Hogyan legyen boldog párkapcsolatod?

Praktikák a harmonikus és örömteli párkapcsolathoz, melyek tartós boldogsághoz vezetnek

Most végre megtudod, hol és hogyan és találj magadnak olyan nőt, aki tényleg illik hozzád – ha pedig megtaláltátok egymást ,akkor hogyan maradjon meg a szerelem és a harmónia!

A videóanyagból megtudhatod:

 • Hogyan kerüld el, hogy papuccsá válj és eltűnjön kezdeti vonzalom a nőben irántad? Erről sok férfi nem tud, nem is figyelnek rá - csak idővel azzal szembesülnek, hogy a nő részéről már kihűlt a tűz. A videóból konkrét ötleteket, hogy őrizd meg a tüzet és a vonzalmat!
 • Nem kell mindent teljesen megváltoztatnod magadban, hogy boldog és igaz társra találj! Eláruljuk, hogy személyiséged mely részein változtass és mely részeit hagyd úgy, ahogy van!
 • Válaszokat kaphatsz arra, hogy mitől lesz egy párkapcsolat igazi? Mit jelenti az igazi fogalma?
 • Mi dönti el, hogy szerelmes leszel-e vagy sem?
 • Van-e befolyásod arra, hogy szeretsz-e valakit vagy ez mindig adott és megváltoztathatatlan?
 • Létezik-e igazi és hogyan találd meg a leggyorsabban?
 • Hogyan tudsz még nagyobb hatással lenne magadra, a párodra és a párkapcsolatotokra?
 • Hogyan készítsd fel magad az elkerülhetetlen válság szituációkra és hogyan legyen eredményes a kommunikációd
 • Az 5 leggyakoribb burkolt csapda, amelybe belesétálhattok egy kapcsolatban, és hogyan kerülheted el ezeket
 • Világossá válik számodra, hogy melyek a két nem kommunikációjában használt módszerek különbségei és azok hogyan hangolhatóak össze
 • Hogyan ismerd fel elsőként saját érzelmeidet, hogy aztán a barátnőd érzelmeit is át tudd látni?
 • Miért lényeges, hogy tisztában legyél vele mikor hallgass és mikor adj tanácsot? (No.1 konfliktus forrás!)
 • Értsd meg annak a határát, hogy min lehet változtatni és min nem.
  Ha pár év után nehéz az elköteleződés éshiányzik a függetlenség és az önfeledt bulizás/csajozás, az anyagból azt is megtudhatod, hogyan változtasd át (elfojtás helyett) ezeket a csábító gondolatokat, érzéseket, hogyan legyél ura vágyaidnak és maradj hűséges.
 • Megtanítok néhány apró fortélyt, melyek segítségével elnyerheted partnered jó indulatát és a közös megoldás felé haladhattok.
 • Elmondom, hogy lehetsz azon kevesek egyike, akik tudják hogyan lehet boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatban, saját egyéniségüket nem feladva élni
 • Felfedezheted az együttlétek különböző izgalmas változatait a 2 legsúlyosabb hiba és javaslatok azok kijavítására, hogy ne menjetek egymás agyára, de ne adjátok fel teljesen önmagatokat "egymásban feloldódva".
 • Szakszerű konfliktus kezelési stratégiák, melyek segítségével mindketten önmagatok maradhattok, de közben a másik igényeit is figyelembe veszitek
 • Tudd meg, hogy miért van az, hogy a párod időnként kevesebb figyelmet szentel neked? Hogyan kommunikálhatod ezt felé?
 • Megmutatom hogyan vedd észre, hogy a kapcsolatotok rossz irányba megy és hogy hogyan fordíthatod vissza ezt a folyamatot

Mennyibe kerül a Hogyan legyen boldog párkapcsolatod Program?

Egy önbizalom erősítő, kommunikációs tréning ára ma az online piacon jelenleg 119.000 – 320.000 Ft között mozog. 

A “Hogyan legyen boldog párkapcsolatod?” online programon több oldalról és több szemszögből jutsz hihetetlen mértékű tudáshoz. Egy ilyen sok témakört magában foglaló személyiségfejlesztő online tréning, mely nem csak elméleti, hanem gyakorlati részeket is tartalmaz Magyarországon még nem létezik (mi vagyunk az elsők!), külföldön már igen, ott kb. 150-400 dollárba kerül.(=44.000-120.000 Ft).

Mi segíteni akarunk Neked az önbizalmad és kommunikációd erősítésében és fejlődésében, így a magyar árakhoz és keresetekhez lőttük be tréningünk árát,

mely által a teljes program 39.700 Ft helyett most csak

4 970 Ft

Gyakori Kérdésekre adott válaszaink

Természetesen IGEN! A PUA.HU-t látogató emberek több, mint 70%-a ebbe a kategóriába tartozik, tehát teljeskörűen, sok 100 különböző személyiségfejlesztő és ismerkedési módszerrel és technikával fel vagyunk készülve arra, hogy segítsünk Neked, nem beszélve a korábbi több éves tapasztalatunkról ezen a szakterületen! 🙂

Mivel minden termékünk online, így nem postázunk semmit. Az e-számlát is emailben fogod megkapni, így a címedre semmit sem küldünk!

Az eddigi legidősebb tanítványunk már 60 éves is elmúlt, és sokan jöttek már hozzánk az 50-es korosztályból is. Semmi sem lehetetlen, szeretjük a kihívásokat, és mindig felhívjuk a figyelmet arra a tényre, hogy a vonzalom törvényei nem korfüggőek és sok nő keresi a párját minden korosztályban.

Vállalkozásunk hátterében hivatalos magyar cég áll, és minden egyes beérkezett utalásról vagy banki befizetésről a NAV (Nemzeti Adó és Vámhivatal) által előírt szabályok szerint, kötelezően e-számlát állítunk ki az átutaló részére. Ezen kívül a bankkártyás fizetés a garancia arra, hogy cégünk át lett világítva az OTP Simple által. Ha nem bízol a bankkártyás fizetésben/előre utalásban, mert korábban voltak vele másnál rossz tapasztalataid, akkor természetesen irodánkban is befizetheted az anyag díját, csak így várnod kell rá és nem nézheted meg azonnal. Azért szeretjük jobban az azonnali fizetést átutalást, mert egyszerűbb, gyorsabb, nem kell hozzá időpontot egyeztetni, és természetesen nyoma van, tehát később teljeskörűen bizonyítható mindkét fél részére!

Bármennyire is jó színészek a nők, nyitott szemmel könnyen fel lehet ismerni, hogy az érdeklődési jel igaz, vagy hamis. Ha összehasonlítod a rejtett kamerás csajozási felvételeinket egy brazil szappanoperával, látni fogod a különbséget, hogy míg a sorozatból azonnal levágható, hogy előre meg van írva, addig a mi videónk, egytől-egyig a valóságban felvett, megtörtént, igaz felvételek!

Ha tanultál már egy kis testbeszédet, akkor jól láthatod, hogy ezek az emberek mind őszintén mesélik el, hogy milyen változásokon mentek keresztül. Másrészről: egy jól menő vállalkozás vagyunk már évek óta, és hírnevünk miatt már a Blikk, Duna TV, TV2, Class Fm, Kossuth rádió, RTL Klub, VIVA Tv, Cosmo stb. is foglalkozott velünk a médiában. Szerinted megérné számunkra bármit kockáztatni?

Több száz cikket, oktató videót, rejtett kamerás videót, ebook-ot, előadás részleteket tettünk elérhetővé a PUA.HU-n az évek alatt teljesen ingyen, hogy bárki, bárhonnan elérhesse őket és elkezdhessen fejlődni. Aki a gyorsabb utat választja, mert szüksége van profi tanácsokra és segítségre, az eljön hozzánk egy 3 napos tréningre, pua konferenciára, pua táborba, rendel egy oktatóanyagot vagy könyvet. Lehúzásról vagy megtévesztésről szó sincsen és soha nem ígértünk senkinek sem olyat, amit ne teljesítettünk volna! Kérdezz meg nyugodtan bárkit, aki ismer minket vagy nálunk már járt korábban! Sokan vannak!

Miben fejlődhetsz te is, mint ők tették?

Hallgasd meg azokat, akiknek oktatóanyagaink hatására lett barátnője és erős önbizalma!

Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása

100% Garanciát vállalunk

Ha bármilyen oknál fogva nem lennél elégedett a videókkal és a benne lévő anyaggal, akkor jelezd felénk 24 órán belül és a teljes összeget visszaadjuk. Meg fogod látni, hogy ha gyakorlatba ülteted az itt lévő hatalmas tudást, lépésről-lépésre végigcsinálod a programot és a gyakorlatba is beülteted, akkor rövid időn belül neked is olyan átütős sikereid lesznek, mint a több ezer korábbi ügyfelünknek az elmúlt több, mint 10 évben! Szóval hajrá! 🙂