5.PUA Konferencia (már nem kapható)

7 700 Ft

Hódítások Rejtett Kamerás Felvételeken

Praktikák a harmonikus és örömteli párkapcsolathoz, melyek tartós boldogsághoz vezetnek
Sztárvendég: Hevesi Krisztina szerelmeskedésológus: Hogyan kell szerelmeskedéselni? Hogyan legyél a lepedők királya és érj el többszörös orgazmust a nőknél?
V.TOP PUA Talkshow – “Ha nekik ment, Neked is fog – Megmutatják az UTAT!”
Megingathatatlan önbizalom építés – kizárólag gyakorlati tippek
Mondj búcsút a barát zónának!

Cikkszám: 5.PUA Konferencia Kategória:
Hódítások Rejtett Kamerás Felvételeken –

Bemutatjuk hogyan szerezz magadnak barátnőt?!

LE FOG ESNI AZ ÁLLAD!

A rejtett kamerás videóinkon látni fogod, hogy mi hogyan csajozunk nappal és éjszaka! Így azonnal Te is bele akarsz majd vágni, akkora kedvet fogsz kapni hozzá!

Ismerd meg azokat a barátnőszerzési recepteket, melyeket eddig a menő haverjaid és a nők teljesen elhallgattak előled.

Értsd meg a barátnőszerzés folyamatának 5 fázisát és az egyes részekhez tartozó kihagyhatatlan elemeket, mert utána azonnal tudni fogod, hogy pontosan mikor, mit csinálj és mondj, hogy a kiszemelt bombanő a karjaidban legyen rövid időn belül!

Rázd le magadról a média és a női magazinok agymosását, hogy gazdagnak és kigyúrtnak kell lenned ahhoz, hogy boldog párkapcsolatod lehessen egy elbűvölő nővel – MOST BEBIZONYÍTOM NEKED AZ ELLENKEZŐJÉT!

Praktikák a harmonikus és örömteli párkapcsolathoz, melyek tartós boldogsághoz vezetnek

Most végre megtudod, hogyan és hol találj magadnak olyan nőt, aki tényleg illik hozzád és aki mellett teljes életet élhetsz férfiként!

Hidd el, nem kell mindent teljesen megváltoztatnod magadban, hogy boldog és igaz társra találj! Eláruljuk, hogy személyiséged mely részein változtass és mely részeit hagyd úgy, ahogy van!

Szakszerű konfliktus kezelési stratégiák, melyek segítségével Te maradhatsz az meghatározó fél minden helyzetben.

Miért van az, hogy a párod időnként kevesebb figyelmet szentel neked?

Megmutatom hogyan vedd észre, hogy a kapcsolatotok rossz irányba megy és hogy hogyan fordíthatod vissza ezt a folyamatot.

Hogyan készítsd fel magad az elkerülhetetlen válság szituációkra és hogyan legyen eredményes a kommunikációd.

Az 5 leggyakoribb burkolt csapda, amelybe belesétálhattok egy kapcsolatban, és hogyan kerülheted el ezeket.

Világossá válik számodra, a két nem kommunikációjában használt módszerek különbségei.

Hogyan ismerd fel elsőként saját érzelmeidet, hogy aztán a barátnőd érzelmeid is át tud látni.

Miért lényeges, hogy tisztában legyél vele mikor hallgass és mikor adhatsz tanácsot?

Értsd meg, hogy mit lehet megváltoztatni és mit nem
Ha hiányzik a függetlenség és az önfeledt bulizás, tőlem elsajátíthatod, hogyan közömbösítsd ezeket a gondolatokat, hogyan legyél ura vágyaidnak.

Megtanítok néhány apró fortélyt, melyek segítségével elnyerheted a partnered jó indulatát és észrevétlenül te irányíthatod beszélgetést.

Elmondom, hogy lehetsz azon kevesek egyike, akik tudják milyen boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatban, saját egyéniségüket nem feladva élni.

Felfedezheted az együttlétek különböző izgalmas változatait
a 2 legsúlyosabb hiba és javaslatok azok kijavítására, hogy ne menjetek egymás agyára és ne adjátok fel teljesen önmagatokat

Megingathatatlan önbizalom építés - Kizárólag gyakorlati tippek

Bemutatjuk, hogyan fejlesztheted csúcsra az önbizalmadat, mindezt gyakorlat orientáltan és a lehető legrövidebb idő alatt.

Rögtön működő önbizalom tuningoló technikák, csak csinálnod kell és menni fog.

Meglátod, ha receptjeink szerint jársz el, a változás egyből tapasztalható, folyamatosan erősödik majd az önbizalmad és ennek hatása a csajozási sikereiden is érzékelhető lesz!

Válassz magadnak olyan barátnőt, aki valóban illik hozzád!

Többé nem kerülsz bele olyan kapcsolatba, melyben papucsként irányítanak.
Megtartod a kontrollt, a kormányt és te vagy az, akié az utolsó szó
A nők tisztelnek, felnéznek rád, vonzódnak hozzád és Te kiválasztod azt a nőt, akire mindig is vágytál

Hogyan kell szerelmeskedéselni? Hogyan legyél a lepedők királya és érj el többszörös orgazmust a nőknél?

V.TOP PUA TALKSHOW

"Ha nekik ment, neked is fog - Megmutatják az utat!"

