Tökéletes elégedettség

Most egy olyan dolgot fogok mondani, ami bármi másnál taszítóbb a nők szemében. A legundorítóbb dolog… Nem az, ha kevésnek érzed magad, nem az, ha óriási adósságot halmozol fel, vagy veséket adsz el a fekete piacon… Nem. A legundorítóbb az a férfi, aki gyűlöli a munkáját.

Tökéletes elégedettség, szabadidőben és munkában

A nők azokhoz a férfiakhoz vonzódnak, akik képesek irányítani, céljaik vannak, ambiciózusak és lelkesednek azért, amit csinálnak. Azokhoz vonzódnak, akik megkapják az élettől azt, amit szeretnének tőle, és nem nyugodnak bele a vereségekbe, és igen is elérik, amit akarnak! Ha elégedetlen vagy a munkáddal, kezdj el komolyan gondolkozni valami megoldáson. Persze, tudom, hogy nagyon nehéz teljesen másfelé orientálódni, és új életet, új karriert kezdeni, de csinálj valamit!

A mai világban az ember szinte több időt tölt a munkával, mint a barátaival… Hogy várhatnád el, hogy ha a munkában (ahol gyakorlatilag a fél életedet töltöd) rosszul érzed magad, akkor otthon minden más legyen? Élvezned kell a munkád. Még akkor is élvezd a munkád, ha ezt a fizetésed bánja. Ha meg állandóan túlórázol, és utálod, amit csinálsz, az a legrosszabb párosítás. Kutatások bizonyítják, hogy a boldogságod nagyobb részben a szabadidőd függvénye, mint a pénzedé. Ha heti 60-80 órát dolgozol, hogy hajtsd az átkozott pénzt, annak mi értelme van?! Tényleg boldog és szabad lennél ettől a pénztől? Szerintem csak gazdag és magába zárkózott…

Az anyagi stabilitás hihetetlenül fontos, első sorban a kiváltott stressz miatt. A stressz hosszú távon alacsony energiaszintet, kedvetlenséget, rossz testbeszédet és általános önbizalomhiányt okoz. Ha az anyagi helyzeted instabil, előbb próbáld meg valahogy megoldani ezt a problémát, mielőtt bármi másra fókuszálsz. A munkádat vagy az otthonodat nem szabad kockáztatnod egyetlen randi miatt sem! Meg kell találnod a helyes utat a siker és a stabilitás és az érzelmi jólét között.. Hihetetlenül nehéz dolog, erről külön könyvekben lehetne beszélni. Ha egy mondatban kéne leírnom, mit csinálj, ezt tanácsolnám: Urald a munkádat, és ügyelj arra, hogy ne a munkád irányítson téged!

Komoly segítségre szorulsz, mert nem igazán tudsz egyről a kettőre jutni szorongásaiddal? Szabadítsd fel szociális korlátaidat akár 3 nap alatt! Tudj meg még több részletet, ha tovább olvasol…

Intenzív Gyakorlati Tréning
2020.07.04.
Bevezető Tréning
2020.07.05.
Intenzív Gyakorlati Tréning
2020.07.04.
Bevezető Tréning
2020.07.05.