4.PUA Konferencia (már nem kapható)

2 970 Ft

1 Nap Alatt Megtanítjuk Neked, Hogyan Szerezz Magadnak Olyan Barátnőt, Akire Már Régóta Vágysz És Akivel Boldog Életed Lesz!
A IV. PUA Konferencián tanultak hatására, képes leszel megszerezni és megtartani álmaid nőjét, hogy utána boldog életet élj!

Cikkszám: 4.PUA Konferencia Kategória:

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

A IV. PUA konferencián

több száz sikertitkot, új, életmentő gondolkodásmódot és hatékony ismerkedési és párkapcsolati módszert fogsz megtanulni!
A NAPPALI CSAJOZÁS LEGJOBB STRATÉGIÁI (SOHA, SEHOL NEM LÁTOTT REJTETT KAMERÁS FELVÉTELEKKEL!)

Yad, a világhírű félig angol félig iráni TOP PUA, a nappali csajozás (daygame) nagymestere bemutatja, hogyan képes egy önmagát is kifejezetten rondának tartó ember a nők legszebbjeit megismerni és elcsábítani, kihasználva a nappali csajozás rejtett ismerkedési titkait és trükkjeit

Yad megfogja tanítani Neked, a több, mint 5 éves nappali csajozási tapasztalatából, hogyan sikerült neki ismeretlen nők tucatjait megcsókolni nappal 10 percen belül, számok ezreit megszerezni a világ számos országában, hogyan volt tucatszor szerelmeskedés-szel végződő kalandja utcai ismerkedések után pár órán belül és mindezt hogyan válthatod valóra Te is!

A legszakszerűbb nappali csajozási tippeket fogod felfedezni a rejtett kamerás felvételeken keresztül és Te is képessé válsz arra, hogy boltban, utcán, plázában, parkban, buszmegállóban, vonaton vagy akár állatkertben szedj fel szebbnél-szebb nőket és válogass közülök kedvedre!

ANGOL TUDÁS NEM SZÜKSÉGES! Az előadást és a videókat is tolmács fordítja így kérdezni is tudsz majd Yadtól!

A BARÁTNŐSZERZÉS ELTITKOLT FORTÉLYAI – HOGYAN SZEREZZ MAGADNAK BARÁTNŐT SIKERESEN?
HOGYAN SZEREZD VISSZA AZ EXBARÁTNŐDET?

Eláruljuk Neked, hogyan tudod visszaszerezni pár lépésben korábbi szerelmedet/párodat és hogy van-e értelme…

Gyorsan megfogod érteni a szakításotok lehetséges okait, és a hibákból tanulva azonnal képes leszel megfejteni a ‘kódot’ exbarátnődhöz.

Rádöbbensz majd arra, hogy eddig mennyire el voltál vakítva és nem láttad, hogy miért romlik meg a kapcsolatod.

A BOLDOG ÉS MEGHITT PÁRKAPCSOLAT EZER ÉVES VASTÖRVÉNYEI
2 ÚJ! AZONNAL TANULHATÓ SZUPERTITKOS MENTALISTA TRÜKK CSAJOZÁSHOZ
SZIKLASZILÁRD ÖNBIZALOM ÉPÍTÉS – 100 % GYAKORLATI TANÁCSOK
A CÉLTUDATOS ISMERKEDÉS ÚTMUTATÓJA – OLYAN NŐT TALÁLJ MAGADNAK, AMILYEN ILLIK HOZZÁD!
AZ ETIKUS CSAJOZÁS ALAPPILLÉREI
IV. MAGYAR TOP PUA TALKSHOW – ‘HA NEKIK MENT, NEKED IS FOG – MEGMUTATJÁK AZ UTAT!’

Az előző 3 konferencián a LEGMOTIVÁLÓBBNAK és LEGTANULSÁGOSABBNAK megszavazott interaktív előadás!

