Szerezd vissza az exbarátnődet!

9 970 Ft

Az exbarátnő-visszaszerzés titkos lépései

Hogyan lehetséges visszaszerezni korábbi párodat? Végre kiderülhet számodra, hogy ennek van-e értelme illetve milyen lehetőséged van még rá.

Az anyag segítségével megértheted szakításotok pontos okát és az esetleges hibáidből tanulva képes lehetsz megfejteni a “kódot” a férfiasságod megőrzéséhez és a sikeres kapcsolathoz.

Rádöbbensz majd arra is, hogy eddig mennyire el voltál vakítva és hogy miért romlott meg a kapcsolatod illetve hogyan kerüld el ezt a jövőben!

Cikkszám: Szerezd vissza az exbarátnődet! Kategória:
Az exbarátnő-visszaszerzés lépései

Biztos vagyok benne, hogy fájdalmas volt számodra, ha szakítottak veled. Visszautasították az érzéseidet, a romantikus tetteidet, semmibe vették a korábbi boldog pillanatokat, melyeket részben te okoztál kettőtöknek. Szó szerint lenullázták az önbizalmadat azzal, hogy ‘kidobtak’.

Megértlek teljesen. Én is pontosan ugyanezt éreztem, mikor velem szakított az első barátnőm.

Le voltam törve, nem tudtam, mi tévő legyek mert még mindig hatalmas vonzalmat és szerelmet éreztem iránta. Sehol sem találtam megoldást… ezért önmagamnak kellett kijárnom az utat, hogy a korábbi nőkkel átélt kudarcokból felépítsem a jövőbeli sikereimet… és most Neked ebben tudok segíteni! (ha még ez sosem történt meg veled, akkor megmutatom, hogyan tudod elkerülni, hogy ne is történjen meg!)

Eljött az idő, hogy változtass, mert magától semmi sem fog megoldódni!

Elárulom Neked, hogyan tudod visszaszerezni a volt barátnődet, vagy ha már nem akarod visszaszerezni, hogyan tudsz gyorsan és sikeresen túllépni rajta.

Megtanítom Neked lépésről-lépésre, melyek a barátnővisszaszerzési stratégiám pontos lépései, mikor mit tegyél, hogy kedvesed újra a karjaidban legyen!

Hidd el, meg fogsz lepődni, mert a végére felnyitjuk a szemed, új gondolatokkal és új nézőponttal fogsz mostantól a nőkkel és a korábbi exbarátnőddel/feleségeddel viselkedni.

Mit fogsz megtanulni az Exbarátnőd visszaszerzése videóanyagból?

Megismered a lépéseket, illetve felméred a helyzetet: egyáltalán érdemes-e visszaszerezned őt? Ha igen, akkor min kell változtass? Ha nem, akkor hogyan tudod elkerülni a hibákat a következő pároddal?

Rádöbbensz majd arra, hogy eddig mennyire el voltál vakítva és nem láttad, hogy miért romlik meg a kapcsolatod

Rázd le magadról a média és a női magazinok agymosását, hogy gazdagnak és kigyúrtnak kell lenned ahhoz, hogy boldog párkapcsolatod lehessen egy elbűvölő nővel – MOST BEBIZONYÍTOM NEKED AZ ELLENKEZŐJÉT!

Ne azért legyél sikeres, hogy barátnőd legyen – hanem önmagad miatt. Ne azért sportolj, hogy imponálj. 

Értsd meg, hogy mik azok a férfi karaktervonások, melyek nem a pénztárcádon múlnak, mégis vonzalmat keltenek a nőben.

Mennyibe kerül a Szerezd vissza az exbarátnődet Program?

Egy önbizalom erősítő, kommunikációs tréning ára ma az online piacon jelenleg 119.000 – 320.000 Ft között mozog. 

A Szerezd vissza az exbarátnődet online programon több oldalról és több szemszögből jutsz hihetetlen mértékű tudáshoz. Egy ilyen sok témakört magában foglaló személyiségfejlesztő online tréning, mely nem csak elméleti, hanem gyakorlati részeket is tartalmaz, Magyarországon még nem létezik (mi vagyunk az elsők!), külföldön már igen, ott kb. 150-400 dollárba kerül.(=44.000-120.000 Ft).

Mi segíteni akarunk Neked az önbizalmad és kommunikációd erősítésében és fejlődésében, így a magyar árakhoz és keresetekhez lőttük be tréningünk árát,

mely által a teljes program 39.700 Ft helyett most csak:

Gyakori Kérdésekre adott válaszaink

[elementor-template id=”25806″]

[elementor-template id=”24759″]

[elementor-template id=”24786″]

Érdekel ennél még több hasznos tanács? Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét?l, Akkor ezt az anyagomat mindenképpen nézd meg most!