Vonzó Férfi Program

29 970 Ft

Válj Vonzó Férfivá, Akinek A Személyiségét Imádják A Nők!

A Vonzó Férfi online programon megkapod a tudást és a stratégiát, hogyan válj a nőkkel való kommunikáció mesterévé.

Cikkszám: Vonzó férfi program Kategória:

Nézd meg mekkorát fejlődtek, akik elvégezték a Vonzó Férfi Önbizalom Növelő Programot!

Videó lejátszása
Az online programban bemutatjuk, milyen a magabiztos, Vonzó Férfi, aki:

Nem fél megszólítani az általa kiválasztott hölgyet, tudja, mivel hódítsa meg és alakítson ki romantikus kapcsolatot

Aki férfiakat és nőket egyaránt könnyedén meg tud nyerni, ami által a karrierjében és a magánéletében is abszolút sikert arat

Pusztán a kommunikációjával képes működtetni boldog és meghitt párkapcsolatát egy csodálatos nővel

A végeredmény egy természetesen vonzó férfi.

Feszültség, megjátszás, színészkedés és mesterkélt kommunikáció nélkül.
Sok férfi válik agresszívvá, ha kudarc éri. Sok férfi idő előtt behódol a nőknek. Te egyik minden hibát ismerni fogsz a program végére. Nem csak azt fogod tudni, hogy legyél domináns férfi, de méltó társa leszel is a nőnek, akit választasz. 

 Igazi, Vonzó Férfiként.

Oktatóink komoly tudással és tapasztalattal rendelkeznek a női pszichológia és az életmódjavító oktatás területén.

Évek óta tartanak hatékony és sikeres tréningeket a férfi személyiségfejlesztés, a nőkkel való ismerkedés és a randizás témájában. Személyreszabott oktatási módszerünk biztosítja, hogy trénereink teljes figyelmet tudjanak szentelni felmerülő kérdéseidnek és egyedi problémáidnak. Soha nem fognak mellőzni vagy figyelmen kívül hagyni, mint sok olyan szemináriumon, workshop-on vagy tanfolyamon, amit amatőrök vezetnek.

Önbizalomnövelő programunkat úgy terveztük, hogy TE legyél a középpontban.

Minden figyelem arra fog irányulni, hogy elérd a céljaidat és legyőzz minden akadályt. Segíteni fogunk saját személyiséged kibontakoztatásában. Kihasználjuk az erősségeidet és fejlesztjük a gyengeségeidet, és megmutatjuk, hogy lehetsz olyan sokoldalú és érdekes férfi, akinek élvezik a társaságát a nők.

Félsz megszólítani nyilvános helyen mások előtt?

Győzd le a szereplési pánikot és a visszautasítástól való félelmet!

Ügyfeleinkben az első oktatás kezdete után mindössze néhány órával gyengülni szokott a nyilvános szerepléssel járó pánik és a visszautasítástól való félelem. 

Tudjuk, hogy ez merészen hangzik, de az oktatóink profik a visszautasítástól való félelem és az idegen emberek előtt való szereplési pánik legyőzésében és ismerik a bombabiztos módszert, mellyel felül lehet kerekedni a nehéz helyzeteken.

A programból lépésről lépésre pontosan meg fogod tanulni, miként győzhető le az összes szociális szorongás, hogy ne érezd magad idegesnek, amikor megközelítesz nőket vagy társalogsz velük. Részekre bontjuk a visszautasítás okait és megmutatjuk, mi állt eddig sikered útjában. Ezzel csökkenthető a nyilvános beszéddel és nőkkel kapcsolatos minden félelem, valamint a visszautasítás vagy kudarcélmény életed olyan más területein, mint például család, barátok és a karrier.

Te akarsz lenni az a srác, akit egy intelligens, gyönyörű nő akar??

Titkos technikák, amelyek elősegítik, hogy egy nő intenzív vonzódást érezzen, sablonszövegek, kitalált történetek és ravasz trükkök nélkül, pusztán a megváltozott személyiség és az új kommunikációs képességek kibontakoztatásának hatására.

Tedd kíváncsivá és bájold el a nőket, legyél te a középpontban mostantól!

Ismerd meg a vonzó társalgás titkát! Ezzel megtanulhatod, hogyan ne fuss ki a szóból úgy, hogy a lány vonzónak találjon téged és csak téged akarjon majd. Az egyszerű, mégis lenyűgözően hatékony módszerrel, amit megtanulsz, azonnal erőteljes vonzalmat lehet kelteni és a beszélgetés a kiválasztott nővel hamar bensőségessé válik…

Tanuld meg bátran megközelíteni a nőket!