Ismerd meg azokat a srácokat, akik az elsők között voltak mikor Mex megalapította a magyar Csajozási Közösséget
Tanulj tőlük, hogyan voltak képesek lúzerből Mo. legjobb csajozóművészeivé és oktatóivá válni
Legtöbbjük szűz, 0 önbizalmú srácként került kapcsolatba a PUA önfejlesztéssel, tehát 0-ról a béka segge alól indultak
Ők azok a hiteles hús vér emberek, akiktől megtanulhatod, hogy TE is hogyan változtathatod meg az életedet
Az előző 4 konferencián a LEGMOTIVÁLÓBBNAK és LEGTANULSÁGOSABBNAK megszavazott interaktív előadás!

Hogyan kezdd el, mik az első lépések?

Pontosan megfogod érteni, hogyan indulj el az úton, mik a kezdeti lépések
Kiderül számodra, hogy hol találd meg azokat a nőket, akik illenek hozzád!
Tanuld meg a lehetséges akadályokat kiiktatni, hogy a lehető leggyorsabban eljuss álmaid barátnőjéig

Mondj búcsút a barát zónának!

Véglegesen búcsút inthetsz annak, hogy a nők csak barátként tekintettek rád
Eláruljuk, hogy pontosan melyik 1 dolgot kell teljesen másképp csinálnod, és soha többé nem kerülsz barát zónába!
Vége a felesleges köröknek, bókoknak, ajándékoknak. Mostantól csak a lényegre fog koncentrálni és ez busása megtérül neked!

Gyakori Kérdésekre adott válaszaink

Természetesen IGEN! A PUA.HU-t látogató emberek több, mint 70%-a ebbe a kategóriába tartozik, tehát teljeskörűen, sok 100 különböző személyiségfejlesztő és ismerkedési módszerrel és technikával fel vagyunk készülve arra, hogy segítsünk Neked, nem beszélve a korábbi több éves tapasztalatunkról ezen a szakterületen! 🙂

Mivel minden termékünk online, így nem postázunk semmit. Az e-számlát is emailben fogod megkapni, így a címedre semmit sem küldünk!

Az eddigi legidősebb tanítványunk már 60 éves is elmúlt, és sokan jöttek már hozzánk az 50-es korosztályból is. Semmi sem lehetetlen, szeretjük a kihívásokat, és mindig felhívjuk a figyelmet arra a tényre, hogy a vonzalom törvényei nem korfüggőek és sok nő keresi a párját minden korosztályban.

Vállalkozásunk hátterében hivatalos magyar cég áll, és minden egyes beérkezett utalásról vagy banki befizetésről a NAV (Nemzeti Adó és Vámhivatal) által előírt szabályok szerint, kötelezően e-számlát állítunk ki az átutaló részére. Ezen kívül a bankkártyás fizetés a garancia arra, hogy cégünk át lett világítva az OTP Simple által. Azért szeretjük jobban az azonnali fizetést, átutalást, mert egyszerűbb, gyorsabb, nem kell hozzá időpontot egyeztetni, és természetesen nyoma van, tehát később teljeskörűen bizonyítható mindkét fél részére!

Bármennyire is jó színészek a nők, nyitott szemmel könnyen fel lehet ismerni, hogy az érdeklődési jel igaz, vagy hamis. Ha összehasonlítod a rejtett kamerás csajozási felvételeinket egy brazil szappanoperával, látni fogod a különbséget, hogy míg a sorozatból azonnal levágható, hogy előre meg van írva, addig a mi videónk, egytől-egyig a valóságban felvett, megtörtént, igaz felvételek!

Ha tanultál már egy kis testbeszédet, akkor jól láthatod, hogy ezek az emberek mind őszintén mesélik el, hogy milyen változásokon mentek keresztül. Másrészről: egy jól menő vállalkozás vagyunk már évek óta, és hírnevünk miatt már a Blikk, Duna TV, TV2, Class Fm, Kossuth rádió, RTL Klub, VIVA Tv, Cosmo stb. is foglalkozott velünk a médiában. Szerinted megérné számunkra bármit kockáztatni?

Több száz cikket, oktató videót, rejtett kamerás videót, ebook-ot, előadás részleteket tettünk elérhetővé a PUA.HU-n az évek alatt teljesen ingyen, hogy bárki, bárhonnan elérhesse őket és elkezdhessen fejlődni. Aki a gyorsabb utat választja, mert szüksége van profi tanácsokra és segítségre, az eljön hozzánk egy 3 napos tréningre, pua konferenciára, pua táborba, rendel egy oktatóanyagot vagy könyvet. Lehúzásról vagy megtévesztésről szó sincsen és soha nem ígértünk senkinek sem olyat, amit ne teljesítettünk volna! Kérdezz meg nyugodtan bárkit, aki ismer minket vagy nálunk már járt korábban! Sokan vannak!

Miben fejlődtek korábbi ügyfeleink?

Hallgasd meg azokat, akiknek oktatóanyagaink hatására lett barátnője és erős önbizalma!

Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása

100% pénzvisszafizetési garancia, 0 kockázat

Ha bármilyen oknál fogva nem lennél elégedett a videókkal és a benne lévő anyaggal, akkor jelezd felém 30 napon belül és a teljes összeget visszaadom. Meg fogod látni, hogy ha gyakorlatba ülteted az itt lévő hatalmas tudást, lépésről-lépésre végigcsinálod a programot és a gyakorlatba is beülteted, akkor rövid időn belül te is eredményeket fogsz elérni, mint a több ezer korábbi ügyfelünknek az elmúlt több, mint 10 évben! Szóval hajrá! 🙂