Szerezd vissza az exbarátnődet!

9 970 Ft

Az exbarátnő-visszaszerzés titkos lépései

Hogyan lehetséges visszaszerezni korábbi párodat? Végre kiderülhet számodra, hogy ennek van-e értelme illetve milyen lehetőséged van még rá.

Az anyag segítségével megértheted szakításotok pontos okát és az esetleges hibáidből tanulva képes lehetsz megfejteni a “kódot” a férfiasságod megőrzéséhez és a sikeres kapcsolathoz.

Rádöbbensz majd arra is, hogy eddig mennyire el voltál vakítva és hogy miért romlott meg a kapcsolatod illetve hogyan kerüld el ezt a jövőben!

Cikkszám: Szerezd vissza az exbarátnődet! Kategória:
Az exbarátnő-visszaszerzés lépései

Biztos vagyok benne, hogy fájdalmas volt számodra, ha szakítottak veled. Visszautasították az érzéseidet, a romantikus tetteidet, semmibe vették a korábbi boldog pillanatokat, melyeket részben te okoztál kettőtöknek. Szó szerint lenullázták az önbizalmadat azzal, hogy ‘kidobtak’.

Megértlek teljesen. Én is pontosan ugyanezt éreztem, mikor velem szakított az első barátnőm.

Le voltam törve, nem tudtam, mi tévő legyek mert még mindig hatalmas vonzalmat és szerelmet éreztem iránta. Sehol sem találtam megoldást… ezért önmagamnak kellett kijárnom az utat, hogy a korábbi nőkkel átélt kudarcokból felépítsem a jövőbeli sikereimet… és most Neked ebben tudok segíteni! (ha még ez sosem történt meg veled, akkor megmutatom, hogyan tudod elkerülni, hogy ne is történjen meg!)

Eljött az idő, hogy változtass, mert magától semmi sem fog megoldódni!

Elárulom Neked, hogyan tudod visszaszerezni a volt barátnődet, vagy ha már nem akarod visszaszerezni, hogyan tudsz gyorsan és sikeresen túllépni rajta.

Megtanítom Neked lépésről-lépésre, melyek a barátnővisszaszerzési stratégiám pontos lépései, mikor mit tegyél, hogy kedvesed újra a karjaidban legyen!

Hidd el, meg fogsz lepődni, mert a végére felnyitjuk a szemed, új gondolatokkal és új nézőponttal fogsz mostantól a nőkkel és a korábbi exbarátnőddel/feleségeddel viselkedni.

Mit fogsz megtanulni az Exbarátnőd visszaszerzése videóanyagból?

Megismered a lépéseket, illetve felméred a helyzetet: egyáltalán érdemes-e visszaszerezned őt? Ha igen, akkor min kell változtass? Ha nem, akkor hogyan tudod elkerülni a hibákat a következő pároddal?

Rádöbbensz majd arra, hogy eddig mennyire el voltál vakítva és nem láttad, hogy miért romlik meg a kapcsolatod

Rázd le magadról a média és a női magazinok agymosását, hogy gazdagnak és kigyúrtnak kell lenned ahhoz, hogy boldog párkapcsolatod lehessen egy elbűvölő nővel – MOST BEBIZONYÍTOM NEKED AZ ELLENKEZŐJÉT!

Ne azért legyél sikeres, hogy barátnőd legyen – hanem önmagad miatt. Ne azért sportolj, hogy imponálj. 

Értsd meg, hogy mik azok a férfi karaktervonások, melyek nem a pénztárcádon múlnak, mégis vonzalmat keltenek a nőben.

Mennyibe kerül a Szerezd vissza az exbarátnődet Program?

Egy önbizalom erősítő, kommunikációs tréning ára ma az online piacon jelenleg 119.000 – 320.000 Ft között mozog. 

A Szerezd vissza az exbarátnődet online programon több oldalról és több szemszögből jutsz hihetetlen mértékű tudáshoz. Egy ilyen sok témakört magában foglaló személyiségfejlesztő online tréning, mely nem csak elméleti, hanem gyakorlati részeket is tartalmaz, Magyarországon még nem létezik (mi vagyunk az elsők!), külföldön már igen, ott kb. 150-400 dollárba kerül.(=44.000-120.000 Ft).

Mi segíteni akarunk Neked az önbizalmad és kommunikációd erősítésében és fejlődésében, így a magyar árakhoz és keresetekhez lőttük be tréningünk árát,

mely által a teljes program 39.700 Ft helyett most csak:

9 970 Ft

Gyakori Kérdésekre adott válaszaink

Természetesen IGEN! A PUA.HU-t látogató emberek több, mint 70%-a ebbe a kategóriába tartozik, tehát teljeskörűen, sok 100 különböző személyiségfejlesztő és ismerkedési módszerrel és technikával fel vagyunk készülve arra, hogy segítsünk Neked, nem beszélve a korábbi több éves tapasztalatunkról ezen a szakterületen! 🙂

Mivel minden termékünk online, így nem postázunk semmit. Az e-számlát is emailben fogod megkapni, így a címedre semmit sem küldünk!

Az eddigi legidősebb tanítványunk már 60 éves is elmúlt, és sokan jöttek már hozzánk az 50-es korosztályból is. Semmi sem lehetetlen, szeretjük a kihívásokat, és mindig felhívjuk a figyelmet arra a tényre, hogy a vonzalom törvényei nem korfüggőek és sok nő keresi a párját minden korosztályban.

Vállalkozásunk hátterében hivatalos magyar cég áll, és minden egyes beérkezett utalásról vagy banki befizetésről a NAV (Nemzeti Adó és Vámhivatal) által előírt szabályok szerint, kötelezően e-számlát állítunk ki az átutaló részére. Ezen kívül a bankkártyás fizetés a garancia arra, hogy cégünk át lett világítva az OTP Simple által. Azért szeretjük jobban az azonnali fizetést, átutalást, mert egyszerűbb, gyorsabb, nem kell hozzá időpontot egyeztetni, és természetesen nyoma van, tehát később teljeskörűen bizonyítható mindkét fél részére!

Bármennyire is jó színészek a nők, nyitott szemmel könnyen fel lehet ismerni, hogy az érdeklődési jel igaz, vagy hamis. Ha összehasonlítod a rejtett kamerás csajozási felvételeinket egy brazil szappanoperával, látni fogod a különbséget, hogy míg a sorozatból azonnal levágható, hogy előre meg van írva, addig a mi videónk, egytől-egyig a valóságban felvett, megtörtént, igaz felvételek!

Ha tanultál már egy kis testbeszédet, akkor jól láthatod, hogy ezek az emberek mind őszintén mesélik el, hogy milyen változásokon mentek keresztül. Másrészről: egy jól menő vállalkozás vagyunk már évek óta, és hírnevünk miatt már a Blikk, Duna TV, TV2, Class Fm, Kossuth rádió, RTL Klub, VIVA Tv, Cosmo stb. is foglalkozott velünk a médiában. Szerinted megérné számunkra bármit kockáztatni?

Több száz cikket, oktató videót, rejtett kamerás videót, ebook-ot, előadás részleteket tettünk elérhetővé a PUA.HU-n az évek alatt teljesen ingyen, hogy bárki, bárhonnan elérhesse őket és elkezdhessen fejlődni. Aki a gyorsabb utat választja, mert szüksége van profi tanácsokra és segítségre, az eljön hozzánk egy 3 napos tréningre, pua konferenciára, pua táborba, rendel egy oktatóanyagot vagy könyvet. Lehúzásról vagy megtévesztésről szó sincsen és soha nem ígértünk senkinek sem olyat, amit ne teljesítettünk volna! Kérdezz meg nyugodtan bárkit, aki ismer minket vagy nálunk már járt korábban! Sokan vannak!

Miben fejlődtek korábbi ügyfeleink?

Hallgasd meg azokat, akiknek oktatóanyagaink hatására lett barátnője és erős önbizalma!

Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása

100% pénzvisszafizetési garancia, 0 kockázat

Ha bármilyen oknál fogva nem lennél elégedett a videókkal és a benne lévő anyaggal, akkor jelezd felém 30 napon belül és a teljes összeget visszaadom. Meg fogod látni, hogy ha gyakorlatba ülteted az itt lévő hatalmas tudást, lépésről-lépésre végigcsinálod a programot és a gyakorlatba is beülteted, akkor rövid időn belül te is eredményeket fogsz elérni, mint a több ezer korábbi ügyfelünknek az elmúlt több, mint 10 évben! Szóval hajrá! 🙂