Megmutatjuk, hogyan lehet könnyedén társalogni és kezdeményezni, hogy a nő ne akarja majd visszautasítani sem az első, sem a második randit… hogy aztán egyenesen haladjatok a párkapcsolat felé vezető úton.

Működő kezdeményező beszélgetéseket tanulsz majd, melyekkel MINDIG el tudsz kezdeni egy beszélgetést. Az önbizalomnövelő program elvégzése után mindig lesz ötleted arra, hogy mit mondj. Meglesznek a készségeid és a tudásod, hogy bárhol, bármikor, akár vásárlás közben, telefonon, családi és baráti körben, haveri társaságban, a táncparketten tudj nőkkel ismerkedni.

A program a következő részeket érinti:

Azonnal gyakorlatba ültethető stratégiák

Nyilvános Beszéd és a vele járó Félelmek/Gátlások Legyőzése
Vonzó Férfi Testbeszéd
Kezdeményezés, Beszélgetés és Vonzalomkeltés
Meggyőzés
Érzelmi intelligencia fejlesztése

Miben fejlődtek korábbi ügyfeleink?

Hallgasd meg azokat, akiknek oktatóanyagaink hatására lett barátnője és erős önbizalma!

Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása

Az összes fontos tudást átadjuk számodra, mert több lehetőséget nem szalaszthatsz el! Innentől fogva

tudni fogod, mikor mit csinálj, hogy meghódítsd álmaid nőjét!

Tanácsok a megközelítéshez és társalgási technikákhoz

Az első számú célunk az, hogy a program segítségével sikeressé válj!

Útmutatásunk és tanácsaink őszinték és lényegre törők lesznek. A program hatására rá fogsz jönni az erősségeidre és a gyengeségeidre: nem csak a szavakat, amiket használsz (vagy nem használsz), hanem a testbeszédedet és az előadásmódodat is fejlesztheted vele. Ha végigcsinálod a programot, akkor ki tudod javítani a régi hibáidat, a rossz szokásaidat, ezzel előhozva magadból a nőkkel való természetes kommunikációhoz szükséges képességeket.

Megfelelő testbeszéd és hanglejtés technikák

A kommunikáció 93%-a nem verbális. Meg fogod tanulni, hogyan közvetíts magabiztos testbeszédet és hogyan használj domináns hanglejtést úgy, hogy az vonzalmat és biztonságérzetet keltsen a nőben.

Fejlessz ki erőteljes belső magabiztosságot és „belső játékosságot”!

A Vonzó Férfi Önbizalomnövelő Program során megtanítunk felülkerekedni önkorlátozó kishitűségeden, segítünk egy új hozzáállás kialakításában, amely segít, hogy megmaradjon friss magabiztosságod. Tanítottunk már mindenféle alkatú és megjelenésű férfit gyönyörű nőkkel való ismerkedésre és randizásra, akik korábban azt gondolták, hogy ezek a szépségek messze „nem az ő súlycsoportjukban” vannak. Te is elérheted ugyanezeket a bizonyított eredményeket.

Nőkkel való kommunikáció verbálisan és fizikálisan

A programban felkészítést kapsz, hogyan működik egy hatékony kommunikációs stratégia. A társalgási jártasságok körültekintő bővítésén túl ismereteket szerzel arról is, hogyan lehet kezdeményezni a nőknél, hogyan lehet fenntartani és érdekes fordulatokkal izgalmassá tenni a beszélgetést.  A programban Ádám arra is rávilágít, hogyan kell a férfi-nő interakcióban a természetes fizikai érintkezés során felszítani azt az izgalmat is, ami belső motivációt ébreszt a beszélgetés folytatására.

Az önbizalomnövelő program elvégzése után jelentős javulást tapasztalhatsz, fel fogod ismerni az erősségeidet és gyengéidet, és bátrabban fel fogod vállalni a személyiségedet!

Tanuld meg, hogyan építs ki gyorsan bizalmas kapcsolatot!

Ha már megtanultad, hogyan közelíts meg nőket és hogyan kelts vonzalmat, megtanítjuk azt is, hogyan kezeld magabiztosan és kiegyensúlyozottan az alakuló kapcsolatot. Megmutatjuk, tettetés és zavar nélkül hogyan vegyél le a lábáról egy vonzó nőt.

