Testbeszéd nők leszólítása közben

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Másoknak hogy sikerült? Akkor ezt a bestseller ingyenes online előadásomat mindenképpen nézd meg most!

Viselkedés/testbeszéd

A megszólítás közben finoman érintsd meg a karját, és amint odafigyel, kezdj beszélni – ne hagyd, hogy reagláhasson, mielőtt megszólalnál. A testbeszéded legyel lassú, ne csinálj ideges kézmozdulatokat, helyette finoman gesztikulálj ahhoz, akivel épp beszélsz. A testhelyzeted legyen nyitott, és az elején legyen a kézfejed látható.  Ne vigyorogj túl sokat, helyette jól időzített mosolyokkal jelezd, hogy akikkel beszélsz, szimpatikusan viselkednek. Mosolyogj kíváncsi félmosollyal, hogy ösztönözd őket, és teljes, bíztató mosollyal tudasd velük, hogy jó úton járnak Ne tartsd fenn a fejed, helyette maradj a normális helyzetben. A hangod legyen nyugodt, beszélj kényelmes tempóban. Ha gyorsan beszélsz, az alacsony önbecsülésként jön le, és ez alacsony értéket demonstrál.

Ha beszélsz, és megszakítanak valami pozitív megjegyzéssel (vagy a kérdés befejezése előtt válaszolnak, vagy kérdeznek egy érdeklődő kérdést pl: Hol laksz?) ejtsd a megszólítószöveget, és folytasd az új témával. Ha valaki megszakít valami barátságtalannal, nézz rá, mintha retardált/furcsa alak lenne, és nyomj le egy társaaságelemzést például „szóval te vagy itt a kúl, vicces, és védekező/hideg/udvariatlan tag”. Általában a csoport többi tagja nevetve helyesel, vagy kijavít. Innentől a te döntésed, hogy visszatérsz a kezdőszöveghez, vagy új ösvényre térsz a társaság dinamikájából kiindulva.

Mindenki barátságos, és beszélni szeretne veled. Te sokkal érdekesebb vagy, mint bármi más körülötted, és a többiek szerencsések, hogy a te társaságodat élvezhetik. Mi sokszor nem tudjuk, hogyan reagáljunk, ha idegenek beszélnek hozzánk, ami sokszor szkeptikussá tesz, ha megszólítanak minket. Ebből az okból kifolyólag alapvető, hogy személyként mutatod magad, és nem pedig betolakodónak. Az emberek sose gorombák az emberekkel, csak a kellemetlenkedőkkel. Tehát ha odamész, és vicces/hezitáló/gyanakvó tekinteteket kapsz, mondd, hogy „nem, tényleg..” és emeld a fejed egy kicsit befelé. Ez csökkenteni fogja a védekezésüket. Egy illusztráció:

XY: Szia, a barátom és én épp a barátságos és barátságtalan testbeszéd közti különbségről beszélgettünk, és jól jönne egy női vélemény. Mit gondolsz barátságtalan testbeszédnek? XY: (a társaságnaknak, mielőtt a vonzó lány válaszolhatna) lányok, amikor beszéltek egy fószerral, hogy változik a testbeszédetek, ha szimpatikus, és hogy, na nem az?

Lány:*gyanús tekintet*

XY: Komolyan.. vissza kell menjek a spanokhoz, de mit gondoltok erről srácok? *a fejet kicsit beljebb tolva, kíváncsi tekintet, és szép mosoly*

Lány: (elmondja a véleményét)

XY: mert észrevettem, hogy valahogy így álltatok (imitáció) amikor egy tag idejött dumálni, és ez arra a következtetésre juttatott, hogy nem csíptétek, nemigaz?

Lány: Fú, tökre igazad van, (tovább beszél) vagy Lány: Hogy hívnak?

Pár plusz útmutató

Hacsak nem akarsz mást összehozni valakivel, ne kezdj másvalakiről szóló témáról  (pl: a haverom ott szeretné____, mit gondolsz?). Ne kérdezz dolgokat, amik sejtetik, hogy elégedetlen vagy magaddal (szerinted befessem a hajamat szőkére?). Ez azt mutatja, hogy elégedetlen vagy magaddal, és határozatlan az életeddel kapcsolatban. Ha rakaszkodsz ehhez, akkor a legjobb mód, ha általánosan kérdezel „mit gondolsz azokról a srácokról, akik festik a hajukat?”. De még egyszer, ezt célszerűtlen és nem kongruens kérdezni, ha nem gondolod komolyan a hajad befestését. Szerintem egy magas srácnak semmilyen helyzetben se kell véleménykérő megszólítást alkalmaznia. A magasság a férfi ideálhoz van kötve, tehát egy véleménykérés furcsának fog tűnni. A magasabb srácoknak csak a szituációs vagy az őszinte megszólítások ajánlottak, csak egy kicsit több szenvedéllyel, mint az alacsony srácoknál.

Te is képes vagy rá! Nézz szembe a félelmeiddel csapatban, élvezd, ahogy kitágul a világ és jön a siker siker hátán! A részletekről bővebben itt olvashatsz!