4.PUA Konferencia (már nem kapható)

2 970 Ft

1 Nap Alatt Megtanítjuk Neked, Hogyan Szerezz Magadnak Olyan Barátnőt, Akire Már Régóta Vágysz És Akivel Boldog Életed Lesz!
A IV. PUA Konferencián tanultak hatására, képes leszel megszerezni és megtartani álmaid nőjét, hogy utána boldog életet élj!

Cikkszám: 4.PUA Konferencia Kategória:

A IV. PUA konferencián

több száz sikertitkot, új, életmentő gondolkodásmódot és hatékony ismerkedési és párkapcsolati módszert fogsz megtanulni!
A NAPPALI CSAJOZÁS LEGJOBB STRATÉGIÁI (SOHA, SEHOL NEM LÁTOTT REJTETT KAMERÁS FELVÉTELEKKEL!)

Yad, a világhírű félig angol félig iráni TOP PUA, a nappali csajozás (daygame) nagymestere bemutatja, hogyan képes egy önmagát is kifejezetten rondának tartó ember a nők legszebbjeit megismerni és elcsábítani, kihasználva a nappali csajozás rejtett ismerkedési titkait és trükkjeit

Yad megfogja tanítani Neked, a több, mint 5 éves nappali csajozási tapasztalatából, hogyan sikerült neki ismeretlen nők tucatjait megcsókolni nappal 10 percen belül, számok ezreit megszerezni a világ számos országában, hogyan volt tucatszor szerelmeskedés-szel végződő kalandja utcai ismerkedések után pár órán belül és mindezt hogyan válthatod valóra Te is!

A legszakszerűbb nappali csajozási tippeket fogod felfedezni a rejtett kamerás felvételeken keresztül és Te is képessé válsz arra, hogy boltban, utcán, plázában, parkban, buszmegállóban, vonaton vagy akár állatkertben szedj fel szebbnél-szebb nőket és válogass közülök kedvedre!

ANGOL TUDÁS NEM SZÜKSÉGES! Az előadást és a videókat is tolmács fordítja így kérdezni is tudsz majd Yadtól!

A BARÁTNŐSZERZÉS ELTITKOLT FORTÉLYAI – HOGYAN SZEREZZ MAGADNAK BARÁTNŐT SIKERESEN?
HOGYAN SZEREZD VISSZA AZ EXBARÁTNŐDET?

Eláruljuk Neked, hogyan tudod visszaszerezni pár lépésben korábbi szerelmedet/párodat és hogy van-e értelme…

Gyorsan megfogod érteni a szakításotok lehetséges okait, és a hibákból tanulva azonnal képes leszel megfejteni a ‘kódot’ exbarátnődhöz.

Rádöbbensz majd arra, hogy eddig mennyire el voltál vakítva és nem láttad, hogy miért romlik meg a kapcsolatod.

A BOLDOG ÉS MEGHITT PÁRKAPCSOLAT EZER ÉVES VASTÖRVÉNYEI
2 ÚJ! AZONNAL TANULHATÓ SZUPERTITKOS MENTALISTA TRÜKK CSAJOZÁSHOZ
SZIKLASZILÁRD ÖNBIZALOM ÉPÍTÉS – 100 % GYAKORLATI TANÁCSOK
A CÉLTUDATOS ISMERKEDÉS ÚTMUTATÓJA – OLYAN NŐT TALÁLJ MAGADNAK, AMILYEN ILLIK HOZZÁD!
AZ ETIKUS CSAJOZÁS ALAPPILLÉREI
IV. MAGYAR TOP PUA TALKSHOW – ‘HA NEKIK MENT, NEKED IS FOG – MEGMUTATJÁK AZ UTAT!’

Az előző 3 konferencián a LEGMOTIVÁLÓBBNAK és LEGTANULSÁGOSABBNAK megszavazott interaktív előadás!

