Tökéletes ismerkedés ismérvei

Hétfőn pontban délben találkoztam az Erzsébet téren Ádámmal. Szokatlan időpontválasztásnak tűnik, ám a látszat ellenére lányok hada található meg ilyenkor odakint. Az első pár perc azzal ment el, hogy kérdezett néhány dolgot a kapcsolatokról.

Például hogy hány alkalommal érdemes találkozni, ha van egy barátnőd?

Az átlag párok heti három-négy alkalommal látják egymást, ebből jó esetben legfeljebb három alkalommal alszanak együtt. Hogy ez jó vagy rossz, sok vagy kevés, azt döntse el mindenki a saját igényei szerint.

Azt hiszem, hogy ezt neked kell érezned, hogy mi a helyes egyensúly. Ha komolyan szereted a lányt, akkor nem heti kétszer kéne vele találkozni. Ha pedig úgy döntesz, hogy nem akarsz mélyebben belebonyolódni, akkor pedig heti egy-két alkalom megfelelő választásnak tűnik. Persze nem ez a fajta „kapcsolat”, ami a megfelelő cél kell, hogy legyen. De azért arra figyelj oda, hogy bármekkora is az egymás iránti elköteleződésetek, nem szabad átesni a ló túloldalára. Egy barátnő miatt ne mondj le a barátokról, hobbikról, élményekről.

A csütörtök esti kártyaparti ne senyvedje meg, hogy új szereplő van az életedben. Ne a konditerem legyen hanyagolva, hanem mondd el a lánynak, hogy van egy fontossági sorrend az életedben és ő is az egyik ilyen tényező, de nem az egyetlen!

Az oktatás kiválóan indult, rögtön két lánnyal sikerült beszélgetni, majd egy folklór boltos eladóval mélyedtünk el a nemzeti kincsek rejtelmeiben.

A feladatok egyre nehezedtek, nem hagytam, hogy elkényelmesedjen, próbáltuk minél inkább felpörgetni a ritmust, ugyanis amikor holtjárat van és csak megy a bolyongás, keresgélés, akkor aktivizálódik az agyban az a kis hang, ami azt mondja, hogy menj haza, ez nem fog ma összejönni. Neked nem itt van a helyed, te nem vagy erre képes.

Aztán jött egy meglepően csinos egyetemista kinézetű lány, akit bűn lett volna nem leszólítani.

Ádám a megfelelő megszólítással felkeltette az érdeklődését, aztán ügyesen manőverezve a témák közt, áttért a személyesebb témák felé, majd egy-egy női tesztet kilőve, elbűvölte a lányt és telefonszámot cseréltek.

Hiába, ha nem lettünk volna felkészülve a lány tesztjeire, nagyon hamar elhasaltunk volna. Ezért is értsd meg, hogy struktúra, átgondolt terv nélkül egy lányhoz sem érdemes odamenni. Olyan nincs, hogy odalépek hozzá és majd lesz valami. Akkor általában a nagy semmi a jutalmad. De ha képes vagy néhány másodperc alatt végigpörgetni a végkimeneteleket a fejedben és lemozizni, hogy nagyjából mi várhat rád, akkor meccsben vagy. Majd ha ezt sikerült kivitelezni, esélyt kapsz a játék megnyerésére. Arról, hogyan tudd felfejleszteni magad erre a szintre, itt kapsz bővebb tájékoztatást: RÉSZLETEK »»

Sok sikert hozzá! Ha Ádámhoz hasonlóan Te is fel akarod magad vértezni a különböző spontán helyzetekre és nem akarsz többé kibillenni az egyensúlyból, ha egy vonzó nővel kontaktolsz, akkor gyere el hozzánk és megtanítjuk, hogyan járj eztán egyedül is az úton!