Hogyan legyen barátnőd?

29 970 Ft

A legféltve őrzöttebb titkok, hogyan lehet neked is vonzó és okos barátnőd minél előbb!

A TOP PUA-k módszerei, melyek veszélyesek, ha rossz kezekbe kerülnek. Nem számít ha még sosem szólítottál meg nőt életedben, vagy ha nem találod magadat jó pasinak. A-tól Z-ig mindent megtanulhatsz ebből az anyagból.

Cikkszám: Hogyan legyen barátnőd? Kategória:
Íme a legtitkosabb csajozási módszer, de…

…CSAK AKKOR ISMERHETED MEG, HA SOHA, DE SOHA NEM ADOD TOVÁBB SENKINEK!

És most nem viccelek.

Csupán 777 beavatottnak mutatom be zárt körben a videókon található csajozási módszereket. Amire most rábukkantál, alapjaiban változtatja meg a csajozás módszereit. Azoknak a nagyképű alakoknak, akik azt hiszik, mindent tudnak már, le fog esni az álluk, aki viszont kész fejlődni, ezzel hatalmasat léphet előre. Igazság szerint ez a módszer annyira hatásos, hogy komolyan tartok attól, hogy a titkos módszerem avatlan kezekbe kerül és egyesek gátlástalanul használják majd.”

Ezért költöttem vagyonokat másolásvédő szoftverre, amit a szórakoztatóiparban dolgozó haverjaim arra használnak, hogy lenyomozzák és falhoz állítsák a kalózkodókat. És ezért nem is akartam eredetileg nyilvánosságra hozni. Ha rossz kezekbe kerül, ez a módszer veszélyes.

Ez a videó csomag bizonyítottan a létező leghatékonyabb és legütősebb hódítási módszereket egyesíti. Ennyi. 

Elég csak megemlítened, hogy micsoda hatalommal bíró tudást nyertél, és a srácok az ajtódon fognak dörömbölni, követelve, hogy oszd meg velük legalább egy morzsáját. Engem például olyan celebek hívogatnak most randitippekért, akiket régen csak messziről csodáltam. A te életed is lehet ilyen.

És ez még nem minden…

Nem gond, ha még sosem voltál személyes tréningen…
Nem számít, ha még életedben egyetlen nőt sem szólítottál le…
Lehetsz zöldfülű kezdő, vagy tapasztalt, a módszereit évek óta csiszolgató játékos…
És… az sem érdekes, ha még mindig azt gondolod, hogy ez nem lehet ennyire egyszerű, mint ahogy én beállítom.

Tényleg.

EGYETLEN dolog számít: szeretnéd-e, hogy a legszebb, legokosabb és legtüzesebb álmaid nője csak téged akarjon.
Íme egy kis ízelító abból, hogy

miről is szól a Hogyan legyen barátnőd - Titkos hódítási tanácsok Videó csomag...

A munka nehezét elvégeztem helyetted.

10 hosszú éven keresztül a gyakorlatban tanulmányoztam a csajozás módszereit, hogy elsajátítsam a létező összes titkos módszert. Ha csak hírét hallottam egy új módszernek, akár a Föld legtávolabbi csücskéből, nem nyugodtam, amíg meg nem ismertem. Ha hallottam egy új srácról, aki a kontinens egy Isten háta mögötti zugában csábítást oktatott, odamentem. Ha új, titkos módszerről suttogtak, kipróbáltam. 

Éveken át, amióta a csajozóművészek közé tartozom, megszólítottam több mint 10.000 nőt, kint voltam a terepen több mint 1000 órát.

Az igazság az, hogy minden, amit eddig hallottál 99%-ban vagy lejárt lemez, vagy soha nem is működött igazán.

Csak amikor elkezdtem a gyakorlatban kipróbálni és fejleszteni a módszereimet, akkor jöttem rá, mivel lehet BIZTOSAN elérni, 
hogy a fejlődés igaz útjára lépve tudd belső változással elérni, hogy megtaláld az Igazit és képes is legyél Őt megtartani. (Igen, ez sokkal, de sokkal hatékonyabb, mint amit a könyveimben vagy a neten olvashatsz). 

