TOP PUA TALKSHOW BEST OF

A legtapasztaltabb férfi és női PUA trénerek mesélnek oktatói illetve személyes tapasztalataikról, élményeikről, sikerekről, kudarcokról és felismerésekről az elmúlt több, mint 10 évből.

“Ha nekik ment, Neked is fog” – Ők megmutatják az UTAT!

 • Ismerd meg azokat a srácokat, akik az elsők között voltak mikor Mex megalapította a PUA.HU magyar Csajozási Közösséget.
 • Tanulj tőlük, hogyan voltak képesek a legnagyobb lúzerekből Mo. legjobb ismerkedőivé és oktatóivá válni.
 • Legtöbbjük szűz, 0 önbizalmú srácként került kapcsolatba a PUA önfejlesztéssel, tehát 0-ról, azaz a béka segge alól indultak és sok-sok kudarc és kitartás után értek el átütő sikereket.
 • Ők azok a hiteles hús vér emberek, akiktől megtanulhatod, hogy TE is hogyan változtathatod meg az életedet
 • Az eddigi 6 PUA Konferencián a LEGMOTIVÁLÓBBNAK és LEGTANULSÁGOSABBNAK megszavazott interaktív előadás

A videókban az alábbi kérdéseket tettük fel a TOP PUA trénereknek:

 • mit javasolsz azoknak, akik halogatnak teendőket illetve célok megvalósítását, mint pl. szociálisnak lenni?
 • 3 tipp, amit érdemes beépíteni a szokások közé, hogy tudatosabbak legyenek a mindennapokban?
 • milyen kudarc történt veled az ismerkedésben, mely aztán erőt adott a folytatáshoz és még nagyobb siker eléréséhez?
 • milyen 3 tippet adnál napi rutinnak?
 • hogy néz ki egy átlagos napod, melyből kihozod a maximumot?
 • milyen szokásokkal tudod a napi energiaszintedet, hangulatodat fenttartani?
 • milyen személyes, tanulságos sztorid van korábbi párkapcsolataidból?
 • számodra mit jelent a szerelem?
 • milyen egyedi és izgalmas randi programokat tudnál javasolni?
 • miért hasznos egy coach, hogyan tudja felgyorsítani a fejlődést? (példákkal)?
 • eddigi legjobb PuaCamp élmény?
 • milyen hibákat követnek el a srácok a célkitűzések során?
 • mi a 3 legviccesebb gyakorlat, amelyet szoktál a gyakorlati terep-tréningeken csinálni?
 • mi volt a legnagyobb sikersztori az eddigi tanítványaid életében?
 • mik a kezdeti lépések szerinted egy teljesen kezdő ismerkedő srác életében? mit javasolnál neki ha lenne 5 perced?
 • Jelenleg 1 éves vip coachingon van Ricsi - honnan indultatok, hol tartatok és hogyan jutattad el őt ebbe az állapotba?
 • milyen érzés női oktatóként férfiaknak segíteni? mit gondoltál, éreztél mikor először csináltad ezt?
 • mi motivál erre a munkára, hgy nőként férfiaknak segíts az ismerkedésben?
 • mi volt az eddigi legjobb élményed?
 • melyik a kedvenc gyakorlatod?

Mennyibe kerül a TOP PUA Talkshow Best Of Program?

Egy önbizalom erősítő, kommunikációs tréning ára ma az online piacon jelenleg 119.000 – 320.000 Ft között mozog. 

A “TOP PUA Talkshow Best Of” online programon több oldalról és több szemszögből jutsz hihetetlen mértékű tudáshoz. Egy ilyen sok témakört magában foglaló személyiségfejlesztő online tréning, mely nem csak elméleti, hanem gyakorlati részeket is tartalmaz Magyarországon még nem létezik (mi vagyunk az elsők!), külföldön már igen, ott kb. 150-400 dollárba kerül.(=44.000-120.000 Ft).

