Női tesztek és verbális önvédelem

Magabiztosságot növelő kommunikációs stratégiák, legyen szó akár a női tesztekről, akár a verbális támadásról, inzultációról.

Védd Meg Önmagadat A Szóbeli Támadásoktól Melyek a Munkahelyen, Iskolában, Parkban, Szórakozóhelyeken vagy akár Otthon Érhetnek Téged és Meggátolhatnak az Érvényesülésben! Magabiztosságot keltő és növelő módszerek a hatékony érvényesüléshez társas helyzetekben, ismerkedésben, párkapcsolatban.

A DVD a következő témákkal foglalkozik:

Verbális önvédelem technikák, vagyis azok a stratégiák és technikák, amelyekkel ki lehet védeni a piszkáló, sértő, szóbeli agressziót. Magabiztosságot növelő kommunikációs stratégiák, legyen szó akár a női tesztekről, akár a verbális támadásról, inzultációról.

Védelmi módszerek, hogy a támadót le lehessen fegyverezni illetve azok a szisztémák, hogy lehet a kommunikációval bétából alfává válni.

Most lehetőséged nyílik megtanulni magabiztosan válaszolni bántó megjegyzésekre! Megtanítjuk Neked, hogyan kezeld azoknak az embereknek a szóbeli támadásait,

akik megakarnak gátolni Téged a kibontakozásban és az érvényesülésben!

1.rész: Verbális önvédelem
 • professzioális önvédelmi technikák arra, hogy többet ne alázzon meg senki szavakkal és 7 tipp, hogyan védd meg önmagad a téged megalázó és sértegető emberek elől örökre
 • a pontos mechanikát és struktúrát tanítjuk meg neked, hogy soha többé ne sértegessenek
 • példák tucatjain keresztül megtanítjuk neked, hogy milyen szituációban, milyen sértő mondatokra miket tudsz mondani úgy, hogy a végén te kerekedj felül és te gyere ki győztesként
 • 5 titkos technika arra, hogyan védd meg magad osztálytársaidtól, munkatársaidtól
 • az egyik legjobb módszer arra, hogyan kerekedj felül más alfa hímeken
 • hogyan kerüld ki az ördögi kört, mely hibába sokan beleesnek, mikor visszatámadnak
 • hogyan védekezz úgy, hogy a támadó észre sem vegy azt
 • 5 tanács, hogyan tudod elkerülni, hogy belédkössenek
 • a szóbeli párbaj 4 titkos trükkje, melyeket alkalmazva bárkit képes leszel verbálisan legyőzni
 • egy brilliáns technika segítségével megtanulod, hogyan érd el, hogy soha többé ne alázzanak meg téged a korábbi támadók és még sok minden más.
2.rész: A béta (alárendelt) viselkedés felismerése és megváltoztatása
 • Hogyan ne viselkedj soha többet bétán
 • A 8 legfontosabb dolog, amiken ha változtatsz akkor a béta viselkedésed 80%-át megváltoztattad
 • 5 tipp arra, hogyan ismerheted fel könnyedén mit csináltál rosszul és mi volt az oka, hogy a csaj lelépett
 • Egy titkos módszerrel segítek neked, hogyan tudj aztán te is önmagadon segíteni, hogy soha többé ne viselkedj alárendeltként
 • A tanácsommal felismered, ha hirtelen megváltozik a testbeszéded
 • Egy egyszerű technika arra, hogy mit tegyél, mikor érzed magadon, hogy egyre bétább leszel
 • Láss át az embereken, ismerd ki őket percek alatt pusztán ismerve a béta vonások jeleit!
3.rész: Női *** tesztek kezelése
 • A nõi tesztek felismerése és kezelése
 • 5 azonnal működő technika, hogy többet ne rázzanak le a csajok ismerkedés közben
 • Titkos trükkök, hogy ne hajtsanak el az unatkozó barátnõk
 • Most már nem kell félned a megnyitástól, mert bármilyen tesztet fogsz tudni kezelni
 • Tudni fogod, hogy a nõk mikor és hogyan tesztelik a jellemed, és ezeket a teszteket hogyan kezeld
 • Tudni fogod, hogy a nõk mikor és hogyan tesztelik a jellemed, és ezeket a teszteket hogyan kezeld
 • Az elutasító szövegekre adott elegáns, frappáns válaszokkal vonalmat generálsz
 • Nemcsak egy szórakozóhelyen, de a hétköznapi életben se tudnak majd a nõk “letorkolni”
 • Nem leszel többé nevetség tárgya a csajok között, mert tudod majd mit kell mondani
 • Élvezni fogod az ismerkedést, hiszen a kapott női tesztektõl” csak jobb és jobb leszel
 • Többé nem otthon, a nappaliban jut eszedbe a tökéletes válasz az elõzõ esti csaj beszólására, hanem szinte azonnal
 • 2 DVD-s csomag tartalmazza a fenti témákat kifejtő előadásokat és még sok extra tanácsot.

Gyakori Kérdésekre adott válaszaink

Természetesen IGEN! A PUA.HU-t látogató emberek több, mint 70%-a ebbe a kategóriába tartozik, tehát teljeskörűen, sok 100 különböző személyiségfejlesztő és ismerkedési módszerrel és technikával fel vagyunk készülve arra, hogy segítsünk Neked, nem beszélve a korábbi több éves tapasztalatunkról ezen a szakterületen! 🙂

Mivel minden termékünk online, így nem postázunk semmit. Az e-számlát is emailben fogod megkapni, így a címedre semmit sem küldünk!

Az eddigi legidősebb tanítványunk már 60 éves is elmúlt, és sokan jöttek már hozzánk az 50-es korosztályból is. Semmi sem lehetetlen, szeretjük a kihívásokat, és mindig felhívjuk a figyelmet arra a tényre, hogy a vonzalom törvényei nem korfüggőek és sok nő keresi a párját minden korosztályban.

Vállalkozásunk hátterében hivatalos magyar cég áll, és minden egyes beérkezett utalásról vagy banki befizetésről a NAV (Nemzeti Adó és Vámhivatal) által előírt szabályok szerint, kötelezően e-számlát állítunk ki az átutaló részére. Ezen kívül a bankkártyás fizetés a garancia arra, hogy cégünk át lett világítva az OTP Simple által. Ha nem bízol a bankkártyás fizetésben/előre utalásban, mert korábban voltak vele másnál rossz tapasztalataid, akkor természetesen irodánkban is befizetheted az anyag díját, csak így várnod kell rá és nem nézheted meg azonnal. Azért szeretjük jobban az azonnali fizetést átutalást, mert egyszerűbb, gyorsabb, nem kell hozzá időpontot egyeztetni, és természetesen nyoma van, tehát később teljeskörűen bizonyítható mindkét fél részére!

Bármennyire is jó színészek a nők, nyitott szemmel könnyen fel lehet ismerni, hogy az érdeklődési jel igaz, vagy hamis. Ha összehasonlítod a rejtett kamerás csajozási felvételeinket egy brazil szappanoperával, látni fogod a különbséget, hogy míg a sorozatból azonnal levágható, hogy előre meg van írva, addig a mi videónk, egytől-egyig a valóságban felvett, megtörtént, igaz felvételek!

Ha tanultál már egy kis testbeszédet, akkor jól láthatod, hogy ezek az emberek mind őszintén mesélik el, hogy milyen változásokon mentek keresztül. Másrészről: egy jól menő vállalkozás vagyunk már évek óta, és hírnevünk miatt már a Blikk, Duna TV, TV2, Class Fm, Kossuth rádió, RTL Klub, VIVA Tv, Cosmo stb. is foglalkozott velünk a médiában. Szerinted megérné számunkra bármit kockáztatni?

Több száz cikket, oktató videót, rejtett kamerás videót, ebook-ot, előadás részleteket tettünk elérhetővé a PUA.HU-n az évek alatt teljesen ingyen, hogy bárki, bárhonnan elérhesse őket és elkezdhessen fejlődni. Aki a gyorsabb utat választja, mert szüksége van profi tanácsokra és segítségre, az eljön hozzánk egy 3 napos tréningre, pua konferenciára, pua táborba, rendel egy oktatóanyagot vagy könyvet. Lehúzásról vagy megtévesztésről szó sincsen és soha nem ígértünk senkinek sem olyat, amit ne teljesítettünk volna! Kérdezz meg nyugodtan bárkit, aki ismer minket vagy nálunk már járt korábban! Sokan vannak!

Miben fejlődhetsz te is, mint ők tették?

Hallgasd meg azokat, akiknek oktatóanyagaink hatására lett barátnője és erős önbizalma!

Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása

100% Garanciát vállalunk

Ha bármilyen oknál fogva nem lennél elégedett a videókkal és a benne lévő anyaggal, akkor jelezd felénk 24 órán belül és a teljes összeget visszaadjuk. Meg fogod látni, hogy ha gyakorlatba ülteted az itt lévő hatalmas tudást, lépésről-lépésre végigcsinálod a programot és a gyakorlatba is beülteted, akkor rövid időn belül neked is olyan átütős sikereid lesznek, mint a több ezer korábbi ügyfelünknek az elmúlt több, mint 10 évben! Szóval hajrá! 🙂