Társasági elfogadottság

Könnyebbnek találtad valaha is megszólítani az embereket egy házibuliban, mint egy szórakozóhelyen? Megfigyelted, hogy a nők fogékonyabbak voltak rád, ha a társaságodban volt egy másik női ismerős? A két korábbi kérdés kapcsolatban áll egymással, s mindkettő a társasági elfogadottság terméke.

A társasági elfogadottság, (vagy szociális bizonyíték), hogy a te nézőpontod, világképed magasabb értékkel bír, mint a lányé. Ez onnan indul, hogy besétálsz egy klubba egy híresség társaságában, vagy egyszerűen csak jól szórakozol a barátaiddal, s nem olyan társaság vagytok, aki álldogál és les a következő lehetőségre várva.

A házibulik az egyik legkönnyebb helyek, ha kizárólag az ismerkedésen van a hangsúly. A társasági elfogadottság miatt, mivel minden meghívott valamilyen kapcsolatban áll a házigazdával. Általában egy vagy két ugrás a kapcsolati hálóban a távolság közted és a reménybeli leányzó között, s az hogy meghívtak, már eleve egy garancia is neki arra, hogy megéred a pénzed.

A társasági elfogadottságot nem lehet egyetlen példára korlátozni. Egyenesen odasétálni az ajtóban álló biztonsági őrhöz egy zsúfolt diszkó előtt, s bebocsájtást nyerni a többiek előtt, akik a sorban állnak, ugyancsak a társasági elfogadottság egyik formája. Leegyszerűsítve, bármi, ami megmutatja, hogy mások értékesnek találnak.

És Te mennyire tartod értékesnek saját magad? Növeld a hatékonyságát önmagad fejlesztésének és elfogadásának drasztikus, ám gyökeres változással!

A több hónapnyi szenvedést megspóroló részletekért kattints ide!

Érdekel ennél még több hasznos tanács? Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét?l, Akkor ezt az anyagomat mindenképpen nézd meg most!