Tökéletes elégedettség

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Most egy olyan dolgot fogok mondani, ami bármi másnál taszítóbb a nők szemében. A legundorítóbb dolog… Nem az, ha kevésnek érzed magad, nem az, ha óriási adósságot halmozol fel, vagy veséket adsz el a fekete piacon… Nem. A legundorítóbb az a férfi, aki gyűlöli a munkáját.

Tökéletes elégedettség, szabadidőben és munkában

A nők azokhoz a férfiakhoz vonzódnak, akik képesek irányítani, céljaik vannak, ambiciózusak és lelkesednek azért, amit csinálnak. Azokhoz vonzódnak, akik megkapják az élettől azt, amit szeretnének tőle, és nem nyugodnak bele a vereségekbe, és igen is elérik, amit akarnak! Ha elégedetlen vagy a munkáddal, kezdj el komolyan gondolkozni valami megoldáson. Persze, tudom, hogy nagyon nehéz teljesen másfelé orientálódni, és új életet, új karriert kezdeni, de csinálj valamit!

A mai világban az ember szinte több időt tölt a munkával, mint a barátaival… Hogy várhatnád el, hogy ha a munkában (ahol gyakorlatilag a fél életedet töltöd) rosszul érzed magad, akkor otthon minden más legyen? Élvezned kell a munkád. Még akkor is élvezd a munkád, ha ezt a fizetésed bánja. Ha meg állandóan túlórázol, és utálod, amit csinálsz, az a legrosszabb párosítás. Kutatások bizonyítják, hogy a boldogságod nagyobb részben a szabadidőd függvénye, mint a pénzedé. Ha heti 60-80 órát dolgozol, hogy hajtsd az átkozott pénzt, annak mi értelme van?! Tényleg boldog és szabad lennél ettől a pénztől? Szerintem csak gazdag és magába zárkózott…

Az anyagi stabilitás hihetetlenül fontos, első sorban a kiváltott stressz miatt. A stressz hosszú távon alacsony energiaszintet, kedvetlenséget, rossz testbeszédet és általános önbizalomhiányt okoz. Ha az anyagi helyzeted instabil, előbb próbáld meg valahogy megoldani ezt a problémát, mielőtt bármi másra fókuszálsz. A munkádat vagy az otthonodat nem szabad kockáztatnod egyetlen randi miatt sem! Meg kell találnod a helyes utat a siker és a stabilitás és az érzelmi jólét között.. Hihetetlenül nehéz dolog, erről külön könyvekben lehetne beszélni. Ha egy mondatban kéne leírnom, mit csinálj, ezt tanácsolnám: Urald a munkádat, és ügyelj arra, hogy ne a munkád irányítson téged!

Komoly segítségre szorulsz, mert nem igazán tudsz egyről a kettőre jutni szorongásaiddal? Szabadítsd fel szociális korlátaidat akár 3 nap alatt! Tudj meg még több részletet, ha tovább olvasol…