Tanuld meg hangsúlyozni vonzó jellemvonásaidat!

Minden srác személyiségében vannak olyan jellemvonások, amelyek vonzalmat keltenek a nőkben, csak tudni kell hangsúlyozni őket. Önbizalomnövelő programunkban megtanítjuk hogyan fejleszthető ki a természetes humor, a magabiztos dominancia és státusz, a kifinomultság, az intelligencia, sőt, a romantikus oldalad, és még sok mindent, amit mostanáig nem vettél észre magadban. Segítünk, hogy változni tudj, ha nem érzed magad magabiztosnak valamilyen téren. Az önbizalomnövelő program után ismerni fogod erősségeidet és gyengéidet, és bátrabban fogod vállalni a személyiségedet – hogy a hozzád illő nő számára egyszerűen ellenállhatatlan legyél.

Ismerd meg személyiséged dominánsabb és határozottabb oldalát!

Nemcsak a magabiztosságod fejlődik a nőkkel kialakult interakciókban, de a képességet is elsajáíthatod, hogy dominanciádat céljaid kimutatására is használd. Bemutatjuk, így megérted, hogyan kezeld a női teszteket sikeresen és hogyan érd el, hogy a nők törekedjenek jobban arra, hogy feléjük támasztott elvárásaidnak megfeleljenek.

Tedd életed részévé a pozitív gondolkodást és valósítsd meg kitűzött életcéljaidat!

A Vonzó Férfi Önbizalomnövelő Program során megérted, milyen elemi fontosságú a pozitív gondolkodás, mely azokból a célokból és életfelfogásból fakad, amely a nőktől független, de a nőkkel való kapcsolatteremtésben kardinális jelentőségű.

Fedezd fel, hogyan használd mértékkel a bókokban és a romantikában rejlő erőt!

Az oktatás során az ismerkedésen és kapcsolatteremtésen túlmenően jártasságot szerzel abban is, hogyan érdemes bókolni a nőknek, illetve hogyan kell a férfi romantikus, gyengéd oldalát felszínre hozni úgy, hogy abból továbbra is a férfias erő és vezetői képesség sugározzon.

Fejleszd ki érzelmi intelligenciádat és gondolkodj a nők fejével!

A nőket nem csak logikai és racionális szinten érdemes megközelíteni, hanem sokkal inkább érzelmi szinten. Az oktatás segít abban, hogy megértsd, hogyan tudod fejleszteni érzelmi intelligenciádat, empátiádat, hogy a női gondolkodásmódba belehelyezkedve tudd, milyen hangulatba érdemes hozni a lányt, hogy az a kapcsolat további alakulását elősegítse. A nők pozitív és erőszakmentes meggyőzésének érdekében is ezt az érzelmi utat célszerű választani.

A gyakorlatban, saját magadon tapasztalva fejlesztheted a benned rejlő természetes humorérzéket, amelyet a nők az intelligencia fokmérőjének tekintenek. Önbizalommal, önértéktudatod birtokában e benned szunnyadó humorérzék felszínre kerülése hozzájárul általános értelemben is szociális kapcsolataid intenzívebbé tételéhez. Hozzájárul ahhoz, hogy közösségi személlyé válj.

Más férfiak csak álmodnak arról,

hogy sikeresek és egy gyönyörű párjuk van.
DE TE ELÉRHETED EZT!

A legtöbb férfi továbbra is bárokban, klubokban és társkereső oldalakon hajszolja a nőket, félsikerekkel, vagy tűri a kudarcokat az életével elégedetlenül. 

Olyan akarsz lenni, mint ők, vagy SOKKAL jobbat érdemelsz? 

A Vonzó Férfi program megmutatja a helyes irányt a nőkkel való ismerkedés és randizás témájában. A kemény kutatómunkát már elvégeztük helyetted. Mindössze annyit kell tenned, hogy figyelsz, tanulsz, követed a program utasításait és alkalmazod azokat az eszközöket, amelyeket kapsz tőle. Ennyi elég, hogy megtaláld azt a nőt, akire mindig is vágytál.

Mennyibe kerül a Vonzó Férfi Önbizalomnövelő Program?

Egy önbizalom erősítő, kommunikációs tréning ára ma az online piacon jelenleg 119.000 – 320.000 Ft között mozog. 