Amikor végül úgy döntöttem, hogy szeretném megosztani néhány kiválasztottal a Mex Deluxe módszert, leültem és kidolgoztam a tréninget, amely a legmerészebb álmaidat is túlszárnyalja. Előre szólok, ezt NEM tudod letölteni!

Igen, az elsők között lehetsz, akik láthatják, hogyan alkalmazzuk nőkön élesben a Hogyan szerezz barátnőt - Titkos hódítási tanácsok módszereit.

Ráadásként megmutatom, hogyan hozd működésbe azt az önkéntelen pszichés mechanizmust,

amely azonnal megingathatatlan önbizalommal tölt el.

A profik módszerei, hogy a nő fusson utánad

Izgalmas új technikákat, amelyekkel vonzalmat kelthet a nőkben, és ebben a részben bemutatjuk a legújabbakat és legeredményesebbeket. Az izgalom a tetőfokára hág, amikor leleplezem a nőkben mélyen élő ősi ösztönöket (amelyeket te is fel tudsz kelteni) és amelyek ellenállhatatlanná teszik a férfit.

Elárulom, melyek azok a technikák

amelyekről a hölgy áradozni fog utána a barátnőinek.
Szabadulj meg a visszatérő problémáktól.

Végigveszem a férfiakat leggyakrabban (és legsúlyosabban) megnyomorító gondokat, nem csak a randizás terén, hanem a belső játék szempontjából is. Hallgasd meg, ahogy nyers őszinteséggel kielemzem egyik problémát a másik után (jó eséllyel a megoldás kulcsa a legtöbb esetben TE MAGAD vagy)

Éles játék

a tanítványaim éles helyzetekről szóló beszámolóit elemzem, lépésről lépésre. Olyan gyakori szituációkat mutatok be, amelyekkel majdnem minden férfi találkozik, és azt is elmondom, hogyan viselkedj és mit nem szabad tenned. Ez a felvétel kilendíthet a holtpontról, hogy soha többé ne legyenek unalmasan egyforma, elkeserítően eredménytelen éjszakáid …hanem izgalmas, új kalandok várjanak, bármikor, ha arra vágysz

Út a magabiztossághoz

Ez már egy magasabb szint. Röviden bemutatom neked, hogyan uralhatod a legreménytelenebb helyzeteket, többek között azt, hogyan kerüld el rettegett “barátzóna” státuszt, vagy hogyan folytathatsz tovább egy elrontott szálat, akkor is, ha azt hitted, “végleg elszúrtad”.

Honnan tudom mindezt?

Onnan, hogy a saját életemből veszem a példákat...

Nekem is szembe kellett néznem ezekkel az akadályokkal, és most megmutatom, hogyan tudod leküzdeni őket, elárulom a trükköket is, ami arra a szintre vezet, ahol már a nők próbálja becserkészni a férfit... és nem fordítva.

FIGYELMEZTETÉS: A tréninget kizárólag az alábbi feltételek betartásával vásárolhatod meg:

  • Nem lehetsz tagja egyetlen hivatalos csajozóközösségnek sem a PUA.HU-n kívül, hogy aztán lenyúld és a sajátodként terjeszd a módszert. Ha mégis megpróbálnád, az ügyvédeim beperelnek, ebben biztos lehetsz, és nincs az a bíróság, amely felmentene.
  • Ezeket a videókat nem vetítheted nagyobb közönség előtt – max a 3 legjobb barátoddal nézheted meg együtt. Gondold át – csak nem akarod, hogy mindenki ezeket a módszereket használja?
  • A videó csomag nem azoknak szól, akik elégedettek az ismerkedési képességeikkel. Csakis olyanoknak állítottam össze, akik szeretnének feljebb lépni… egy olyan szintre, ahol már nincsenek riválisaid, csak csodás nők, akik közül szabadon kiválaszthatod azt az egyet, akire mindig is vágytál.

Megjegyzés: a videó csomag csak a fenti feltételek elfogadása után vásárolható meg.

Mennyibe kerül a Hogyan legyen barátnőd Program?

Egy önbizalom erősítő, kommunikációs tréning ára ma az online piacon jelenleg 119.000 – 320.000 Ft között mozog. 