AZ ELŐADÓK:

MEX DELUXE – A MAGYAR PUA KÖZÖSSÉG ÉS A PUA KONFERENCIA ALAPÍTÓJA

 2005-ben volt egy 2 hétig tartó kapcsolata, mikor ráeszmélt, hogy fogalma sincs a nőkről és az ismerkedésről. Ekkor elkezdte önmagát megváltoztatni, és rövid időn belül az élete egy 180 fokos fordulatot vett. 2007-ben megalapította a PUA.HU Magyar Csajozási Közösséget. Mex pontosan tudja, milyen érzés lúzernek lenni és mi kell ahhoz, hogy valaki megváltoztassa önmagát és az életét, mivel ő is 0-ról indult, gyenge realitásű, szűz srácként. Több éve ad tanácsot férfiak ezreinek napi szinten, pillanatok alatt meglátja, hogy kinek milyen gyenge pontjai vannak és mik a hibái, miken kell változtatnia, hogy fejlődjön és sikeresebbé váljon.

YAD – A NAPPALI ISMERKEDÉS VILÁGHÍRŰ TOP PUA-JA (DAYGAME.COM)

Yad az a srác, akire nem lehet azt mondani, hogy csak azért jó a nőknél, mert: jóképű, gazdag, magas, izmos, mivel ezek a jelzők közül egyik sem illik rá. Ő aztán tényleg megcáfol minden pua-ellenes elméletet, mely szerint a csajozásban csak az lehet sikeres, aki gazdag, jóképű vagy izmos, mivel ő inkább: köpcös, alacsony, hosszú hajú, szóval kívülről egy nem túl vonzó srác.

De Yad hatalmas sikere és titka miben rejlik?

Iszonyatosan nagy tapasztalata van a nappali csajozásban (több éve, 365 napból több, mint 300-at a terepen van, plázákban, utcán, boltokban stb.!) és kifejlesztette és Téged is ki fog képezni a leghatékonyabb nappali ismerkedési technikák sikeres és eredményes használatára!

Mint láthatod, ezek nem annyira ördöngős dolgok, és bárki képes lehet arra, hogy megtanulja! Ígérte, hogy több rejtett kamerás videót fog bemutatni, melyeket még sehol sem mutatott meg! Gyere el a IV. PUA Konferenciára, ismerd meg őt személyesen és tanulj meg Nappal hatékonyan csajozni!

MARTON GÁBOR (GABESZ) – PUA.HU TRÉNER ÉS A SIKERKÖZÖSSÉG EGYIK ALAPÍTÓJA

Gabesz tinédzser éveiben volt, hogy sírt azon lányok után, akik nem akartak vele randizni menni. Masszívan sikere akkor lett, mikor rátalált a csajozási közösségre Magyarországon.

Hamar beépült és hihetetlen gyorsasággal fejlődött, TOP PUA lett és Mex felkérte, hogy csatlakozzon az oktatói gárdához. Ő az a srác, aki sosem szomorú, sosem letört, és bárkibe lelket tud önteni az erős pozitív kisugárzása miatt. Gabeszt ebből kifolyólag ritkán utasítják el a lányok, ha Veled együtt csajozik, akkor szinte minden egyes lánycsoport varázskapunkként fog nyílni előttetek!

MENTALISTÁJA ÉS BŰVÉSZ TRÜKKÖK

Hódíts nőket meg mentalista mutatványokkal, gondolat és testbeszéd olvasási trükkökkel. A leghatékonyabb metódusok, hogyan bolondítsd magadba a nőket pár gyorsan tanulható, mentalista és testbeszéd leolvasásos mutatvánnyal!

MAGYAR TOP PUA-K

A legjobb és legtapasztaltabb magyar csajozó guruk és trénerek: Joe, West, Gabesz, Misi, Svéd, Stinson, Kevin. Elmesélik Neked, hogyan kezdték, milyen akadályokon és kudarcokon kellett túllépniük, hogy Mo. legjobb csajozási gurujaivá váljanak. Többjük már boldog párkapcsolatban él és most a saját történeteikből fogod megtanulni, TE hogyan változtathatod meg az életedet!

Gyakori Kérdésekre adott válaszaink

[elementor-template id=”25806″]

[elementor-template id=”24759″]

[elementor-template id=”24786″]

Érdekel ennél még több hasznos tanács? Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét?l, Akkor ezt az anyagomat mindenképpen nézd meg most!