Sziklaszilárd önbizalom

Erős belső magabiztosság építés – 100 %-ig gyakorlati tanácsok!

Ismerd meg a leggyakorlatisabb és leggyorsabb módszereket, hogyan tudod a belső önbizalmadat és az önbecsülésedet tartósan magas szinten átélni. A nők kifejezetten a magabiztos férfiak iránt éreznek vonzalmat, így ez a tudás elengedhetetlenül fontos számodra!

Ebből az anyagból mindent megtudsz:

 • Rögtön működő önbizalom tuningoló technikák, csak csinálnod kell és menni fog – a sikeres működtetéséhez nem kell az akaratodon és a gyakorláson kívül semmi.
 • Meglátod, ha receptjeink szerint jársz el, a változás egyből tapasztalható, és folyamatosan erősödni fog majd az önbizalmad.
 • Az önmagadba vetett hitedre és a belső erődre kell alapoznod mindig, hiszen ez veled lesz a legnagyobb hullámvölgyben is. Ne kívülről keresd a megoldást, hanem építs belül olyan erős várat, mely a legnagyobb vihart is kiállja.

Látni fogod, hogy ha követed a pontos videóban látható utasításainkat, önbizalmad napról-napra egyre erősebb lesz és ez a csajozási eredményeiden is tüstént látszódni fog. 

Kizárólag gyakorlati tippeket fogsz hallani tőlünk, melyekkel ügyfeleink százai tettek szert karizmatikus személyiségre és vonzó barátnőre.

Szerezd meg az erőt és kezdd el végre megvalósítani álmaidat és ennek hatása az ismerkedési sikereiden is rövid időn belül érzékelhető lesz!

A videó tartalma:

 • Az önbizalom megfelelő megértése és definíciója
 • Hogyan érd el a körülményektől független belső magabiztosságot?
 • A vonzalom miért nem döntés kérdése?
 • Az önszeretet és önelfogadás az első lépés az úton
 • Az öndicséret fontossága
 • A komfort zóna elhagyásának lépései
 • Az ideális én meghatározásának képlete
 • A siker megfelelő definíciója
 • A sikernapló, mint segítség
 • 5 napi önbizalom-felturbózó gyakorlat
 • Fejlődési minták - te melyik vagy?
 • A fejlődési hiányok főbb okai
 • Napi gyakorlatok a szociális önbizalom erősítésére
 • Gyakorlatias tanácsok az ismerkedéshez szükséges önbizalom elérésére és fejlesztésére

Mennyibe kerül a Sziklaszilárd Önbizalom Program?

Egy önbizalom erősítő, kommunikációs tréning ára ma az online piacon jelenleg 119.000 – 320.000 Ft között mozog. 

A Sziklaszilárd Önbizalom online programon több oldalról és több szemszögből jutsz hihetetlen mértékű tudáshoz. Egy ilyen sok témakört magában foglaló személyiségfejlesztő online tréning, mely nem csak elméleti, hanem gyakorlati részeket is tartalmaz Magyarországon még nem létezik (mi vagyunk az elsők!), külföldön már igen, ott kb. 150-400 dollárba kerül.(=44.000-120.000 Ft).

Mi segíteni akarunk Neked az önbizalmad és kommunikációd erősítésében és fejlődésében, így a magyar árakhoz és keresetekhez lőttük be tréningünk árát,

mely által a teljes program 39.700 Ft helyett most csak:

4 970 Ft

Gyakori kérdésekre adott válaszaink

Természetesen IGEN! A PUA.HU-t látogató emberek több, mint 70%-a ebbe a kategóriába tartozik, tehát teljeskörűen, sok 100 különböző személyiségfejlesztő és ismerkedési módszerrel és technikával fel vagyunk készülve arra, hogy segítsünk Neked, nem beszélve a korábbi több éves tapasztalatunkról ezen a szakterületen! 🙂

Mivel minden termékünk online, így nem postázunk semmit. Az e-számlát is emailben fogod megkapni, így a címedre semmit sem küldünk!