AZ ELŐADÓK:

MEX DELUXE – A MAGYAR PUA KÖZÖSSÉG ÉS A PUA KONFERENCIA ALAPÍTÓJA

 2005-ben volt egy 2 hétig tartó kapcsolata, mikor ráeszmélt, hogy fogalma sincs a nőkről és az ismerkedésről. Ekkor elkezdte önmagát megváltoztatni, és rövid időn belül az élete egy 180 fokos fordulatot vett. 2007-ben megalapította a PUA.HU Magyar Csajozási Közösséget. Mex pontosan tudja, milyen érzés lúzernek lenni és mi kell ahhoz, hogy valaki megváltoztassa önmagát és az életét, mivel ő is 0-ról indult, gyenge realitásű, szűz srácként. Több éve ad tanácsot férfiak ezreinek napi szinten, pillanatok alatt meglátja, hogy kinek milyen gyenge pontjai vannak és mik a hibái, miken kell változtatnia, hogy fejlődjön és sikeresebbé váljon.

YAD – A NAPPALI ISMERKEDÉS VILÁGHÍRŰ TOP PUA-JA (DAYGAME.COM)

Yad az a srác, akire nem lehet azt mondani, hogy csak azért jó a nőknél, mert: jóképű, gazdag, magas, izmos, mivel ezek a jelzők közül egyik sem illik rá. Ő aztán tényleg megcáfol minden pua-ellenes elméletet, mely szerint a csajozásban csak az lehet sikeres, aki gazdag, jóképű vagy izmos, mivel ő inkább: köpcös, alacsony, hosszú hajú, szóval kívülről egy nem túl vonzó srác.

De Yad hatalmas sikere és titka miben rejlik?

Iszonyatosan nagy tapasztalata van a nappali csajozásban (több éve, 365 napból több, mint 300-at a terepen van, plázákban, utcán, boltokban stb.!) és kifejlesztette és Téged is ki fog képezni a leghatékonyabb nappali ismerkedési technikák sikeres és eredményes használatára!

Mint láthatod, ezek nem annyira ördöngős dolgok, és bárki képes lehet arra, hogy megtanulja! Ígérte, hogy több rejtett kamerás videót fog bemutatni, melyeket még sehol sem mutatott meg! Gyere el a IV. PUA Konferenciára, ismerd meg őt személyesen és tanulj meg Nappal hatékonyan csajozni!

MARTON GÁBOR (GABESZ) – PUA.HU TRÉNER ÉS A SIKERKÖZÖSSÉG EGYIK ALAPÍTÓJA

Gabesz tinédzser éveiben volt, hogy sírt azon lányok után, akik nem akartak vele randizni menni. Masszívan sikere akkor lett, mikor rátalált a csajozási közösségre Magyarországon.

Hamar beépült és hihetetlen gyorsasággal fejlődött, TOP PUA lett és Mex felkérte, hogy csatlakozzon az oktatói gárdához. Ő az a srác, aki sosem szomorú, sosem letört, és bárkibe lelket tud önteni az erős pozitív kisugárzása miatt. Gabeszt ebből kifolyólag ritkán utasítják el a lányok, ha Veled együtt csajozik, akkor szinte minden egyes lánycsoport varázskapunkként fog nyílni előttetek!

MENTALISTÁJA ÉS BŰVÉSZ TRÜKKÖK

Hódíts nőket meg mentalista mutatványokkal, gondolat és testbeszéd olvasási trükkökkel. A leghatékonyabb metódusok, hogyan bolondítsd magadba a nőket pár gyorsan tanulható, mentalista és testbeszéd leolvasásos mutatvánnyal!

MAGYAR TOP PUA-K

A legjobb és legtapasztaltabb magyar csajozó guruk és trénerek: Joe, West, Gabesz, Misi, Svéd, Stinson, Kevin. Elmesélik Neked, hogyan kezdték, milyen akadályokon és kudarcokon kellett túllépniük, hogy Mo. legjobb csajozási gurujaivá váljanak. Többjük már boldog párkapcsolatban él és most a saját történeteikből fogod megtanulni, TE hogyan változtathatod meg az életedet!

