A nők titkos érintése vonzalomkeltéshez

19 970 Ft

Tanuld meg, hogyan érdemes a nőket megérinteni úgy, hogy vonzalomkeltő hatása legyen. Lépésről lépésre végigvezetlek és bemutatom az összes érintési technikát egy női oktatón Ezek után pedig láthatod, ahogy kijavítom a tanítványaim hibás mozdulatait és testbeszédét. Eddig belső anyag volt, de most már nyilvánosan elérhető azoknak, akik mindent tudni akarnak!

Cikkszám: A nők titkos érintése vonzalomkeltéshez Kategória:

Ebből az anyagból mindent megtudsz:

Nappali és éjszakai ismerkedéshez íme az összes érintkezési módszer

Mennyibe kerül a A nők titkos érintése vonzalomkeltéshez Program?

Egy önbizalom erősítő, kommunikációs tréning ára ma az online piacon jelenleg 119.000 – 320.000 Ft között mozog. 

A nők titkos érintése vonzalomkeltéshez online programon több oldalról és több szemszögből jutsz hihetetlen mértékű tudáshoz. Egy ilyen sok témakört magában foglaló személyiségfejlesztő online tréning, mely nem csak elméleti, hanem gyakorlati részeket is tartalmaz Magyarországon még nem létezik (mi vagyunk az elsők!), külföldön már igen, ott kb. 150-400 dollárba kerül.(=44.000-120.000 Ft).

Mi segíteni akarunk Neked az önbizalmad és kommunikációd erősítésében és fejlődésében, így a magyar árakhoz és keresetekhez lőttük be tréningünk árát,

mely által a teljes program 39.700 Ft helyett most csak:

19 970 Ft

Gyakori Kérdésekre adott válaszaink

Természetesen IGEN! A PUA.HU-t látogató emberek több, mint 70%-a ebbe a kategóriába tartozik, tehát teljeskörűen, sok 100 különböző személyiségfejlesztő és ismerkedési módszerrel és technikával fel vagyunk készülve arra, hogy segítsünk Neked, nem beszélve a korábbi több éves tapasztalatunkról ezen a szakterületen! 🙂

Mivel minden termékünk online, így nem postázunk semmit. Az e-számlát is emailben fogod megkapni, így a címedre semmit sem küldünk!

Az eddigi legidősebb tanítványunk már 60 éves is elmúlt, és sokan jöttek már hozzánk az 50-es korosztályból is. Semmi sem lehetetlen, szeretjük a kihívásokat, és mindig felhívjuk a figyelmet arra a tényre, hogy a vonzalom törvényei nem korfüggőek és sok nő keresi a párját minden korosztályban.

Vállalkozásunk hátterében hivatalos magyar cég áll, és minden egyes beérkezett utalásról vagy banki befizetésről a NAV (Nemzeti Adó és Vámhivatal) által előírt szabályok szerint, kötelezően e-számlát állítunk ki az átutaló részére. Ezen kívül a bankkártyás fizetés a garancia arra, hogy cégünk át lett világítva az OTP Simple által. Azért szeretjük jobban az azonnali fizetést, átutalást, mert egyszerűbb, gyorsabb, nem kell hozzá időpontot egyeztetni, és természetesen nyoma van, tehát később teljeskörűen bizonyítható mindkét fél részére!

Bármennyire is jó színészek a nők, nyitott szemmel könnyen fel lehet ismerni, hogy az érdeklődési jel igaz, vagy hamis. Ha összehasonlítod a rejtett kamerás csajozási felvételeinket egy brazil szappanoperával, látni fogod a különbséget, hogy míg a sorozatból azonnal levágható, hogy előre meg van írva, addig a mi videónk, egytől-egyig a valóságban felvett, megtörtént, igaz felvételek!

Ha tanultál már egy kis testbeszédet, akkor jól láthatod, hogy ezek az emberek mind őszintén mesélik el, hogy milyen változásokon mentek keresztül. Másrészről: egy jól menő vállalkozás vagyunk már évek óta, és hírnevünk miatt már a Blikk, Duna TV, TV2, Class Fm, Kossuth rádió, RTL Klub, VIVA Tv, Cosmo stb. is foglalkozott velünk a médiában. Szerinted megérné számunkra bármit kockáztatni?

Több száz cikket, oktató videót, rejtett kamerás videót, ebook-ot, előadás részleteket tettünk elérhetővé a PUA.HU-n az évek alatt teljesen ingyen, hogy bárki, bárhonnan elérhesse őket és elkezdhessen fejlődni. Aki a gyorsabb utat választja, mert szüksége van profi tanácsokra és segítségre, az eljön hozzánk egy 3 napos tréningre, pua konferenciára, pua táborba, rendel egy oktatóanyagot vagy könyvet. Lehúzásról vagy megtévesztésről szó sincsen és soha nem ígértünk senkinek sem olyat, amit ne teljesítettünk volna! Kérdezz meg nyugodtan bárkit, aki ismer minket vagy nálunk már járt korábban! Sokan vannak!

Miben fejlődtek korábbi ügyfeleink?

Hallgasd meg azokat, akiknek oktatóanyagaink hatására lett barátnője és erős önbizalma!

Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása

100% pénzvisszafizetési garancia, 0 kockázat

Ha bármilyen oknál fogva nem lennél elégedett a videókkal és a benne lévő anyaggal, akkor jelezd felém 30 napon belül és a teljes összeget visszaadom. Meg fogod látni, hogy ha gyakorlatba ülteted az itt lévő hatalmas tudást, lépésről-lépésre végigcsinálod a programot és a gyakorlatba is beülteted, akkor rövid időn belül te is eredményeket fogsz elérni, mint a több ezer korábbi ügyfelünknek az elmúlt több, mint 10 évben! Szóval hajrá! 🙂

Gyakori Kérdésekre adott válaszaink

Mindenkinek az ütemtervét és vip oktatásának anyagát és menetét, egyénileg, személyre szabottan határozzuk meg. Az itt fent lévő anyag egy évek óta jól bejáratott és hatékonyan működő vázlat, melyre 100%-ban általában nincsen szükség. Teljes mértékben Rád, a te igényeidnek és kívánságaidnak megfelelően fogjuk testre szabni a programodat, hogy a lehető leggyorsabban elérd a kitűzött célokat és meghódítsd álmaid nőjét!

Általában heti 1 vagy 2 alkalmat szoktunk javasolni a lépésről-lépésre, folyamatos fejlődés érdekében (egy alkalom 2 vagy 3 órás), de ha külföldről érkezel hozzánk, akkor 1 vagy 2 hét alatt is megoldható és lebonyolítható a teljes 3 vagy 6 hónapos vip coaching program anyaga elméletben és gyakorlatban egyaránt.

A gyakorlatok és az átvett tananyag szempontjából nincsen köztük különbség, csak az oktatás óraszáma, a vip trénerrel való gyakorlással eltöltött idő mennyisége között van különbség, plusz a 6 és a 12 hónaposhoz több extra ajándék jár. Egyeseknek elég a 60 vagy 30 órás, 6 illetve 3 hónapos coaching és teljesen megváltozik az életük, mások szeretnének még profibb szintet elérni, és 120 órán, 12 hónapon keresztül igénylik a személyes oktatásunkat. Természetesen jobban megéri 12 vagy 6 hónapra jönni, mert akkor a kedvezmény a listaárhoz képest sokkal nagyobb.

Fontos, hogy mindig kipihenten érkezz, mert hihetetlenül sok új információt, tudást és gyakorlati tapasztalatot fogsz szerezni minden egyes alkalommal! A gyakorlati részeken keményen megdolgoztatunk, hiszen azért jössz hozzánk, hogy fejlődj, mi pedig 100%-ig komolyan vesszük a munkánkat, hiszen az eltökélt szándékunk az, hogy addig gyakoroljunk Veled és oktassunk Téged, amíg a kívánt pozitív eredményt és a kitűzött célt aznapra el nem érjük!

Nem. Akik a mi titkos, garantáltan működő és máshol nem elérhető módszereinket megtanulva csak a nőket akarják gátlástalanul és öncélúan kihasználni, és egyfajta beteges, nárcisztikus hajlamokkal rendelkeznek, nekik nem tudunk segíteni. Ha célod viszont az önfejlesztés, önbizalomnövelés, kommunikáció és személyiségfejlődés, az őszinte és természetes ismerkedés megtanulása és a boldog, hosszútávú párkapcsolat kialakítása egy hozzád illő, vonzó és intelligens nővel akkor jelentkezz nyugodtan!

Természetesen IGEN! A rengeteg 20-30 éves mellett, sok 40 és 50 év feletti férfi is részt vesz a 6 és 3 hónapos VIP Coaching programunkon és végzik el nagy sikerrel, ami ismét bizonyítja, hogy az ismerkedés tanulása és sikere kortól független és nem számít, hogy hány éves vagy, lehet neked is sikered a csajozásban, ha megtanulod és sikeresen begyakorold és alkalmazod a megfelelő ismerkedési módszereket!

Nem. Nem adjuk fel és nem engedjük meg Neked sem, hogy feladd. Megvannak már az évek alatt kifejlesztett módszereink ahhoz, hogyan motiváljunk akkor is, mikor éppen úgy érzed, hogy feladnád. Volt már dolgunk pár “nehezebb” esettel, akik magukat teljesen reménytelennek tartották, de mi tartottuk bennük a hitet, bíztunk bennük végig, és kemény munkával illetve hozzáértő szakértelemmel minden problémát és gátat feloldottunk bennük idővel. A történet pikantériája, hogy ezek a srácok keményebb feladat elé állítottak minket, de mégis nagy részük már vagy házasságban, de min. boldog párkapcsolatban él azóta.

Alapvetően Budapesten az irodánkban (II.kerület) illetve különböző helyszíneken (plázák, bevásárlóközpontok, sétálóutcák, bárok, szórakozóhelyek), a pontos helyszíneket privátban beszéljük meg jelentkezésed után. Ha Neked csak a vidék megoldható, kitalálunk megoldást és jelentkezésed után megbeszéljük annak a feltételeit.

Egyáltalán nem probléma, a résztvevők több, mint fele vidékről jön hozzánk oktatásra és a szállás-keresésben tudunk Neked segíteni. Ismerünk több kedvező árú belvárosi hostelt, hotelt és apartmant is ahol a tréning résztvevők megszoktak szállni, erről egy részletes tájékoztatót küldünk neked a jelentkezésed után.