Az eddigi legidősebb tanítványunk már 60 éves is elmúlt, és sokan jöttek már hozzánk az 50-es korosztályból is. Semmi sem lehetetlen, szeretjük a kihívásokat, és mindig felhívjuk a figyelmet arra a tényre, hogy a vonzalom törvényei nem korfüggőek és sok nő keresi a párját minden korosztályban.

Vállalkozásunk hátterében hivatalos magyar cég áll, és minden egyes beérkezett utalásról vagy banki befizetésről a NAV (Nemzeti Adó és Vámhivatal) által előírt szabályok szerint, kötelezően e-számlát állítunk ki az átutaló részére. Ezen kívül a bankkártyás fizetés a garancia arra, hogy cégünk át lett világítva az OTP Simple által. Ha nem bízol a bankkártyás fizetésben/előre utalásban, mert korábban voltak vele másnál rossz tapasztalataid, akkor természetesen irodánkban is befizetheted az anyag díját, csak így várnod kell rá és nem nézheted meg azonnal. Azért szeretjük jobban az azonnali fizetést átutalást, mert egyszerűbb, gyorsabb, nem kell hozzá időpontot egyeztetni, és természetesen nyoma van, tehát később teljeskörűen bizonyítható mindkét fél részére!

Bármennyire is jó színészek a nők, nyitott szemmel könnyen fel lehet ismerni, hogy az érdeklődési jel igaz, vagy hamis. Ha összehasonlítod a rejtett kamerás csajozási felvételeinket egy brazil szappanoperával, látni fogod a különbséget, hogy míg a sorozatból azonnal levágható, hogy előre meg van írva, addig a mi videónk, egytől-egyig a valóságban felvett, megtörtént, igaz felvételek!

Ha tanultál már egy kis testbeszédet, akkor jól láthatod, hogy ezek az emberek mind őszintén mesélik el, hogy milyen változásokon mentek keresztül. Másrészről: egy jól menő vállalkozás vagyunk már évek óta, és hírnevünk miatt már a Blikk, Duna TV, TV2, Class Fm, Kossuth rádió, RTL Klub, VIVA Tv, Cosmo stb. is foglalkozott velünk a médiában. Szerinted megérné számunkra bármit kockáztatni?

Több száz cikket, oktató videót, rejtett kamerás videót, ebook-ot, előadás részleteket tettünk elérhetővé a PUA.HU-n az évek alatt teljesen ingyen, hogy bárki, bárhonnan elérhesse őket és elkezdhessen fejlődni. Aki a gyorsabb utat választja, mert szüksége van profi tanácsokra és segítségre, az eljön hozzánk egy 3 napos tréningre, pua konferenciára, pua táborba, rendel egy oktatóanyagot vagy könyvet. Lehúzásról vagy megtévesztésről szó sincsen és soha nem ígértünk senkinek sem olyat, amit ne teljesítettünk volna! Kérdezz meg nyugodtan bárkit, aki ismer minket vagy nálunk már járt korábban! Sokan vannak!

Miben fejlődhetsz te is, mint ők tették?

Hallgasd meg azokat, akiknek oktatóanyagaink hatására lett barátnője és erős önbizalma!

Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása

100% Garanciát vállalunk

Ha bármilyen oknál fogva nem lennél elégedett a videókkal és a benne lévő anyaggal, akkor jelezd felénk 24 órán belül és a teljes összeget visszaadjuk. Meg fogod látni, hogy ha gyakorlatba ülteted az itt lévő hatalmas tudást, lépésről-lépésre végigcsinálod a programot és a gyakorlatba is beülteted, akkor rövid időn belül neked is olyan átütős sikereid lesznek, mint a több ezer korábbi ügyfelünknek az elmúlt több, mint 10 évben! Szóval hajrá! 🙂