Gyakori Kérdésekre adott válaszaink

Természetesen IGEN! A PUA.HU-t látogató emberek több, mint 70%-a ebbe a kategóriába tartozik, tehát teljeskörűen, sok 100 különböző személyiségfejlesztő és ismerkedési módszerrel és technikával fel vagyunk készülve arra, hogy segítsünk Neked, nem beszélve a korábbi több éves tapasztalatunkról ezen a szakterületen! 🙂

Mivel minden termékünk online, így nem postázunk semmit. Az e-számlát is emailben fogod megkapni, így a címedre semmit sem küldünk!

Az eddigi legidősebb tanítványunk már 60 éves is elmúlt, és sokan jöttek már hozzánk az 50-es korosztályból is. Semmi sem lehetetlen, szeretjük a kihívásokat, és mindig felhívjuk a figyelmet arra a tényre, hogy a vonzalom törvényei nem korfüggőek és sok nő keresi a párját minden korosztályban.

Vállalkozásunk hátterében hivatalos magyar cég áll, és minden egyes beérkezett utalásról vagy banki befizetésről a NAV (Nemzeti Adó és Vámhivatal) által előírt szabályok szerint, kötelezően e-számlát állítunk ki az átutaló részére. Ezen kívül a bankkártyás fizetés a garancia arra, hogy cégünk át lett világítva az OTP Simple által. Azért szeretjük jobban az azonnali fizetést, átutalást, mert egyszerűbb, gyorsabb, nem kell hozzá időpontot egyeztetni, és természetesen nyoma van, tehát később teljeskörűen bizonyítható mindkét fél részére!

Bármennyire is jó színészek a nők, nyitott szemmel könnyen fel lehet ismerni, hogy az érdeklődési jel igaz, vagy hamis. Ha összehasonlítod a rejtett kamerás csajozási felvételeinket egy brazil szappanoperával, látni fogod a különbséget, hogy míg a sorozatból azonnal levágható, hogy előre meg van írva, addig a mi videónk, egytől-egyig a valóságban felvett, megtörtént, igaz felvételek!

Ha tanultál már egy kis testbeszédet, akkor jól láthatod, hogy ezek az emberek mind őszintén mesélik el, hogy milyen változásokon mentek keresztül. Másrészről: egy jól menő vállalkozás vagyunk már évek óta, és hírnevünk miatt már a Blikk, Duna TV, TV2, Class Fm, Kossuth rádió, RTL Klub, VIVA Tv, Cosmo stb. is foglalkozott velünk a médiában. Szerinted megérné számunkra bármit kockáztatni?

Több száz cikket, oktató videót, rejtett kamerás videót, ebook-ot, előadás részleteket tettünk elérhetővé a PUA.HU-n az évek alatt teljesen ingyen, hogy bárki, bárhonnan elérhesse őket és elkezdhessen fejlődni. Aki a gyorsabb utat választja, mert szüksége van profi tanácsokra és segítségre, az eljön hozzánk egy 3 napos tréningre, pua konferenciára, pua táborba, rendel egy oktatóanyagot vagy könyvet. Lehúzásról vagy megtévesztésről szó sincsen és soha nem ígértünk senkinek sem olyat, amit ne teljesítettünk volna! Kérdezz meg nyugodtan bárkit, aki ismer minket vagy nálunk már járt korábban! Sokan vannak!

Miben fejlődtek korábbi ügyfeleink?

Hallgasd meg azokat, akiknek oktatóanyagaink hatására lett barátnője és erős önbizalma!

Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása

100% pénzvisszafizetési garancia, 0 kockázat

Ha bármilyen oknál fogva nem lennél elégedett a videókkal és a benne lévő anyaggal, akkor jelezd felém 30 napon belül és a teljes összeget visszaadom. Meg fogod látni, hogy ha gyakorlatba ülteted az itt lévő hatalmas tudást, lépésről-lépésre végigcsinálod a programot és a gyakorlatba is beülteted, akkor rövid időn belül te is eredményeket fogsz elérni, mint a több ezer korábbi ügyfelünknek az elmúlt több, mint 10 évben! Szóval hajrá! 🙂