Akció!

PUACAMP CSAJOZÁSI TÁBOR BEST OF II.

9 970 Ft

Az elmúlt 10 év legjobb csajozási tábor előadásainak válogatása. (II.rész)

Cikkszám: Puacamp csajozási tábor best of II. Kategória:

Élt ád te is a PuaCamp tábor előadásait: ahol 1 hét alatt, a nőkkel és önbizalommal kapcsolatos álmaid valósággá válnak.

 A tábor már 10 éve minden évben teltházas és hónapokkal előtte betelik.

A hatalmas érdeklődés annak köszönhető, hogy itt szuper-intenzíven férhetsz hozzá ahhoz a rejtett tudáshoz a nőkről, melyet a férfiak csak közel 7% birtokol a világon.

Ezen kívül a terepgyakorlatokon valódi önbizalomnövelő tapasztalataid lesznek az ismerkedésben és megtalálod azt belső férfi erőt, mely mindig is ott volt benned, csak nem tudtál róla.

A PuaCamp Táborban hozzáférsz ahhoz a rejtett tudáshoz a nőkről, melyet a férfiak csak közel 7% birtokol a világon.

Valódi önbizalomnövelő tapasztalataid lesznek az ismerkedésben és oktatásaink segítségével megtalálod azt belső férfi erőt, mely mindig is ott volt benned, csak nem tudtál róla.

A II. válogatás videóinak tartalma:

Mennyibe kerül a PUACAMP CSAJOZÁSI TÁBOR BEST OF II. Program?

Egy önbizalom erősítő, kommunikációs tréning ára ma az online piacon jelenleg 119.000 – 320.000 Ft között mozog. 

A “PUACAMP CSAJOZÁSI TÁBOR BEST OF II.” online programon több oldalról és több szemszögből jutsz hihetetlen mértékű tudáshoz. Egy ilyen sok témakört magában foglaló személyiségfejlesztő online tréning, mely nem csak elméleti, hanem gyakorlati részeket is tartalmaz Magyarországon még nem létezik (mi vagyunk az elsők!), külföldön már igen, ott kb. 150-400 dollárba kerül.(=44.000-120.000 Ft).

Mi segíteni akarunk Neked az önbizalmad és kommunikációd erősítésében és fejlődésében, így a magyar árakhoz és keresetekhez lőttük be tréningünk árát,

mely által a teljes program 39.700 Ft helyett most csak:

Gyakori Kérdésekre adott válaszaink

[elementor-template id=”25806″]

[elementor-template id=”24759″]

[elementor-template id=”24786″]

Érdekel ennél még több hasznos tanács? Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét?l, Akkor ezt az anyagomat mindenképpen nézd meg most!