Mi segíteni akarunk Neked az önbizalmad és kommunikációd erősítésében és fejlődésében, így a magyar árakhoz és keresetekhez lőttük be tréningünk árát,

mely által a teljes program 39.700 Ft helyett most csak:

4 970 Ft

Gyakori Kérdésekre adott válaszaink

Természetesen IGEN! A PUA.HU-t látogató emberek több, mint 70%-a ebbe a kategóriába tartozik, tehát teljeskörűen, sok 100 különböző személyiségfejlesztő és ismerkedési módszerrel és technikával fel vagyunk készülve arra, hogy segítsünk Neked, nem beszélve a korábbi több éves tapasztalatunkról ezen a szakterületen! 🙂

Mivel minden termékünk online, így nem postázunk semmit. Az e-számlát is emailben fogod megkapni, így a címedre semmit sem küldünk!

Az eddigi legidősebb tanítványunk már 60 éves is elmúlt, és sokan jöttek már hozzánk az 50-es korosztályból is. Semmi sem lehetetlen, szeretjük a kihívásokat, és mindig felhívjuk a figyelmet arra a tényre, hogy a vonzalom törvényei nem korfüggőek és sok nő keresi a párját minden korosztályban.

Vállalkozásunk hátterében hivatalos magyar cég áll, és minden egyes beérkezett utalásról vagy banki befizetésről a NAV (Nemzeti Adó és Vámhivatal) által előírt szabályok szerint, kötelezően e-számlát állítunk ki az átutaló részére. Ezen kívül a bankkártyás fizetés a garancia arra, hogy cégünk át lett világítva az OTP Simple által. Ha nem bízol a bankkártyás fizetésben/előre utalásban, mert korábban voltak vele másnál rossz tapasztalataid, akkor természetesen irodánkban is befizetheted az anyag díját, csak így várnod kell rá és nem nézheted meg azonnal. Azért szeretjük jobban az azonnali fizetést átutalást, mert egyszerűbb, gyorsabb, nem kell hozzá időpontot egyeztetni, és természetesen nyoma van, tehát később teljeskörűen bizonyítható mindkét fél részére!

Bármennyire is jó színészek a nők, nyitott szemmel könnyen fel lehet ismerni, hogy az érdeklődési jel igaz, vagy hamis. Ha összehasonlítod a rejtett kamerás csajozási felvételeinket egy brazil szappanoperával, látni fogod a különbséget, hogy míg a sorozatból azonnal levágható, hogy előre meg van írva, addig a mi videónk, egytől-egyig a valóságban felvett, megtörtént, igaz felvételek!

Ha tanultál már egy kis testbeszédet, akkor jól láthatod, hogy ezek az emberek mind őszintén mesélik el, hogy milyen változásokon mentek keresztül. Másrészről: egy jól menő vállalkozás vagyunk már évek óta, és hírnevünk miatt már a Blikk, Duna TV, TV2, Class Fm, Kossuth rádió, RTL Klub, VIVA Tv, Cosmo stb. is foglalkozott velünk a médiában. Szerinted megérné számunkra bármit kockáztatni?

Több száz cikket, oktató videót, rejtett kamerás videót, ebook-ot, előadás részleteket tettünk elérhetővé a PUA.HU-n az évek alatt teljesen ingyen, hogy bárki, bárhonnan elérhesse őket és elkezdhessen fejlődni. Aki a gyorsabb utat választja, mert szüksége van profi tanácsokra és segítségre, az eljön hozzánk egy 3 napos tréningre, pua konferenciára, pua táborba, rendel egy oktatóanyagot vagy könyvet. Lehúzásról vagy megtévesztésről szó sincsen és soha nem ígértünk senkinek sem olyat, amit ne teljesítettünk volna! Kérdezz meg nyugodtan bárkit, aki ismer minket vagy nálunk már járt korábban! Sokan vannak!

Miben fejlődhetsz te is, mint ők tették?

Hallgasd meg azokat, akiknek oktatóanyagaink hatására lett barátnője és erős önbizalma!

Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása

100% Garanciát vállalunk

Ha bármilyen oknál fogva nem lennél elégedett a videókkal és a benne lévő anyaggal, akkor jelezd felénk 24 órán belül és a teljes összeget visszaadjuk. Meg fogod látni, hogy ha gyakorlatba ülteted az itt lévő hatalmas tudást, lépésről-lépésre végigcsinálod a programot és a gyakorlatba is beülteted, akkor rövid időn belül neked is olyan átütős sikereid lesznek, mint a több ezer korábbi ügyfelünknek az elmúlt több, mint 10 évben! Szóval hajrá! 🙂