Félelmek és gátlások nélkül szabadon

Kiút a Félelmek Börtönéből – Egy teljesen új megközelítés

Bemutatom Neked a legújabb kutatások eredményeit, melyek a szorongások és gátlások leküzdésében hatalmasat léptek előre. Ha TE is beépíted őket, akkor sokkal nagyobb eséllyel leszel képes őszintén, szabadon és gátlásoktól mentesen kommunikálni a nőkkel.

A videókban bemutatjuk:

… az emberek által leggyakrabban alkalmazott 2 félelemkezelési módszer zsákutcáit és kudarcait. Levezetem neked, hogy megértsd, miért egy harmadik, teljesen új és “ösztönellenes” módszert kell alkalmaznod ahhoz, hogy ne félelem, hanem belső szabadság vezérelt legyél. Előjött benned korábban félelem, ha:

 • megláttál egy vonzó nőt de nem merted megszólítani?
 • ha megszólalt a telefonod a metrón és mindenki rád nézett?
 • ha beállt eléd egy bunkó ember a sorban és nem tudtad hogyan kezeld?
 • ha mások előtt kellett nyilvánosan és hangosan beszélned? 
Van megoldás! Olvass tovább…
 • Több tucat! hasznos ötletet fogok Neked adni, hogy uralkodj napról-napra egy jobban a félelmeid felett.
 • Nagyon meg fogsz lepődni! Olyan gyakorlatokat fogok Neked mutatni és próbálhatsz ki már a videó megnézése után azonnal, mely egyre erősödő bátorsággal fog téged feltölteni.
 • Azt nem ígérem, hogy minden félelmed megszűnik azonnal, de hogy jelentős változást és egy új utat ismerhetsz meg – azt igen!

A videó tartalma

 • A félelem fontossága az életünkben
 • A félelem főbb tulajdonságai
 • A félelem két fő típusának definiálása
 • Konkrét stratégiák: Hogyan tedd meg amitől félsz?
 • Hogyan alakítsd át a félelmed a jó barátoddá?
 • Hogyan tartsd fent a bátorságodat hosszú távon?
 • Ismerkedés lépéseinél fellépő félelmek definiálása és azok legyőzése (a megközelítési pániktól való félelem, félelem a nők megérintésétől, félelem a csóktól, félelem a szerelmeskedéstől, félelem a sikertől)
 • A félelmek fajtái: Miért nem minden félelem rossz? Melyeknek van pozitív szerepe?
 • A félelmek átalakításának 4 lépése a menekülés helyett
 • Miért nem lehet racionális érvekkel legyőzni a félelmet és az okát?
 • Milyen üzenet és erő rejtőzik a félelmeid mögött? Hogyan találhatod meg a felszabadító erőhöz az utat?
 • Cselekvési stratégiák pánik és szorongás esetére
 • Hogyan acélozd az akaraterődet, hogy a félelmekkel egyre ellenállóbbá válj?
 • Egy félelemmel teli és egy bátor ember elemzése több szemponból (Érzelmi reakció, Testbeszéd, Mozdulatok, Hang, beszédstílus, Viselkedés másokkal)

Mennyibe kerül a Félelmek és gátlások nélkül: SZABADON Program?

Egy önbizalom erősítő, kommunikációs tréning ára ma az online piacon jelenleg 119.000 – 320.000 Ft között mozog. 

A Félelmek és gátlások nélkül: SZABADON online programon több oldalról és több szemszögből jutsz hihetetlen mértékű tudáshoz. Egy ilyen sok témakört magában foglaló személyiségfejlesztő online tréning, mely nem csak elméleti, hanem gyakorlati részeket is tartalmaz Magyarországon még nem létezik (mi vagyunk az elsők!), külföldön már igen, ott kb. 150-400 dollárba kerül.(=44.000-120.000 Ft).

