Te kifogást vagy megoldást keresel?

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

A sikertelenséget megváltoztatni és nem kifogásokkal elaltatni érdemes

A következő találkozón a fő hangsúly a hozzáállásra került. Ugyanis a résztvevő srác úgy gondolta, hogy úgy jön oktatásra, hogy semmi energiája nincs, levertnek látszott és többször is csak nehezen tudtunk egyről a kettőre jutni.

Találd meg az energiaközpontot

Ez így nem megy. Ahogy te érzed magad, úgy éreznek a lányok is. Ha rossz napot fogsz ki, nincs hangulatod semmihez, és kevésnek érzed magad, vagy azt gondolod, semmi sem jön ma össze, akkor tényleg így is lesz.

Ezt az állapotot a lányok is azonnal érzékelik finom kis receptoraikkal és minden kétséget kizáróan tudják, milyen állapotban is vagy. Próbáld ki, hogy kiállsz egy forgalmas csomóponthoz.

Első alkalommal úgy, hogy nem érzed magad a toppon. Tegyük fel, hogy aznap csupa bosszúság ért és nem tudod hogy mit is akarsz, csak kijöttél, mert épp ma van a napja. Figyeld meg az emberek zöme ki fog kerülni, kitér előled és nem hagyja, hogy végigmond a mondanivalódat.

Amikor taszítod és amikor vonzod a környezeted

Hogy miért? Mert magad sem tudod, hogy miért vagy kint. Nincs cél, nincs motiváció, csak a megszokás, rutin vagy épp egy spontán ötlet, hogy na akkor ma gyakoroljunk.

Ellenben próbáld ki akkor, amikor a következő alkalommal a napod jól alakult, a munkatársaid megdicsértek egy projekt sikere miatt, kellemeset beszélgettél egy vevővel a sparban, vagy pusztán jól érzed magad a bőrödben és őszintén mosolyogsz a szembe jövőkre.

Amikor a tapasztalat igazol: így is lehet

Érezni fogod a különbséget. Határozott és magabiztos leszel, nem gondolkodsz azon, hogy most akkor mit is kellene csinálnod. Egyszerűen élvezni akarod! Egyszerűen csak szórakozni akarsz, csak egy jót játszani . Ez az egész amúgy sem több, csak játék. Minden nap új eséllyel. Soha nincs vége, mindig játékban vagy, még akkor is, ha nem hiszed el, vagy nem is mindig akarod elhinni. Egyes szituációk kikényszerítik a cselekvést, mások pont ellenkezőleg.

A lényeg, hogy legyen folytonosság, viszontválasz és tudd értékelni magad, hogy honnan hova juttottál el. Könnyű azt mondani, hogy nem tudom mit mondjak, nem tudom hogyan állítsam meg, hogy érjem el, hogy vonzódjon hozzám stb.

Hasonló a hasonlót

Aztán csak panaszkodsz és panaszkodsz így tovább. Így csupán azt éred el, hogy olyan emberek találnak meg, akik szintén mindig pórul járnak és ezért megnyugvással tölti el őket a tudat, hogy hozzájuk hasonlóakkal találkoznak. „Mert ha neked nem megy, akkor én sem lehetek olyan rossz” – gondolhatják. De ez túl könnyű, túl egyszerű.

Elárulok valamit: ha elég kitartóan dolgozol érte, és igazán akarod a célod, megtalál a siker. Olyan nincs, hogy a befektetett munka ne térülne meg, csupán szorgalomra és sok tucat órára van szükséged, hogy fejleszd magad.

Aki ma a nulláról elkezdi az heti kétszer két óra gyakorlással meg némi elméleti ismerettel felvértezve fél év múlva már egy egészen komoly szintre juthat ahhoz képest, honnan kezdte.

Hát ennyi. Te kifogást vagy megoldást keresel?

Ha nem ártana neked is egy kis fenékberúgás, hogy kilendülj a nőkkel való sikerek felé, akkor az oktatók vezénylete alatt ezt most megkaphatod! Akár 1-2 alkalommal is állunk rendelkezésedre a VIP coachingon, hogy személyre szabottan segítsünk neked. Itt találod az információkat.

Küzdj meg félelmeiddel, szorongásaiddal és tanuld meg a leghatékonyabb technikákat ez egész hétvégés tréningünkön! Kattints ide a részletekért!