Társasági elfogadottság

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Könnyebbnek találtad valaha is megszólítani az embereket egy házibuliban, mint egy szórakozóhelyen? Megfigyelted, hogy a nők fogékonyabbak voltak rád, ha a társaságodban volt egy másik női ismerős? A két korábbi kérdés kapcsolatban áll egymással, s mindkettő a társasági elfogadottság terméke.

A társasági elfogadottság, (vagy szociális bizonyíték), hogy a te nézőpontod, világképed magasabb értékkel bír, mint a lányé. Ez onnan indul, hogy besétálsz egy klubba egy híresség társaságában, vagy egyszerűen csak jól szórakozol a barátaiddal, s nem olyan társaság vagytok, aki álldogál és les a következő lehetőségre várva.

A házibulik az egyik legkönnyebb helyek, ha kizárólag az ismerkedésen van a hangsúly. A társasági elfogadottság miatt, mivel minden meghívott valamilyen kapcsolatban áll a házigazdával. Általában egy vagy két ugrás a kapcsolati hálóban a távolság közted és a reménybeli leányzó között, s az hogy meghívtak, már eleve egy garancia is neki arra, hogy megéred a pénzed.

A társasági elfogadottságot nem lehet egyetlen példára korlátozni. Egyenesen odasétálni az ajtóban álló biztonsági őrhöz egy zsúfolt diszkó előtt, s bebocsájtást nyerni a többiek előtt, akik a sorban állnak, ugyancsak a társasági elfogadottság egyik formája. Leegyszerűsítve, bármi, ami megmutatja, hogy mások értékesnek találnak.

És Te mennyire tartod értékesnek saját magad? Növeld a hatékonyságát önmagad fejlesztésének és elfogadásának drasztikus, ám gyökeres változással!

A több hónapnyi szenvedést megspóroló részletekért kattints ide!