Mi segíteni akarunk Neked az önbizalmad és kommunikációd erősítésében és fejlődésében, így a magyar árakhoz és keresetekhez lőttük be tréningünk árát,

mely által a teljes program 39.700 Ft helyett most csak:

6 970 Ft

Gyakori Kérdésekre adott válaszaink

Természetesen IGEN! A PUA.HU-t látogató emberek több, mint 70%-a ebbe a kategóriába tartozik, tehát teljeskörűen, sok 100 különböző személyiségfejlesztő és ismerkedési módszerrel és technikával fel vagyunk készülve arra, hogy segítsünk Neked, nem beszélve a korábbi több éves tapasztalatunkról ezen a szakterületen! 🙂

Mivel minden termékünk online, így nem postázunk semmit. Az e-számlát is emailben fogod megkapni, így a címedre semmit sem küldünk!

Az eddigi legidősebb tanítványunk már 60 éves is elmúlt, és sokan jöttek már hozzánk az 50-es korosztályból is. Semmi sem lehetetlen, szeretjük a kihívásokat, és mindig felhívjuk a figyelmet arra a tényre, hogy a vonzalom törvényei nem korfüggőek és sok nő keresi a párját minden korosztályban.

Vállalkozásunk hátterében hivatalos magyar cég áll, és minden egyes beérkezett utalásról vagy banki befizetésről a NAV (Nemzeti Adó és Vámhivatal) által előírt szabályok szerint, kötelezően e-számlát állítunk ki az átutaló részére. Ezen kívül a bankkártyás fizetés a garancia arra, hogy cégünk át lett világítva az OTP Simple által. Ha nem bízol a bankkártyás fizetésben/előre utalásban, mert korábban voltak vele másnál rossz tapasztalataid, akkor természetesen irodánkban is befizetheted az anyag díját, csak így várnod kell rá és nem nézheted meg azonnal. Azért szeretjük jobban az azonnali fizetést átutalást, mert egyszerűbb, gyorsabb, nem kell hozzá időpontot egyeztetni, és természetesen nyoma van, tehát később teljeskörűen bizonyítható mindkét fél részére!

Bármennyire is jó színészek a nők, nyitott szemmel könnyen fel lehet ismerni, hogy az érdeklődési jel igaz, vagy hamis. Ha összehasonlítod a rejtett kamerás csajozási felvételeinket egy brazil szappanoperával, látni fogod a különbséget, hogy míg a sorozatból azonnal levágható, hogy előre meg van írva, addig a mi videónk, egytől-egyig a valóságban felvett, megtörtént, igaz felvételek!

Ha tanultál már egy kis testbeszédet, akkor jól láthatod, hogy ezek az emberek mind őszintén mesélik el, hogy milyen változásokon mentek keresztül. Másrészről: egy jól menő vállalkozás vagyunk már évek óta, és hírnevünk miatt már a Blikk, Duna TV, TV2, Class Fm, Kossuth rádió, RTL Klub, VIVA Tv, Cosmo stb. is foglalkozott velünk a médiában. Szerinted megérné számunkra bármit kockáztatni?

Több száz cikket, oktató videót, rejtett kamerás videót, ebook-ot, előadás részleteket tettünk elérhetővé a PUA.HU-n az évek alatt teljesen ingyen, hogy bárki, bárhonnan elérhesse őket és elkezdhessen fejlődni. Aki a gyorsabb utat választja, mert szüksége van profi tanácsokra és segítségre, az eljön hozzánk egy 3 napos tréningre, pua konferenciára, pua táborba, rendel egy oktatóanyagot vagy könyvet. Lehúzásról vagy megtévesztésről szó sincsen és soha nem ígértünk senkinek sem olyat, amit ne teljesítettünk volna! Kérdezz meg nyugodtan bárkit, aki ismer minket vagy nálunk már járt korábban! Sokan vannak!

Miben fejlődhetsz te is, mint ők tették?

Hallgasd meg azokat, akiknek oktatóanyagaink hatására lett barátnője és erős önbizalma!

Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása

100% Garanciát vállalunk

Ha bármilyen oknál fogva nem lennél elégedett a videókkal és a benne lévő anyaggal, akkor jelezd felénk 24 órán belül és a teljes összeget visszaadjuk. Meg fogod látni, hogy ha gyakorlatba ülteted az itt lévő hatalmas tudást, lépésről-lépésre végigcsinálod a programot és a gyakorlatba is beülteted, akkor rövid időn belül neked is olyan átütős sikereid lesznek, mint a több ezer korábbi ügyfelünknek az elmúlt több, mint 10 évben! Szóval hajrá! 🙂