A Hogyan legyen barátnőd online programon több oldalról és több szemszögből jutsz hihetetlen mértékű tudáshoz. Egy ilyen sok témakört magában foglaló személyiségfejlesztő online tréning, mely nem csak elméleti, hanem gyakorlati részeket is tartalmaz Magyarországon még nem létezik (mi vagyunk az elsők!), külföldön már igen, ott kb. 150-400 dollárba kerül.(=44.000-120.000 Ft).

Mi segíteni akarunk Neked az önbizalmad és kommunikációd erősítésében és fejlődésében, így a magyar árakhoz és keresetekhez lőttük be tréningünk árát,

mely által a teljes program 39.700 Ft helyett most csak:

29 970 Ft

Gyakori Kérdésekre adott válaszaink

Természetesen IGEN! A PUA.HU-t látogató emberek több, mint 70%-a ebbe a kategóriába tartozik, tehát teljeskörűen, sok 100 különböző személyiségfejlesztő és ismerkedési módszerrel és technikával fel vagyunk készülve arra, hogy segítsünk Neked, nem beszélve a korábbi több éves tapasztalatunkról ezen a szakterületen! 🙂

Mivel minden termékünk online, így nem postázunk semmit. Az e-számlát is emailben fogod megkapni, így a címedre semmit sem küldünk!

Az eddigi legidősebb tanítványunk már 60 éves is elmúlt, és sokan jöttek már hozzánk az 50-es korosztályból is. Semmi sem lehetetlen, szeretjük a kihívásokat, és mindig felhívjuk a figyelmet arra a tényre, hogy a vonzalom törvényei nem korfüggőek és sok nő keresi a párját minden korosztályban.

Vállalkozásunk hátterében hivatalos magyar cég áll, és minden egyes beérkezett utalásról vagy banki befizetésről a NAV (Nemzeti Adó és Vámhivatal) által előírt szabályok szerint, kötelezően e-számlát állítunk ki az átutaló részére. Ezen kívül a bankkártyás fizetés a garancia arra, hogy cégünk át lett világítva az OTP Simple által. Azért szeretjük jobban az azonnali fizetést, átutalást, mert egyszerűbb, gyorsabb, nem kell hozzá időpontot egyeztetni, és természetesen nyoma van, tehát később teljeskörűen bizonyítható mindkét fél részére!

Bármennyire is jó színészek a nők, nyitott szemmel könnyen fel lehet ismerni, hogy az érdeklődési jel igaz, vagy hamis. Ha összehasonlítod a rejtett kamerás csajozási felvételeinket egy brazil szappanoperával, látni fogod a különbséget, hogy míg a sorozatból azonnal levágható, hogy előre meg van írva, addig a mi videónk, egytől-egyig a valóságban felvett, megtörtént, igaz felvételek!

Ha tanultál már egy kis testbeszédet, akkor jól láthatod, hogy ezek az emberek mind őszintén mesélik el, hogy milyen változásokon mentek keresztül. Másrészről: egy jól menő vállalkozás vagyunk már évek óta, és hírnevünk miatt már a Blikk, Duna TV, TV2, Class Fm, Kossuth rádió, RTL Klub, VIVA Tv, Cosmo stb. is foglalkozott velünk a médiában. Szerinted megérné számunkra bármit kockáztatni?

Több száz cikket, oktató videót, rejtett kamerás videót, ebook-ot, előadás részleteket tettünk elérhetővé a PUA.HU-n az évek alatt teljesen ingyen, hogy bárki, bárhonnan elérhesse őket és elkezdhessen fejlődni. Aki a gyorsabb utat választja, mert szüksége van profi tanácsokra és segítségre, az eljön hozzánk egy 3 napos tréningre, pua konferenciára, pua táborba, rendel egy oktatóanyagot vagy könyvet. Lehúzásról vagy megtévesztésről szó sincsen és soha nem ígértünk senkinek sem olyat, amit ne teljesítettünk volna! Kérdezz meg nyugodtan bárkit, aki ismer minket vagy nálunk már járt korábban! Sokan vannak!

Miben fejlődtek korábbi ügyfeleink?

Hallgasd meg azokat, akiknek oktatóanyagaink hatására lett barátnője és erős önbizalma!

Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása