Online csajozás (már nem kapható)

9 900 Ft

Unod, hogy nem írnak vissza a nők? Hogy szinte alig van randid netes ismerkedésből? Hogy kamu számot adnak meg? Megmutatjuk, hogyan tűnj ki a sok ezer férfi közül, hogy a nők írjanak neked és könyörögjenek egy találkozóért! Garantáljuk, hogy ezután nem csak beszélgetni akarnak veled, hanem ennél sokkal többet! Pusztán pár óra alatt, az online csajozás mesterévé fogsz válni!

Cikkszám: Online csajozás Kategória:
MI LENNE, HA AZT MONDANÁM, HOGY ANNAK AZ OKA, HOGY A SRÁCOK NAGY TÖBBSÉGE NEM SIKERES AZ ONLINE CSAJOZÁSBAN, KÉT RÉSZBŐL ÁLL:

EGYRÉSZT NEM ÉRTIK, HOGY MŰKÖDNEK A NŐK, MÁSRÉSZT NEM ISMERIK AZOKAT A DOLGOKAT, AMELYEKKEL VONZÓVÁ TEHETIK MAGUKAT EZEN NŐK SZÁMÁRA.

Tudod, sok srác elköveti azt a kardinális hibát az online párkeresésben, hogy megpróbálnak úgy megismerni nőket, hogy lenyűgözzék őket (ahelyett, hogy vonzóvá válnának számukra). Ha megpróbálsz lenyűgözni nőket, az soha nem fogja azokat az eredményeket hozni online, amit szeretnél.

De…

AMIKOR MEGTANULOD, HOGYAN LÉGY VONZÓ A NŐK SZÁMÁRA ÉS HOGYAN TEDD ŐKET KÍVÁNCSIVÁ, AKKOR AZ INTERNETES TÁRSKERESÉS VILÁGA MEGNYÍLIK ELŐTTED.
MERT AMIKOR TUDOD, HOGYAN TEDD MEG AZT, HOGY:
Képzeld el azt, hogy...

képes vagy élvezni az internetes társkeresést, azokkal a nőkkel létesítesz kapcsolatot, akik a leginkább érdekelnek téged – és azonnal tudod, hogy pontosan mit csinálj!

Képzeld el, hogy te vagy az, aki kiválasztja, hogy melyik nővel akar találkozni, melyiket akarod jobban megismerni, és hogy képes legyél azt megmondani, mely nők azok, akiknek olyan tulajdonságaik vannak, amit keresel.

Képzeld el azt, hogy tudod, hogy hogyan hozz létre olyan profilt, amely által a nők vonzódni fognak hozzád mér az első e-mailváltást megelőzően.

Képzeld el azt, hogy tudod, hogyan írj olyan üzeneteket, amelyeket mindig elolvasnak.

És a legjobb dolog…

Képzeld el, hogy azt érzed, hogy te kontrollálod az internetes párkereséssel kapcsolatos sorsodat. Nos, nem kell elképzelned mindezt. Mindez megtörténhet veled most azonnal… Most először ezek a titkok és technikák rendelkezésre állnak a közönségnek.

Lehetővé tesszük, hogy megtanulj minden titkot, technikát, és alig ismert igazságot azzal kapcsolatban, hogy mi az, ami igazán kíváncsivá teszi a nőket online… és mi különbözteti meg a férfiak 97 százalékát, akiknek az e-mailjeit és profilját a nők ignorálják, a férfiak azon 3 százalékától, akiknek nem tudnak ellenállni.

Ez a hihetetlen 3 részes „CSAJOZÁS ONLINE MESTERPROGRAM” meg fogja neked mutatni, hogy tudsz azonnal a frusztrált internetes társkeresőből az internetes társkeresés mesterévé válni csupán néhány óra alatt.

Elérheted azt, hogy az internetes társkereséssel kapcsolatos frusztrációból és zavarodottságból elérj odáig, hogy lenyűgöző kapcsolataid vannak olyan nőkkel, akikre leginkább vágysz (még azokkal is, akikről korábban azt gondoltad, hogy nem a te súlycsoportod, vagy akiket lehetetlen kíváncsivá tenni).

Amit ezekben a videókban tanulhatsz meg, az tényleg teljesen átfordítja az internetes társkeresés élményét. Ez lesz a legnagyszerűbb befektetésed, amit valaha is tettél a párkeresés szempontjából… és látni fogod a drámai eredményeket már az első alkalommal, amikor online leszel, és használhatod a programban tanultakat.

Ez a program minden eszközt, technikát, titkot és belső tartalmat meg fog neked adni a nők elméjével kapcsolatban, és így bármilyen nőt megismerhetsz online. Nem fogod elhinni, mennyire drámaian mások lesznek az online tapasztalataid már az első alkalommal is, amikor használod ezt.

Az Online Csajozás MESTER PROGRAMBAN az alábbiakat fogod megtanulni:

Őszintén szólva, ez a program több tízezer Forintot ér.

Az, hogy személyesen létrehozzak egy online profilt és konzultáljak egy klienssel, csak ez 40.000 Ft-ba kerül. Ebben a programban látni fogsz engem, hogy ennél sokkal többet megteszek, de közel sem kell fizetned 40.000 Ft-ot.

Ez így van. Mindent megkapsz, amire szükséged lesz ahhoz, hogy átalakítsd az internetes párkeresési tapasztalataidat. Már ma elkezdhetsz az internet legszebb nőivel ismerkedni. Amit tanítok a programban, az tényleg ennyire erőteljes.

Ne szenvedj még egy napot úgy, hogy elégedetlen vagy az internetes párkereséseddel! Ne szenvedj attól még egyszer, hogy megválaszolatlan üzeneteid vannak, vagy pedig, hogy olyan nőkkel kerülsz kapcsolatba online, akik nem érdekelnek! Vedd kezedbe a gyeplőt! Itt az idő… Nincs több kifogás. Hadd mutassam meg neked, hogyan tud megváltozni az életed most azonnal!

Hadd mutassam meg, hogy ami áloméletnek tűnhet neked, az a saját életeddé válhat most azonnal!

ISMERKEDÉS NŐKKEL ONLINE DVD MESTER CSOMAG MEGRENDELÉS

Egy ilyen hatású információs termék Magyarországon jelenleg 28.000 és 40.000 Ft között van. SOHA többet nem kell évekig előfizetned havi több ezer Forintért extra társkereső szolgáltatásokra, mert segítségünkkel hónapokon vagy akár heteken belül megtalálhatod életed párját! 

A teljes DVD csomag ára 18.990 Ft helyett most pusztán:

9 900 Ft

Gyakori Kérdésekre adott válaszaink

Természetesen IGEN! A PUA.HU-t látogató emberek több, mint 70%-a ebbe a kategóriába tartozik, tehát teljeskörűen, sok 100 különböző személyiségfejlesztő és ismerkedési módszerrel és technikával fel vagyunk készülve arra, hogy segítsünk Neked, nem beszélve a korábbi több éves tapasztalatunkról ezen a szakterületen! 🙂

Mivel minden termékünk online, így nem postázunk semmit. Az e-számlát is emailben fogod megkapni, így a címedre semmit sem küldünk!

Az eddigi legidősebb tanítványunk már 60 éves is elmúlt, és sokan jöttek már hozzánk az 50-es korosztályból is. Semmi sem lehetetlen, szeretjük a kihívásokat, és mindig felhívjuk a figyelmet arra a tényre, hogy a vonzalom törvényei nem korfüggőek és sok nő keresi a párját minden korosztályban.

Vállalkozásunk hátterében hivatalos magyar cég áll, és minden egyes beérkezett utalásról vagy banki befizetésről a NAV (Nemzeti Adó és Vámhivatal) által előírt szabályok szerint, kötelezően e-számlát állítunk ki az átutaló részére. Ezen kívül a bankkártyás fizetés a garancia arra, hogy cégünk át lett világítva az OTP Simple által. Azért szeretjük jobban az azonnali fizetést, átutalást, mert egyszerűbb, gyorsabb, nem kell hozzá időpontot egyeztetni, és természetesen nyoma van, tehát később teljeskörűen bizonyítható mindkét fél részére!

Bármennyire is jó színészek a nők, nyitott szemmel könnyen fel lehet ismerni, hogy az érdeklődési jel igaz, vagy hamis. Ha összehasonlítod a rejtett kamerás csajozási felvételeinket egy brazil szappanoperával, látni fogod a különbséget, hogy míg a sorozatból azonnal levágható, hogy előre meg van írva, addig a mi videónk, egytől-egyig a valóságban felvett, megtörtént, igaz felvételek!

Ha tanultál már egy kis testbeszédet, akkor jól láthatod, hogy ezek az emberek mind őszintén mesélik el, hogy milyen változásokon mentek keresztül. Másrészről: egy jól menő vállalkozás vagyunk már évek óta, és hírnevünk miatt már a Blikk, Duna TV, TV2, Class Fm, Kossuth rádió, RTL Klub, VIVA Tv, Cosmo stb. is foglalkozott velünk a médiában. Szerinted megérné számunkra bármit kockáztatni?

Több száz cikket, oktató videót, rejtett kamerás videót, ebook-ot, előadás részleteket tettünk elérhetővé a PUA.HU-n az évek alatt teljesen ingyen, hogy bárki, bárhonnan elérhesse őket és elkezdhessen fejlődni. Aki a gyorsabb utat választja, mert szüksége van profi tanácsokra és segítségre, az eljön hozzánk egy 3 napos tréningre, pua konferenciára, pua táborba, rendel egy oktatóanyagot vagy könyvet. Lehúzásról vagy megtévesztésről szó sincsen és soha nem ígértünk senkinek sem olyat, amit ne teljesítettünk volna! Kérdezz meg nyugodtan bárkit, aki ismer minket vagy nálunk már járt korábban! Sokan vannak!

Miben fejlődtek korábbi ügyfeleink?

Hallgasd meg azokat, akiknek oktatóanyagaink hatására lett barátnője és erős önbizalma!

Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása

100% pénzvisszafizetési garancia, 0 kockázat

Ha bármilyen oknál fogva nem lennél elégedett a videókkal és a benne lévő anyaggal, akkor jelezd felém 30 napon belül és a teljes összeget visszaadom. Meg fogod látni, hogy ha gyakorlatba ülteted az itt lévő hatalmas tudást, lépésről-lépésre végigcsinálod a programot és a gyakorlatba is beülteted, akkor rövid időn belül te is eredményeket fogsz elérni, mint a több ezer korábbi ügyfelünknek az elmúlt több, mint 10 évben! Szóval hajrá! 🙂