 

A Vonzó Férfi online programon több oldalról és több szemszögből jutsz hihetetlen mértékű tudáshoz. Egy ilyen sok témakört magában foglaló személyiségfejlesztő online tréning, mely nem csak elméleti, hanem gyakorlati részeket is tartalmaz Magyarországon még nem létezik (mi vagyunk az elsők!), külföldön már igen, ott kb. 150-400 dollárba kerül.(=44.000-120.000 Ft).

Mi segíteni akarunk Neked az önbizalmad és kommunikációd erősítésében és fejlődésében, így a magyar árakhoz és keresetekhez lőttük be tréningünk árát,

mely által a teljes program 39.700 Ft helyett most csak:

29 970 Ft

A Vonzó Férfi Porgram elvégzésvel megtanulod az alábbiakat:

A forradalmi Vonzó Férfi Program bizonyítottan hatásos és segít, hogy úgy élj, ahogy mindig is akartál és kihasználd a teljes potenciálodat. A tréning gyakorlatias és megfizethető. Úgy építettük fel, hogy illeszkedjen a mindennapi életedbe anélkül, hogy túl sok időt venne igénybe.

Gyakori Kérdésekre adott válaszaink

Természetesen IGEN! A PUA.HU-t látogató emberek több, mint 70%-a ebbe a kategóriába tartozik, tehát teljeskörűen, sok 100 különböző személyiségfejlesztő és ismerkedési módszerrel és technikával fel vagyunk készülve arra, hogy segítsünk Neked, nem beszélve a korábbi több éves tapasztalatunkról ezen a szakterületen! 🙂

Mivel minden termékünk online, így nem postázunk semmit. Az e-számlát is emailben fogod megkapni, így a címedre semmit sem küldünk!

Az eddigi legidősebb tanítványunk már 60 éves is elmúlt, és sokan jöttek már hozzánk az 50-es korosztályból is. Semmi sem lehetetlen, szeretjük a kihívásokat, és mindig felhívjuk a figyelmet arra a tényre, hogy a vonzalom törvényei nem korfüggőek és sok nő keresi a párját minden korosztályban.

Vállalkozásunk hátterében hivatalos magyar cég áll, és minden egyes beérkezett utalásról vagy banki befizetésről a NAV (Nemzeti Adó és Vámhivatal) által előírt szabályok szerint, kötelezően e-számlát állítunk ki az átutaló részére. Ezen kívül a bankkártyás fizetés a garancia arra, hogy cégünk át lett világítva az OTP Simple által. Azért szeretjük jobban az azonnali fizetést, átutalást, mert egyszerűbb, gyorsabb, nem kell hozzá időpontot egyeztetni, és természetesen nyoma van, tehát később teljeskörűen bizonyítható mindkét fél részére!

Bármennyire is jó színészek a nők, nyitott szemmel könnyen fel lehet ismerni, hogy az érdeklődési jel igaz, vagy hamis. Ha összehasonlítod a rejtett kamerás csajozási felvételeinket egy brazil szappanoperával, látni fogod a különbséget, hogy míg a sorozatból azonnal levágható, hogy előre meg van írva, addig a mi videónk, egytől-egyig a valóságban felvett, megtörtént, igaz felvételek!

Ha tanultál már egy kis testbeszédet, akkor jól láthatod, hogy ezek az emberek mind őszintén mesélik el, hogy milyen változásokon mentek keresztül. Másrészről: egy jól menő vállalkozás vagyunk már évek óta, és hírnevünk miatt már a Blikk, Duna TV, TV2, Class Fm, Kossuth rádió, RTL Klub, VIVA Tv, Cosmo stb. is foglalkozott velünk a médiában. Szerinted megérné számunkra bármit kockáztatni?

Több száz cikket, oktató videót, rejtett kamerás videót, ebook-ot, előadás részleteket tettünk elérhetővé a PUA.HU-n az évek alatt teljesen ingyen, hogy bárki, bárhonnan elérhesse őket és elkezdhessen fejlődni. Aki a gyorsabb utat választja, mert szüksége van profi tanácsokra és segítségre, az eljön hozzánk egy 3 napos tréningre, pua konferenciára, pua táborba, rendel egy oktatóanyagot vagy könyvet. Lehúzásról vagy megtévesztésről szó sincsen és soha nem ígértünk senkinek sem olyat, amit ne teljesítettünk volna! Kérdezz meg nyugodtan bárkit, aki ismer minket vagy nálunk már járt korábban! Sokan vannak!

Miben fejlődtek korábbi ügyfeleink?

Hallgasd meg azokat, akiknek oktatóanyagaink hatására lett barátnője és erős önbizalma!

Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása