A nők titkos érintése vonzalomkeltéshez

9 970 Ft

Tanuld meg, hogyan érdemes a nőket megérinteni úgy, hogy vonzalomkeltő hatása legyen. Lépésről lépésre végigvezetlek és bemutatom az összes érintési technikát egy női oktatón Ezek után pedig láthatod, ahogy kijavítom a tanítványaim hibás mozdulatait és testbeszédét. Eddig belső anyag volt, de most már nyilvánosan elérhető azoknak, akik mindent tudni akarnak!

Cikkszám: A nők titkos érintése vonzalomkeltéshez Kategória:

Ebből az anyagból mindent megtudsz:

Nappali és éjszakai ismerkedéshez íme az összes érintkezési módszer

Mennyibe kerül a A nők titkos érintése vonzalomkeltéshez Program?

Egy önbizalom erősítő, kommunikációs tréning ára ma az online piacon jelenleg 119.000 – 320.000 Ft között mozog. 

A nők titkos érintése vonzalomkeltéshez online programon több oldalról és több szemszögből jutsz hihetetlen mértékű tudáshoz. Egy ilyen sok témakört magában foglaló személyiségfejlesztő online tréning, mely nem csak elméleti, hanem gyakorlati részeket is tartalmaz Magyarországon még nem létezik (mi vagyunk az elsők!), külföldön már igen, ott kb. 150-400 dollárba kerül.(=44.000-120.000 Ft).

Mi segíteni akarunk Neked az önbizalmad és kommunikációd erősítésében és fejlődésében, így a magyar árakhoz és keresetekhez lőttük be tréningünk árát,

mely által a teljes program 39.700 Ft helyett most csak:

Gyakori Kérdésekre adott válaszaink

[elementor-template id=”25806″]

[elementor-template id=”24759″]

[elementor-template id=”24786″]

Gyakori Kérdésekre adott válaszaink

Mindenkinek az ütemtervét és vip oktatásának anyagát és menetét, egyénileg, személyre szabottan határozzuk meg. Az itt fent lévő anyag egy évek óta jól bejáratott és hatékonyan működő vázlat, melyre 100%-ban általában nincsen szükség. Teljes mértékben Rád, a te igényeidnek és kívánságaidnak megfelelően fogjuk testre szabni a programodat, hogy a lehető leggyorsabban elérd a kitűzött célokat és meghódítsd álmaid nőjét!

Általában heti 1 vagy 2 alkalmat szoktunk javasolni a lépésről-lépésre, folyamatos fejlődés érdekében (egy alkalom 2 vagy 3 órás), de ha külföldről érkezel hozzánk, akkor 1 vagy 2 hét alatt is megoldható és lebonyolítható a teljes 3 vagy 6 hónapos vip coaching program anyaga elméletben és gyakorlatban egyaránt.

A gyakorlatok és az átvett tananyag szempontjából nincsen köztük különbség, csak az oktatás óraszáma, a vip trénerrel való gyakorlással eltöltött idő mennyisége között van különbség, plusz a 6 és a 12 hónaposhoz több extra ajándék jár. Egyeseknek elég a 60 vagy 30 órás, 6 illetve 3 hónapos coaching és teljesen megváltozik az életük, mások szeretnének még profibb szintet elérni, és 120 órán, 12 hónapon keresztül igénylik a személyes oktatásunkat. Természetesen jobban megéri 12 vagy 6 hónapra jönni, mert akkor a kedvezmény a listaárhoz képest sokkal nagyobb.

Fontos, hogy mindig kipihenten érkezz, mert hihetetlenül sok új információt, tudást és gyakorlati tapasztalatot fogsz szerezni minden egyes alkalommal! A gyakorlati részeken keményen megdolgoztatunk, hiszen azért jössz hozzánk, hogy fejlődj, mi pedig 100%-ig komolyan vesszük a munkánkat, hiszen az eltökélt szándékunk az, hogy addig gyakoroljunk Veled és oktassunk Téged, amíg a kívánt pozitív eredményt és a kitűzött célt aznapra el nem érjük!

Nem. Akik a mi titkos, garantáltan működő és máshol nem elérhető módszereinket megtanulva csak a nőket akarják gátlástalanul és öncélúan kihasználni, és egyfajta beteges, nárcisztikus hajlamokkal rendelkeznek, nekik nem tudunk segíteni. Ha célod viszont az önfejlesztés, önbizalomnövelés, kommunikáció és személyiségfejlődés, az őszinte és természetes ismerkedés megtanulása és a boldog, hosszútávú párkapcsolat kialakítása egy hozzád illő, vonzó és intelligens nővel akkor jelentkezz nyugodtan!

Természetesen IGEN! A rengeteg 20-30 éves mellett, sok 40 és 50 év feletti férfi is részt vesz a 6 és 3 hónapos VIP Coaching programunkon és végzik el nagy sikerrel, ami ismét bizonyítja, hogy az ismerkedés tanulása és sikere kortól független és nem számít, hogy hány éves vagy, lehet neked is sikered a csajozásban, ha megtanulod és sikeresen begyakorold és alkalmazod a megfelelő ismerkedési módszereket!

Nem. Nem adjuk fel és nem engedjük meg Neked sem, hogy feladd. Megvannak már az évek alatt kifejlesztett módszereink ahhoz, hogyan motiváljunk akkor is, mikor éppen úgy érzed, hogy feladnád. Volt már dolgunk pár “nehezebb” esettel, akik magukat teljesen reménytelennek tartották, de mi tartottuk bennük a hitet, bíztunk bennük végig, és kemény munkával illetve hozzáértő szakértelemmel minden problémát és gátat feloldottunk bennük idővel. A történet pikantériája, hogy ezek a srácok keményebb feladat elé állítottak minket, de mégis nagy részük már vagy házasságban, de min. boldog párkapcsolatban él azóta.

Alapvetően Budapesten az irodánkban (II.kerület) illetve különböző helyszíneken (plázák, bevásárlóközpontok, sétálóutcák, bárok, szórakozóhelyek), a pontos helyszíneket privátban beszéljük meg jelentkezésed után. Ha Neked csak a vidék megoldható, kitalálunk megoldást és jelentkezésed után megbeszéljük annak a feltételeit.

Egyáltalán nem probléma, a résztvevők több, mint fele vidékről jön hozzánk oktatásra és a szállás-keresésben tudunk Neked segíteni. Ismerünk több kedvező árú belvárosi hostelt, hotelt és apartmant is ahol a tréning résztvevők megszoktak szállni, erről egy részletes tájékoztatót küldünk neked a jelentkezésed után.

Érdekel ennél még több hasznos tanács? Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét?l, Akkor ezt az anyagomat mindenképpen nézd meg most!