3.PUA Konferencia (már nem kapható)

2 970 Ft

A III. PUA Konferencián felvett DVD-n található előadások hatására alapos ismereteket és gyakorlatot szerezve a nőkkel való ismerkedés terén, legyőzöd félelmeidet és gátlásaidatnöveled az önbizalmadat, és könnyen szerzel magadnak egy csodálatos barátnőt. Ezután képes vagy megállni a helyedet egy harmonikus párkapcsolatban is.

Cikkszám: 3.PUA Konferencia Kategória:

Neked szól a DVD csomag...

ha képes vagy meghozni a döntést, hogy mostantól fogva az életed irányát és hogy kivel hoz össze a sors a saját kezedbe veszed, mert nem vagy hajlandó többé mások kedve szerint élni, a saját utadat akarod járni, és olyan nővel akarsz együtt lenni, akit TE választottál, nem pedig olyannal akivel csak azért vagy, mert nincs más lehetőséged.

Mit tanulsz meg pontosan DVD csomagból?

3 SZUPERTITKOS BŰVÉSZ CSAJOZÁSI TRÜKK

– HIVATÁSOS MENTALISTA-BŰVÉSSZEL (MELYEKET TE IS AZONNAL ELSAJÁTÍTHATSZ)

III. MAGYAR TOP PUA TALKSHOW – “HA NEKIK MENT, NEKED IS FOG!”

Ők azok a hiteles hús vér emberek, akiktől megtanulhatod, hogy TE is hogyan változtathatod meg az életedet

Az előző 2 konferencián a LEGMOTIVÁLÓBBNAK és LEGTANULSÁGOSABBNAK megszavazott interaktív előadás!

EROTIKUS, FELIZGATÓ ÉRINTÉSEK ÉS MASSZÁZS OKTATÁS (BEMUTATÓVAL!)

Ami a legszebb az egészben, hogy nem kell profi masszőrnek lenned, hogy képes legyél a nőkből ilyen brutális, és tartós vonzalmat kiépíteni pár érintéssel!

TE leszel az a srác, aki tudja, hol és hogyan kell a nőket megérinteni, miközben a férfiak 94%-kának fogalma sincsen ezekről a pontokról! (mindenki azt gondolja, hogy a nemiszervek izgatása a leghatékonyabb – ez csak részben igaz, vannak olyan pontok a nő testén, melyekkel hasonló hatást lehet kiváltani radar alatt úgy, hogy közben egy kávézóban, moziban, vagy egy padon ültök a parkban és egyáltalán nem tűnik erotikusnak a lány számára – a hatása viszont annál jobban az!:)

A 6 TRANSZFORMÁLÓ TANÁCS, AMIT TOLLE-TÓL, OSHO-TÓL ÉS GANDHI-TÓL TANULHATSZ MEG ÉS MELY 100X TÖBBET ÉR MINDEN TITKOS CSAJOZÁSI TECHNIKÁNÁL

A SIKERES ÉS HOSSZÚTÁVÚ PÁRKAPCSOLAT 9 TITKA

Lehetővé tesszük, hogy megtanulj minden titkot, technikát, és alig ismert igazságot azzal kapcsolatban, hogy mi az, ami igazán kíváncsivá teszi a nőket… és mi különbözteti meg a férfiak 97 százalékát, akiknek a megközelítését a nők elutasítják, a férfiak azon 3 százalékától, akiknek nem tudnak ellenállni.

Ez a hihetetlen 3 DVD-ből álló videótanfolyam meg fogja neked mutatni, hogyan tudsz azonnal a frusztrált és kétségbeesett ismerkedőből és társkeresőből a nők és a hódítás mesterévé válni csupán néhány óra alatt.

Elérheted azt, hogy a társkereséssel kapcsolatos frusztrációból és zavarodottságból elérj odáig, hogy lenyűgöző kapcsolataid vannak olyan nőkkel, akikre leginkább vágysz (még azokkal is, akikről korábban azt gondoltad, hogy nem a te súlycsoportod, vagy akiket lehetetlen kíváncsivá tenni)

Nem számít, hogy mi a munkád, milyen a fizikai megjelenésed, vagy milyen tapasztalataid vannak a randizásban.

Amit ezekben a videókban tanulhatsz meg, az tényleg teljesen átfordítja az ismerkedés és társkeresés élményét.

Ez lesz a legnagyszerűbb befektetésed, amit valaha is tettél a párkeresés szempontjából… és látni fogod a drámai eredményeket már az első alkalommal, amikor nőkkel ismerkedsz, és használhatod a programban tanultakat.

Igen, az ebben programban megmutatott titkok ennyire erőteljesek.

Miben fejlődhetsz TE is, mint akik résztvettek a III.PUA Konferencián?

Ha hiszed, ha nem, ilyen és ekkora áttörést segítő oktatás Magyarországon nem létezik.
Külföldön van pár ehhez hasonló oktatóanyag, áruk olyan 280 és 750 dollár között mozog, mely jelenlegi árfolyamon számolva 60.514 – 162.092 Ft. Magad is utánajárhatsz, de azt jobb ha tudod, hogy mi a tudásunkat Magyarországon, magyar lányokon tesztelve gyűjtöttük és ami Amerikában működik, az Magyarországon egyáltalán nem biztos, hogy fog. (a teljesen más kultúra miatt, más személyiségűek az emberek – nem beszélve az angol és magyar nyelv közti hatalmas különbségekről)

Mi sem tehettünk mást, mint hogy mi magunk jártunk ki éveken keresztül és szólítottunk meg több 10.000 nőt, töltöttünk el több 1.000 órát a terepen, a plázákban, parkokban, sétálóutcákon, boltokban, az éjszakában, bárokban, klubbokban…és tanultuk meg, hogy pontosan hol, mi és hogyan működik. 

