és egyre beljebb kell jönni a figyelme középpontjába. Ha a szemkontaktust sikerrel felvetted, el se engedd! Nézz olyan hosszan a szemébe, amíg ő nem lesz az, aki elpillant másfélé. A pillantás maga csodálatos bók.

Amint egy nő a pillantást viszonozza, nyíltan mosolyogj rá. Ha még ezt a mosolyt is viszonozza, nyert ügyed van: azonnal szólítsd meg. “Szeretem a mosolyodat.” Vagy vicces sármőrként: “Szeretem a cipődet”. Persze nyilván észrevette, hogy egyetlen röpke pillantásra sem méltattad a lábbelijét. A megszólításnál nem érvényes a három másodperces szabály, annál inkább az egy másodperces. Ezen túl ugyanis a nők egyszerűen továbbállnak. Utánuk futni és így megszólítani őket, pedig mondanom sem kell, hogy a lehető legkevésbé hatékony megoldás lenne.

A mosoly falakat rombol

A legfontosabb eszköz, amivel saját vonzerőnket meg tudjuk növelni, éppen ott van arcunk közepén. Ez a szánk. Sok férfi jogosan gondolhatja erre: Clint Eastwood sem mosolygott soha, vagy James Bond sem éppen egy tipikus humorzsák. A filmipar nem kedvez nekünk azzal, hogy ezeket az érzelemmentes ikonokat támogatja. Nézzünk körbe egy szórakozóhelyen: ha megfigyeljük a férfiakat, sok olyan fazont találunk, aki azt hiszi, hogy elegendő menőnek és megközelíthetetlennek látszani ahhoz, hogy egy nő azonnal belé habarodjon. Fájó, de ez csak a filmvásznon működik.

A mosoly egy nagyon is veszélyes fegyver, ezért tudni kell, hogyan lehet bánni vele. Például ne felejtsük el, hogy a mosolygás akkor lesz hiteles, ha áll mögötte valós érzelmi háttér: előbb legyen meg a kellemes érzés, és aztán jöhet a mosolygás. Persze fordítva is lehet: a mosolygás hívja be a kellemes érzéseket. Ez pedig, mint az ásítás ragadós.

Előfordult már, hogy valami iszonyú vicces dolog jutott eszedbe, vagy épp majd megszakadtál a nevetéstől, mert a haverod mondott valamit, és épp ekkor találkozott a pillantásod egy nőjével? Fogadjunk, hogy a lány visszamosolygott rád. Amit kapott, nem kifejezetten neki szólt, nem miatta történt, azért nem is érezte nyomulásnak. Viszont őszinte, pozitív és vidám nevetés volt a tied, ami elérte a hatását. A lány csak épp jókor volt jó helyen, hogy ő is kapjon ebből a pozitív kisugárzásból.

De mi a helyzet online? Miért vesztegetnéd tovább válaszra sem méltatott sablonlevelekre az idődet, ha van ennél hatékonyabb módszer is!

Ha érdekel, hogyan akadj fel egy nő hálóján a facebookon vagy a társkereső oldalakon a személyes jelenlét nélkül, azt is megtudhatod a »PUA Egyetem mesterkurzusból«.