Most ezt a tudást adjuk át Neked ezen a DVD csomagon keresztül. Értéke: felbecsülhetetlen. 

Magad is megjárhatod ezt a hosszú utat, de előre figyelmeztetlek, hogy évekig fog tartani és millió kudarc fog érni, melyet most megspórolhatsz magadnak, ha ezt a minimális pénzt magadba fekteted.

Mi segíteni akarunk Neked az önbizalmad és a csajozási képességeid fejlesztésében, így a magyar keresetekhez áraztuk be a DVD tanfolyamot, melynek ára csak 19.950 Ft.

Most egy hihetetlen, limitált ideig tartó akció keretein belül az ára csak:

2 970 Ft

Ne habozz, rendeld meg most azonnal – míg vissza nem áll az eredeti árra a DVD csomag!

Milyen esetben égetően fontos, hogy a DVD tudásával gazdagodj?

Rendeld meg a DVD csomagot és tanulj belőle ha:

Gyakori Kérdésekre adott válaszaink

Természetesen IGEN! A PUA.HU-t látogató emberek több, mint 70%-a ebbe a kategóriába tartozik, tehát teljeskörűen, sok 100 különböző személyiségfejlesztő és ismerkedési módszerrel és technikával fel vagyunk készülve arra, hogy segítsünk Neked, nem beszélve a korábbi több éves tapasztalatunkról ezen a szakterületen! 🙂

Mivel minden termékünk online, így nem postázunk semmit. Az e-számlát is emailben fogod megkapni, így a címedre semmit sem küldünk!

Az eddigi legidősebb tanítványunk már 60 éves is elmúlt, és sokan jöttek már hozzánk az 50-es korosztályból is. Semmi sem lehetetlen, szeretjük a kihívásokat, és mindig felhívjuk a figyelmet arra a tényre, hogy a vonzalom törvényei nem korfüggőek és sok nő keresi a párját minden korosztályban.

Vállalkozásunk hátterében hivatalos magyar cég áll, és minden egyes beérkezett utalásról vagy banki befizetésről a NAV (Nemzeti Adó és Vámhivatal) által előírt szabályok szerint, kötelezően e-számlát állítunk ki az átutaló részére. Ezen kívül a bankkártyás fizetés a garancia arra, hogy cégünk át lett világítva az OTP Simple által. Azért szeretjük jobban az azonnali fizetést, átutalást, mert egyszerűbb, gyorsabb, nem kell hozzá időpontot egyeztetni, és természetesen nyoma van, tehát később teljeskörűen bizonyítható mindkét fél részére!

Bármennyire is jó színészek a nők, nyitott szemmel könnyen fel lehet ismerni, hogy az érdeklődési jel igaz, vagy hamis. Ha összehasonlítod a rejtett kamerás csajozási felvételeinket egy brazil szappanoperával, látni fogod a különbséget, hogy míg a sorozatból azonnal levágható, hogy előre meg van írva, addig a mi videónk, egytől-egyig a valóságban felvett, megtörtént, igaz felvételek!

Ha tanultál már egy kis testbeszédet, akkor jól láthatod, hogy ezek az emberek mind őszintén mesélik el, hogy milyen változásokon mentek keresztül. Másrészről: egy jól menő vállalkozás vagyunk már évek óta, és hírnevünk miatt már a Blikk, Duna TV, TV2, Class Fm, Kossuth rádió, RTL Klub, VIVA Tv, Cosmo stb. is foglalkozott velünk a médiában. Szerinted megérné számunkra bármit kockáztatni?

Több száz cikket, oktató videót, rejtett kamerás videót, ebook-ot, előadás részleteket tettünk elérhetővé a PUA.HU-n az évek alatt teljesen ingyen, hogy bárki, bárhonnan elérhesse őket és elkezdhessen fejlődni. Aki a gyorsabb utat választja, mert szüksége van profi tanácsokra és segítségre, az eljön hozzánk egy 3 napos tréningre, pua konferenciára, pua táborba, rendel egy oktatóanyagot vagy könyvet. Lehúzásról vagy megtévesztésről szó sincsen és soha nem ígértünk senkinek sem olyat, amit ne teljesítettünk volna! Kérdezz meg nyugodtan bárkit, aki ismer minket vagy nálunk már járt korábban! Sokan vannak!

Miben fejlődtek korábbi ügyfeleink?

Hallgasd meg azokat, akiknek oktatóanyagaink hatására lett barátnője és erős önbizalma!

Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása

100% pénzvisszafizetési garancia, 0 kockázat

Ha bármilyen oknál fogva nem lennél elégedett a videókkal és a benne lévő anyaggal, akkor jelezd felém 30 napon belül és a teljes összeget visszaadom. Meg fogod látni, hogy ha gyakorlatba ülteted az itt lévő hatalmas tudást, lépésről-lépésre végigcsinálod a programot és a gyakorlatba is beülteted, akkor rövid időn belül te is eredményeket fogsz elérni, mint a több ezer korábbi ügyfelünknek az elmúlt több, mint 10 évben! Szóval hajrá! 🙂